Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko po co ? W jakim celu ? Ja stykajac sie z GSD uslyszalem ze to grupa przyjaciół, a kasa z treningów idzie na ratowanie psów.
Nie wspomnę już o publicznym pisaniu jak to się swoją cesną lata.
No sorki ale chyba jeżeli osoba dorosła decyduje się o sobie pisać publicznie to pisze prawdę.
Swojego czasu nawet w podpisie bylo o tej cesnie.
A opłakiwanie na paru stronach tego kogos jako czlonka rodziny ktory cytuje "wiele mnie nauczyl" to już chore..
[URL]http://en.wikipedia.org/wiki/Rudolf_von_Ribbentrop[/URL]

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote]eagle Tylko po co ? W jakim celu ? Ja stykajac sie z GSD uslyszalem ze to grupa przyjaciół, a kasa z treningów idzie na ratowanie psów.[/quote]
jasne nie istniejacy szpital dla psow, prowadzony przez alter ego ayshe czyli iwone:)))

o cel pytaj ja sama - moze musiala czyms trzymac ludzi wokol siebie?
najsmieszniejsze jest to ze i tak wszyscy wiedza, ze to sa bzdury wyssane z palca, ale czasem wesolo jest wiec dlaczego nie?
czasem tylko szkoda psow:(((
faszystowskie watki to taka prowokacja, pokazywane zdjecia sciagniete z netu jako wlasne...aby cos sie dzialo.

Posted

Nie przesadzajmy z tym chodzeniem. 2 razy posluszenstwo i raz obrona. Potem pare miesiecy forumowej znajomosci na top secret forum gsd.
Naprawde ten czlonek rodziny wiele ja nauczyl :-))))

Posted

[quote name='eagle']Nie przesadzajmy z tym chodzeniem. 2 razy posluszenstwo i raz obrona. Potem pare miesiecy forumowej znajomosci na top secret forum gsd.
Naprawde ten czlonek rodziny wiele ja nauczyl :-))))[/QUOTE]

tak ja nauczyl jak istnial jako rodzina... forum nie takie tajne jakby chciala, czyli dupa nie konspira:)))

Posted

Jam mam archiwum z tego forum jak mialem dostep. Dziwi mnie tylko zbiorowa hipnoza na tym forum. W watku o tesciu to pare stron kondolencji jest :-) Cytaty Reisera i innych szkoleniowcow o ich psach. To smieszne. Ale jak zwykle wiadomo o co chodzi o kase. Jeden zapewnia sobie klientow praca oraz wynikami a drugi legendami. Tylko ze z tej legendy to wychodzi bazyliszek ............

Posted

Zbiorowe szalenstwo jest zwykle niegrozne, kolo gospodyn miejskich-maja prawo:))
Fantazje-znane wszystkim jako nieszkodliwe wariacje to tez nie grzech.
Wkurza za to brak odpowiedzialnosci za psy,i szkoleniowe i zdrowotne (wciskanie karm na podstawie ukladu z dostawca, bez zrozumienia zagadnien zdrowotnych- a ludzie jak barany dzialaja wg zasady "jedzmy g***, 50 milionow much nie moze sie mylic", ) wyciaganie kasy i szukanie takich wtyczek jak Ty do swiata szkoleniowcow aby zdobyc sobie znajomosc nazwiska-zeby nie byc calkiem anonimowym.
Kolka wzajemnej adoracji to jedno- oszukiwanie ludzi i wyciaganie od nich pieniedzy za prace szkoleniowca ktory jezdzi po miedzynarodowych zawodach, zdobywa uznanie i szkoeli sie u dobrych niemieckich szkoleniowcow (wszystko oczywiscie wyssane z palca)- to juz jest oszustwo.

Posted

Jakie legendy?:cool3: mnie się ta pani własnoręcznie podpisała "instruktor OKV", myślisz, że żadnym instruktorem nie jest, ale była uprzejma wręczyć mi dowód, że podając się za takowego wyłudzała kasę?:diabloti:

Posted

[quote name='ara']Jakie legendy?:cool3: mnie się ta pani własnoręcznie podpisała "instruktor OKV", myślisz, że żadnym instruktorem nie jest, ale była uprzejma wręczyć mi dowód, że podając się za takowego wyłudzała kasę?:diabloti:[/QUOTE]

Najfajnieszy jest stosunek tej grupy do polskiego swiata psiego sportu. Uwazaja sie za cos lepszego no bo maja pania trener za odry.
A to ani z nad wisly ani odry tylko z niezlej fantazji.

Posted

[quote name='ara']Jakie legendy?:cool3: mnie się ta pani własnoręcznie podpisała "instruktor OKV", myślisz, że żadnym instruktorem nie jest, ale była uprzejma wręczyć mi dowód, że podając się za takowego wyłudzała kasę?:diabloti:[/QUOTE]
Sprawdzalas? Moze warto?
W fotoshopie mozna wszystko...

Posted

[quote name='Bogna_mit_ON']Sprawdzalas? Moze warto?
W fotoshopie mozna wszystko...[/QUOTE]
Szczegolnie w cs5.
A co do iluzji to co innego w niej zyc a co innego z niej zyc.

Posted

Niestety, podobnie jak Eagle mam problem z wygooglaniem czegoś więcej niż znane nam posty...:roll: ciekawe to dość, bo podobnego problemu nie miałam ze znalezieniem żadnej innej osoby, która startuje/szkoli/pozoruje :hmmmm:

Posted

Bo wujek google znajduje tylko cos, co istnieje, wymyslow wyobrazni nie znajdzie.
Ale juz na przyklad organizator zawodow wraz z pozorantem bez problemu pokazuja liste zawodnikow i odpowiadaja na pytanie czy dany zawodnik byl na zawodach.

eagle-wszyscy doskonale wiedza na co placa: nie na fikcyjny szpital, fikcyjna cessne czy fikcyjne porady online z wybitnymi lekarzami i pozorantami w Niemczech. Placa dziewczynie, bo chca. Mimo ze wiedza, ze to wszystko bujdy. No z wyjatkiem kilku naiwniakow, ktorzy dali spaprac sobie psy bo wierzyli ze oddaja je w doswiadczone rece. Ale tego sie juz nie cofnie :angryy:

Posted

[quote name='ara']Niestety, podobnie jak Eagle mam problem z wygooglaniem czegoś więcej niż znane nam posty...:roll: ciekawe to dość, bo podobnego problemu nie miałam ze znalezieniem żadnej innej osoby, która startuje/szkoli/pozoruje :hmmmm:[/QUOTE]
Inni musza pracowac, uczyc sie, szkolic swoje psy i dopiero potem sa pozorantami, szkoleniowcami etc. A tutaj wystarczy
sobie bajke napisac aby klientow sobie sciagac.

Posted

[quote name='Bogna_mit_ON'].

eagle-wszyscy doskonale wiedza na co placa: nie na fikcyjny szpital, fikcyjna cessne czy fikcyjne porady online z wybitnymi lekarzami i pozorantami w Niemczech. Placa dziewczynie, bo chca. Mimo ze wiedza, ze to wszystko bujdy. No z wyjatkiem kilku naiwniakow, ktorzy dali spaprac sobie psy bo wierzyli ze oddaja je w doswiadczone rece. Ale tego sie juz nie cofnie :angryy:[/QUOTE]
Dlatego prosze członkow tego kabaretu (Agis) o nie pisanie do mnie na priv ale publicznie.
Mi Beata psa nie spaprala bo nie miala okazji, co do jej metod sie nie wypowiadam bo ich nie znam. Po 3 spotkaniach nic powiedziec o nich nie mozna. Dziwie sie tylko po co byly te klamstwa i bajki ? Czemu inni szkoleniowcy nie musza do siebie wabic w tak wyszukany sposob klientow ?
A moze to cos ala grupa rekonstrukcyjna rycerzy ? Niektorzy lubia sie bawic w cos takiego, jakies RPG czy cus ?
:-)

Posted

Ale ona sie uczy! Co przeczyta gdzies z sieci to przynosi jako rewelacje z niemieckich kontaktow:) Logiki w tym nie ma za grosz, "rewelacje" z "rozdzialow poczatkowych" podaje nagle jako objawienie po kilku miesiacach szkolenia, z tego oczywiscie nic nie wynika bo nie moze. To taka szarpanina, zalezy co sie w sieci wyswietli. na tropieniu byles? To dopiero byl groch z kapusta....

Posted

[quote name='agis']skoro chcesz publicznie, prosze bardzo powtorze to co Ci napisalam na priv.
Nie klam prosze publicznie skoro sie tak brzydzisz falszem.
Nie pisz do mnie "WY", bo ja sie wypowiadam w liczbie pojedynczej, za siebie, a nie za blizej nieokreslone "WY".
Ponadto nie zycze sobie, zebys mnie obrazal.

To by bylo tyle z mojej strony.[/QUOTE]
Proszę o fakty które z moich stwierdzeń było falyszywe ?

- tesc znany faszysta, syn ministra spraw zagranicznych 3 rzeszy
- szkolenia i seminaria i riesera na ktore sie powolywala
- facet bedacy niemieckim wojskowym, pozorantem
- prywatny samolot
- starty w zawodach
- psi szpital
etc.. dalej
sorki ale jezeli chcesz brac udzial jako czlonek tego kabaretu ok.

