GameBoy Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 kiedyś zajrzę, ale jak już go bardziej okiełznasz może z hexa sobie pobiega Quote
agataxii Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 no to jutro będzie u mnie dziewczyna na wizycie przed adopcyjnej, a już w niedziele za tydzień w niedziele Bajka powinna być już u mnie :multi: Quote
Rybc!a Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='agataxii']no to jutro będzie u mnie dziewczyna na wizycie przed adopcyjnej, a już w niedziele za tydzień w niedziele Bajka powinna być już u mnie :multi:[/QUOTE] Bardzo się cieszymy ! :multi: Quote
zulugula Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 CZy mam się jutro spodziewać u siebie malutkiego tymczasowego lokatora??? Quote
an1a Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='zulugula']CZy mam się jutro spodziewać u siebie malutkiego tymczasowego lokatora???[/quote] Czy może być jutro (środa)? :) Chcę małej zrobić ten dzień przerwy i spokoju, wczoraj biedna nie wiedziała czemu siostrzyczki już nie ma :roll: Jasna podpalana sunia jest od wczoraj w nowym domu :) Quote
zulugula Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ok. Co mam jej do jedzonka zrobić? Jakieś wskazówki, leki... Ja będę jechała najprawdopodobniej 13/08 do Sosnowca. Czy mała ma już transport do Jaworzna? Quote
an1a Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='zulugula']Ok. Co mam jej do jedzonka zrobić? Jakieś wskazówki, leki... Ja będę jechała najprawdopodobniej 13/08 do Sosnowca. Czy mała ma już transport do Jaworzna?[/quote] Ja Ci jedzonko dla niej dam :lol: wczoraj tak zaszalałam, że zrobiła się miska jedzenia, mój pies alergik i niestety pomóc w jedzeniu nie może... Ma kurczak+ryż+marchewka, na karmę się obraziły... Co do transportu - w sobotę lub niedzielę będzie jechać bonsai_88. Podam Ci jej numer telefonu, ona ma już do Ciebie namiary. Oczy tylko przemywam solą fizjologiczną. [quote] Ania super! maluchy już zdrowe?[/quote]Niestety maluchy mają cały czas kiepską kupę i jajka w niej. W sobotę byłam z nimi u weta, zostały odrobaczone Vetaminth (?). Wet powiedział, że trzeba będzie co 2 tygodnie do oporu odrobaczać. Bajeczka jest kochana i grzeczna, bez problemu przesypia całą noc. Upatrzyła sobie miejsce w przedpokoju, położyłam jej tam kocyk i spała grzecznie :) Przy robieniu jedzenia pospiesza szczekaniem :D Quote
GameBoy Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 to jest jakaś masakra, że w tych shronach nie mogą ich nawet odrobaczyć... Quote
an1a Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='GameBoy']to jest jakaś masakra, że w tych shronach nie mogą ich nawet odrobaczyć...[/quote] Właśnie dla mnie to dziwne, były szczepione, można było odrobaczyć, to nie są wielkie koszty. Te maluchy były odrobaczane Drontalem jak przyjechały do mnie, robale wylazły, ale te jaja... :shake: Przez to kiepsko przybierają na wadze, co z tego, że mają apetyt, jak wydalą tyle ile zjadły :roll: Quote
an1a Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ma śmieszne plamki nad oczami :) Wygląda na wiecznie wnerwioną :evil_lol: [IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/DSC01997.jpg[/IMG] Za każdym razem jak patrzę na to zdjęcie, śmieję się do łez :eviltong: [IMG]http://i508.photobucket.com/albums/s323/an1a1987/DSC01951.jpg[/IMG] Quote
GrubbaRybba Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ciotki, mam wspaniały domek pod Warszawą. Domek poszukuje małej suni, szczeniaka, która będzie mała, gdy dorośnie. Może któraś z podopiecznych? Dajcie znać. Ja jutro spotykam się z tymi ludźmi. I chcę im wtedy pokazać psiaki. Quote
an1a Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Te maluchy są już rozdysponowane, 2 w nowych domkach, ostatnia czeka na transport. Quote
Poker Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 agata 69 będzie miała do wydania szczeniaki w Tomaszowie Mazowieckim.tylko nie wiem czy będą małe. Quote
agataxii Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 no ta Bajka jest koffana :loveu: weekend jest tuż, tuż... jejku... już doczekać się nie mogę... Quote
GameBoy Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 a mnie nie dała :placz::placz::placz: udanego urlopu ciotka Quote
an1a Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jakbym mogła to bym nikomu nie dała :placz::placz::placz::placz: Kochana jest, Agata będziesz miała prawdziwy skarb w domu :loveu: [QUOTE] udanego urlopu ciotka[/QUOTE] Dziękuję :) Jak ja tam przeżyję bez nowych maluchów.. Ktoś może zrobić dostawę? :evil_lol: Quote
agataxii Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a takie pytanie: czy Bajeczka dostanie jakąś wyprawkę w postaci kawałku kocyka, lub czegoś, co towarzyszyło jak już znajdzie się u nie? chodzi mi o to, żeby nie była ona tak bardzo wystraszona, gdy znajdzie się w nowym miejscu i będzie wokół niej tyle nowych i obcych dla niej zapachów, a taka rzecz, która jej towarzyszyła wcześniej mogła by ułatwić jej za klimatyzowanie się w nowym otoczeniu Quote
an1a Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 To już pytanie do zuluguli - mała była wczoraj tak zajęta, że nawet nie zauważyła, że wyszłam :eviltong: Powiem szczerze, że u tych maluchów zaaklimatyzowanie się to moment, wszystkie które zanosiłam po chwili niepewności zwiedzały już kąty i zaczynały się bawić. Quote
agataxii Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no to super :multi: troszkę się obawiałam, że mała mogła by mieć z tym problem. Quote
zulugula Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Mała czuje się świetnie. W nocy ponoć dała koncert. Mam twardy sen, nic o tym nie wiem ;) Jestem nią zauroczona :loveu: Sama słodycz... agataxii nie masz się czego obawiać, gwarantuję, że po przyjeździe do Ciebie od razu się w sobie zakochacie. Z niej jest straszna przylepa. Reaguje na imię. Cały czas towarzyszy w zabawie mojemu synkowi; ciągnie za sznurek zabawki, wsiada na samochody :evil_lol: Ale z niej żarłok :-o Kiedy mała jedzie do Ciebie? Quote
an1a Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='zulugula']Ale z niej żarłok :-o[/quote] Zjeść to ona może :evil_lol: Przecież czymś musi się dzielić z robalami :diabloti: Dziewczyny kontaktujcie się z bonsai_88, podałam Wam nr telefonu do niej, prosiła o kontakt przed weekendem (czyli najlepiej zadzwonić jeszcze dzisiaj). Mi napisała, że będzie w W-wie w sobotę albo w niedzielę. Musicie się już dogadać co do godziny, miejsca itp. Ja z nią tylko rozmawiałam o możliwości przetransportowania małej. Ja już dzisiaj wyjeżdżam, trzymam kciuki za całą akcję ;) Będę wspierać Was duchowo :eviltong: Quote
agataxii Posted August 8, 2008 Posted August 8, 2008 a w kupce małej, są jeszcze jajka tych robali? Quote
Recommended Posts