Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kleks jest po prostu bogiem na tych zdjęciach :loveu:
Równiutko wytrymowany, czysty, i ten łeb :loveu:

http://lh3.ggpht.com/_P9kDtEgW14A/Sb0FSzqG0cI/AAAAAAAAAR0/k9YHYhqa2pE/s800/P1090864.JPG aaaaaaaa :loveu:

i jeszcze mi powiedz co to za obróżkę on ma na sobie bo ona jest dopełnieniem:loveu:ja już chcę na trening:loveu:

a widzę, że byłyście na polach mokotowskich? jak było? nie cierpię pól mokotowskich :shake:

Posted

a widzę, że byłyście na polach mokotowskich? jak było? nie cierpię pól mokotowskich

Taa. byłyśmy na Polach Mokotowskich.
generalnie nie było najgorzej (nie licząc labka który postanowił mnie oślinić) :diabloti:

Ukradnę sobie niektóre fotki do swojej galerii. :loveu:

Posted

Oj Aniu,nie mow tylu komplementów bo sie czerwienimy.Kinga tez sie smiala z jego dostojnosci.Nie bylo tak zawsze,bo jak sie zaczal turlac w lisciach to wygladal jak maly tarzanik.
Bardzo fajnie bylo,mysle,ze za sparwa tak superanckiego towarzystwa:eviltong::lol:
Labek wprost pokochal Kingę.Nawet ublocony lecial do niej:eviltong:
Obroza jest z Hiltona kupiona w hurtownii w Markach:lol:

Prosze bardzo mozesz wziac i nawet wszystkie,dlatego wolałam wsadzic do Picasy,bo sa w rzeczywistym formacie i mozna brac do woli.

Posted

Oj wiesz to tez troszke trwalo za nim zesmy sie wybralo.Moze pzrez to,ze w jednym klubie trenujemy i bylo latwije sie spotkac.ja to jeszcze chce Bzikowa wyciagnac,zebysy kiedys we trójke poszly:eviltong:

EDIT:Post pzreskoczył

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
strasznie dziekujemy za komplemenciki,a czego mi zazdroscisz?:razz::eviltong:

Jak to czego? Tego, że z drugim westikiem pospacerować mogliście!

Bo ja i Misia to tylko same wciąż łazimy. Nawet rodziców, ani siostry nie da się uprosić, a tym bardziej jakiejś koleżanki z psem! (chociaż i tak ich mało).

Posted

Na pewno kiedyś na jakiś białasowy spacerek się zgadamy, żeby tylko mój koszmar się skończył...

Chociaż ja to w sumie wolę spacerować sama z białasem, takie z nas odludki :lol:

Posted

Wiem wiem :lol: Tak tylko ogólnie pisałam. Bo zauważyłam, że niektórzy ludzie wychodzą z psem i tylko szukają innych psów żeby się ich pies pobawił. A ja wolę się sama ze swym psem bawić :eviltong:

Ale z białasami zawsze!!! :loveu: Także czekaj no aż ja tę maturę zdam to będą spacerrrry :lol:

Posted

Wow, ale z niego agilitomaniak! Misia też lubi, ale nie wiemy gdzie trenować :placz: Znaczy niezupełnie, bo w domu trenujemy. Robimy sobie jakieś przeszkody i mamy. Zawsze jest jakieś wyjście ;)

Śliczne foty :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Hej,cicho bo czasu nie mam na nowe foty,ale moze pzrez ten tydzien cos porobie:eviltong:Treningi hmmm.... Klub na zawodach,a sami tez nie moze bo w kolo duzo sun z cieczkami i maly Kleksik szalu dostaje,nie skupia sie tylko sie rozglada gdzie tu jaka baba chodzi:eviltong: