ayshe Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 i znowu surykat na wewnetrznej flance pilnuje krawedzi tj lekko z przodu i zawezajaco. osiek jak widac pilnuje krawedzi drugiej flanki -zewnetrznej. zewnetrzna wymaga uwijania sie bo trza byc zawsze nieco z przodu szirkoowcy-ooosio:lol: widac jak obserwuje szirkoowce wybierajac moment zawezenia i obiegu moment wejscia w skret do obiegu owca bedzie hamowac-surykat przygotowuje sie do zawezenia a osiek do obiegu.zabezpieczanie z obu stron po wewnetrznej i zewnetrznej pelnia obiegu-osiek Quote
ayshe Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 i nawadniamy sie sniegiem-ooosiek:loveu: ooosiulkowa mamusi coreczka w dooomku-kochaj mnie i psitul:loveu: dziewczyny-dzieki za fotki:p Quote
ayshe Posted February 22, 2009 Author Posted February 22, 2009 no co:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:... ps.o posty znowu hopsakujom:cool3: Quote
Szira/Gosia Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Ja Ci dam Sziroowce :mad::mad::mad: Quote
14ruda Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Sto lat,sto lat niech szkoli,szkoli nam!:tort: Wszystkiego nalepszego!:new-bday::BIG::laola::drinking::beerchug::drink1: Quote
Nanami Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ayshe, żeby właściciele onków ślicznie poddawali się tresurze i nie skomlili za dużo :diabloti: :new-bday: Quote
ayshe Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 dziekuje bardzo:oops:. a ja zycze sobie:diabloti: zeby w moim zyciu nigdy nie zabraklo onkow i ludzi ktorzy daja mi power do zycia-gsdowcow:loveu:. oraz nakreconych na prace z psami ludzi wszedzie:p. i zeby juz tak nie wialo:roll: jak mam 3,5 godziny lotu w jedna strone na trening bo ledwo zipie:mad:. bo naprawde hardcore byl dzisiaj niezly az do kiel:cool1:. Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 wczoraj byla wiosna a dzisiaj zima:cool3::cool1: fotki z wczoraj bu-podporzadkowanie w obronie i nareszcie naaagroooda:multi: oo Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 cd.bu-iii aaaam:grins: chili-revier i przejecie psa na podporzadkowanie Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 chili-cd podporzadkowanie w obronie i nareszcie po nagrode:multi: Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 cd chili oo spadaj stad wiesniaku:evil_lol: i chwyt z wypuszczenia Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 i chili w czesci artystycznej czyli co pies moze zrobic zeby zlapac szmate:roll::evil_lol: kurcze nie zalapalam sie:stop: a tym razem po prostu dorwalam to cus wybitnie wkurzajacego:cooldevi: styl:na rozpaczliwca-rozjechana zabe0X surykat ktory wogole nie kampuje po kiego jeza ma lapac kawalek czegos tam ale w sumie mozna uznac ze mnie tym atakujoom:hmmmm:. Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 cd surykata. no w morde nie machac mi tu czyms niewiadomo czym i po co.jak kogos uwalic to jasno prosze:kogo?a nie mi takim czyms wymachiwac....:roll:... jesooo jakie gooowno...ludize to sa jednak porabani:niedowia:.dobra zlapie bo mi bedzie tak machal i machal jasny gwint wiedizec po co:watpliwy: Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 deedee-revier,przejecie,podporzadkowanie,nagorda w postaci oo i chwytu -pozorant jest w drugim namiocie. czyli to co wszyscy;) Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 cd deedee spadaj wsioku:mad::diabloti: i chwyt z wypuszczenia Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 i ekwilibrystyka dewi czyli szmaciana gimnastyka:lol: iiidzieeee:loveu: czekaj no juz ja cie dorwe:peace: aaaaa-:knuje: -mmmm:D Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 cd szira spadaj wiesniaku:mad: ooooo dajciem i gooo jeszcze ploosem:cool3: i dwie fotki z gimnastyki szmatowej kurka wodna na dole byla:mad: jesusicku dosiegnem-ale alien to mial fajny patent-wysuwana szczeka... Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 panna migotka,sziroowca vel owcoszira czyli szira podporzadkowanie w obronie i nagroda- wjjaaazd:cool3::cool1: na oo i pyszczenie :lol: Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 whoopie- na motyliku oraz gimnastyka rekreacyjna czyli szmata:evil_lol: pudlo:cool3::evil_lol: pomysl-przytrzymam lapami :cool3::evil_lol: Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 cd whoo zdjecia jak pies zlapal szmate sa niefajne bo nudne.najfajniejsze sa tepozostale...poprostu mozna pasc:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o kurna chiba za daleko sie franca machala:mad: maaam:multi: Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 szogun revier przejscie do podporzadkowania Quote
ayshe Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 cd szogun podporzadkowanie w obronie i nagroda:cool3::multi: Quote
Recommended Posts