Posted

[quote name='Bogna_mit_ON'] To taka szarpanina, zalezy co sie w sieci wyswietli. na tropieniu byles? To dopiero byl groch z kapusta....[/QUOTE]
Nie, ale wiem ze wszystko wedlug niej co robia polscy szkoleniowcy jest smiechu warte. Wogole na owczarkach to tylko ona sie zna.
No i jej psy ktore ginely w izraelu :-) lub pracujace w USA :-)

Posted

eagle nie klamie, a jezeli to moze ty podasz jakiekolwiek zawody (link do listy wynikow) w ktorych ayshe brala udzial?
moze jakis KRS fundacji na ktora zbierane byly pieniadze? albo NIP do skarbowki moze? bo jako osoba prowadzaca dzialalnosc chyba odprowadza podatki?
o rzeczy nieistone jak adres lotniska, gdzie stacjonuje cessna czy szkola Uwe w Niemczech nie pytam... to jej prywatne zycie.
daj jeden, jedyny przyklad i dowod na to, ze eagle klamie a Ty mowisz prawde. jeden.

Posted

[quote name='Bogna_mit_ON']eagle nie klamie, a jezeli to moze ty podasz jakiekolwiek zawody (link do listy wynikow) w ktorych ayshe brala udzial?
moze jakis KRS fundacji na ktora zbierane byly pieniadze? albo NIP do skarbowki moze? bo jako osoba prowadzaca dzialalnosc chyba odprowadza podatki?
o rzeczy nieistone jak adres lotniska, gdzie stacjonuje cessna czy szkola Uwe w Niemczech nie pytam... to jej prywatne zycie.
daj jeden, jedyny przyklad i dowod na to, ze eagle klamie a Ty mowisz prawde. jeden.[/QUOTE]
Jakie prywante przeciez ona o tym pisala nawet na dogo ?
W jakim celu ? Od taki Nikodem Dyzma, Prezes Banku a jak sie okazało - Kelner :-)

Posted

Ale to bez znaczenia, ja moge pisac ze mam 5 rak- wezma mnie za wariata i to wszystko. Nie ma to wplywu na innych.
jesli ma kaprys pisac ze jej maz-nie maz jest snajperem i zwiadowca w jednym, tajnym agentem przy okazji to widac lubi takie opowiesci.
Ale to nie psuje psow, nie wyciaga kasy z kieszeni.
kase za to wyciaga klamstwo ze masz do czynienia z czynnym zawodnikiem, aktywnym szkoleniowcem co jezdzi na seminaria i konsultuje twoj przypadek telefonicznie z profesjonalistami w Niemczech, obiecuje ci egzamin z niemieckim sedzia. Albo poleca najlepsza karme (takze po super konsultacjach), ale jak juz musisz zaczac placic weterynarzom (ktorzy sa wszyscy glupi jak but i wogole nie znaja sie na ONach) to placisz sam. Przy takich naciaganiach to dowolne zajecia meza nie ma zadnego znaczenia.

Posted

[quote name='Bogna_mit_ON']Ale to bez znaczenia, ja moge pisac ze mam 5 rak- wezma mnie za wariata i to wszystko. Nie ma to wplywu na innych.
jesli ma kaprys pisac ze jej maz-nie maz jest snajperem i zwiadowca w jednym, tajnym agentem przy okazji to widac lubi takie opowiesci.
kase za to wyciaga klamstwo ze masz do czynienia z czynnym zawodnikiem, aktywnym szkoleniowcem co jezdzi na seminaria i konsultuje twoj przypadek telefonicznie z profesjonalistami w Niemczech, obiecuje ci egzamin z niemieckim sedzia. Albo poleca najlepsza karme (takze po super konsultacjach), ale jak juz musisz zaczac placic weterynarzom (ktorzy sa wszyscy glupi jak but i wogole nie znaja sie na ONach) to placisz sam. Przy takich naciaganiach to dowolne zajecia meza nie ma zadnego znaczenia.[/QUOTE]
Szkoda ze ta bajka sie tak konczy.
Mam nadzieje ze Nikodem Dyzma jednak bedzie mial sam odwage napisa ze jest kelnerem a nie prezesem nim ktos bedzie chcial z niego zrobic premiera.
Prywatnie to bardzo sympatyczna osoba lub to moze tylko zludzenie.
A do bajek dolaczam to ze z wyksztalcenia jest astrofizykiem. Wlasnie to mi sie przypomialo :-)

Posted

[quote name='Bogna_mit_ON']
kase za to wyciaga klamstwo ze masz do czynienia z czynnym zawodnikiem, aktywnym szkoleniowcem co jezdzi na seminaria i konsultuje twoj przypadek telefonicznie z profesjonalistami w Niemczech, obiecuje ci egzamin z niemieckim sedzia. [/QUOTE]

Jeszcze lepiej jest, jak ktoś Cię na taki egzamin namawia i robisz 700 km, żeby... dowiedzieć się, że pani ayshe regulaminu nie zna i pies musi mieć 15m-cy, a nie jak twierdziła 12... również wyobrażenia pani ayshe o panu Grube i przebiegu egzaminu były z kosmosu wzięte i w naprawdę w niewielkim stopniu pokrywają się z rzeczywistością, chociaż podobno takowe u niego już zaliczała:roll: