Jump to content
Dogomania

Dwie dumne hasiorki Niya i Jadzia ,rownie dostojna kundelka Setka i kocia banda ;))

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i reszta towarzystwa z Jadzia pokazującą brzuchol na czele :

Setka ze swoim kocim synkiem , bandytą Stefanem udajacym niewiniatko :D

Azura i młoda ....tylko nie pytajcie co one tu robiły ;))

tylko Niyki nie mam , ona zdezydowanie była antyaparatowa

Posted

O Rajuśku !!! :crazyeye: Jaka ona śliczna, piękna, cuuuuudownaaaa!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Nijase czy spotkanie w sobotę nadal aktualne? :razz:Co chcesz w prezencie??? Czy moge dorzucić Ci swój aparat? Bo muszę przecież mieć w czym Lady wynieść :razz: a do kieszeni mi się nie zmieści :evil_lol:

Posted

pewnie , ze aktualne bez zmian , jeno cobyście coś tam każda może , jaką sałatke albo coś tam innego to łatwiej mi będzie :D.
Na Lady to wez jakąs większą torebkę ;D , jezaaaa jaki prezent ... ja nie wiem , nie znam się tylko plizzzz rzadnych coiszków dla dzieci bo tymi to juz bym mogła pułk niemowlaków obdzielić :D:D.

Posted

NiJaSe napisał(a):
jezaaaa jaki prezent ... ja nie wiem , nie znam się.

Jak to sie nie znasz??? To kto ma Cię znać???
Przecież Ci Nergala na weekend nie wypożyczę od Dodzi :diabloti:

sleepingbyday napisał(a):
a tak na serio - toż to impreza renaty, a nie jej potomstwa :-)

No toż właśnie dlatego pytam co kupić, bo jak nie to kwiaty i kuniec...

Renata zróbże jakąś listę co by było z czego wybierać, bo na razie nie ma co wybierać :oops:

Posted

NiJaSe napisał(a):
o matkooooooooooooooooooooooooooo lista prezentów no pięknie ......
"Evangelia Heretica" Behemoth -- oto link jakbys nie wiedziala jak wyglada okladka :)http://www.behemoth.pl/site/

O JEZU CHRYSTE!!! Od samego patrzenia jestem przerażona !!! :eek2: a ten dźwięk...przyprawia mnie o mrowienie na plecach :smhair2:

Posted

NiJaSe napisał(a):
a od kiedy TY taka strachliwa jesteś ?? :diabloti:

Od kiedy się z Tobą zadaję :diabloti:
NiJaSe napisał(a):
no to pozostaje Ci plaster na tyłek może byc w pentagramy :eviltong:

Pytałam w aptece. Nie ma takich wielkich plajstrów :eviltong: więc po telefonicznej konsultacji z prawą ręką Behemota informuję że facet mordujący owce (czy co tam mające cztery łapy. nie przyglądałam się dokładnie okładce) został zamówiony w opcji "na wczoraj" :diabloti: mam nadzieję że do soboty przyjdzie, tylko plissss..... Nijase nie każ mi tego oglądać :oops:

Posted

To może ja zacznę skoro nie ma chętnych :diabloti:
Relacja z imienin NiJaSe

Pierwsi goście :razz: potem przyszliśmy my

Nawet baba w telewizji nie może na to patrzeć :evil_lol:

Imprezę czas zacząć

Główny gwóźdź programu został przepędzony od stołu, więc strzelił focha :obrazic:

Posted

Aaaaale foch nie trwał długo :PROXY5:

No i moje ulubione stworzenie którego znów nie udało mi się wynieść, bo...za małą torbę wzięłam !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

A moje dziec zakochane - tylko jeszcze nie wie w kim bardziej. W Lady czy Jadźce :roll: co za niestałe stworzenie :shake:

I ostatnie

Posted

mój brzuch nie ma nic przeciwko i jego włascicielka tyz nie :D
ale fajne foty natrzaskałaś :)
hehehehe Agmarek musisz z torba turystyczna tu do mnie przyjechac , tylko teraz to ja nie wiem czy tylko Lady bedziesz kradla bo widze ze Jadwiga tez jest zagrozona ;)