Rybc!a Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Spoglądam tęskno w stronę każdego przechodzącego obok mojego boksu człowieka... Czekam od dzieciństwa, kiedy trafiłam do schroniska w Elblągu. Ale choć tak bardzo chciałabym, aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, nikt nie zechciał wziąć mnie ze sobą do domu...Jestem dość spora, mam około półtora roku i nie ukrywam, że w tym wieku w głowie mi tylko wygłupy! Wygodne miejsce na Twojej kanapie jest tym, o czym najbardziej marzę. Chcę czuć dotyk Twojej dłoni na moim łebku, chcę czuć, że ktoś mnie kocha, że mam dla kogo żyć. W schronisku nie przeszkadza mi moje szczekające głośno towarzystwo.. Wiem, że Oni wszyscy starają się za wszelką cenę zwrócić na siebie uwagę. Są tu rasowe, piękne pieski... One mają szansę, dużą szansę na adopcję. A czy ja ją mam? Jestem przyjaznym zwierzakiem. Byłabym idealną przyjaciółką dzieci. W schronisku jest tyle piesków, są tu z wini ludzi... Tyle się nasłuchałam o tym, co człowiek może zrobić psu w zamian za Jego wielką miłość i przywiązanie... Czy to jest sprawiedliwe? Ale ja chcę znaleźć człowieka, który będzie wspaniały i mądry, taki, jakiego sobie wymarzyłam. Kochający. Jestem zaszczepiona i zaczipowana. Można mnie również za darmo wysterylizować w jednej z elbląskich lecznic, tuż po adopcji. Zechciej zamienić kratę przede mną na bezkresny obraz tego świata z Tobą w roli głównej. Po prostu weź mnie stąd!... Czekam-Maxi. Będzie idealną przyjaciółką dzieci. Kontakt Rybc!a email [email protected] GG 5722414 GSM 691364660 Quote
Rybc!a Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1534886_przyjaciolka_dzieci_11_miesieczna_maxi.html Quote
Avaloth Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Do góry ślicznotko ! http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=29054 drugie czeka na aktualizację Quote
Rybc!a Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1655654.html Quote
Rybc!a Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 W górę Maxi, w górę szczeniorku ! Quote
Rybc!a Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Teraz ogłaszam Marysię, Nelę i Galę, później jest Kelly, Hektor i Bunia, a następne Maxi, Kropka i Frytka . Kurczę, to się wzięłam do roboty . ;) Quote
Rybc!a Posted December 21, 2008 Author Posted December 21, 2008 A domu dla suni jak nie było, tak nie ma.. Quote
Valeur248 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 No i gdzie ten domek...Maxi tak długo czeka...:-( Quote
Vitka Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No tak mój powyższy post nieaktualny, bo ostatnio podziwiałyśmy jak Maxi urosła :loveu: Quote
Rybc!a Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Maxi tak wyrosła, a domu jak nie było, tak nie ma .. Quote
Rybc!a Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 Nie chcę zapeszać, ale dostałam prośbę o zarezerwowanie Maxi przez osobę 100% sprawdzoną :) Quote
GoniaP Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Maxi od soboty w nowym domu. Swojej nowej Pani nie odstępuje na krok. Jest bardzo wychudzona, łapczywie rzuca się na jedzenie. Dziś mają jechać do weta, bo mała rozlizała sobie szwy po niedawnej sterylizacji (mimo kołnierza). Quote
GoniaP Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zdjęcia Maxi z dziś: Picasa Web Albums - Małgorzata - Maxi z Elbląga Nie wiem kto przeprowadzał sterylkę, ale wg mnie i osób, które widziały Maxi, powinien wrócić na studia, anie eksperymentować na psach ze schroniska :-( Picasa Web Albums - Małgorzata - Maxi z Elbląga Quote
Rybc!a Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 Za Maxi nie została uregulowana wpłata adopcyjna w wysokości 50zł. Sama jej nie pokryję, bo zwyczajnie nie mam na to środków, zważając na to, że nie zarabiam jeszcze własnych pieniędzy . Quote
Recommended Posts