Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 292
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja na transport mam 80zł.
Gdyby wypaliło to 200zł, które mogę dostać z jednego źródła, byłoby SUPER, bo wtedy nie martwilibyśmy się już o koszty transportu i skupili wyłącznie na szczeniakach.

Posted

[quote name='Valeur248']Jeśli by to pomogło, to mogę zrobić bazarek. Niestety tylko taką pomoc mogę zaoferować...[/QUOTE]
Super, byłabym Ci wdzięczna.
Ja mam na transport już 100zł.
Gdybym załatwiła 200zł z jednego źródła, transport byłby opłacony i twój bazarek mógłby iść na wizytę u weta, odrobacznie itp.

Posted

[quote name='Rybc!a']Super, byłabym Ci wdzięczna.
Ja mam na transport już 100zł.
Gdybym załatwiła 200zł z jednego źródła, transport byłby opłacony i twój bazarek mógłby iść na wizytę u weta, odrobacznie itp.[/quote]

W takim razie obiecuję, że jutro go zrobię;)

Posted

[quote name='an1a']Podnoszę...[/quote]

wiesz co an1a...mam znów karme....prawie 10kg...na zbyciu:evil_lol:
wiesz jaka?:evil_lol:

jeśli myślisz, ze nadaje się dla szczeniorków na pózniej (albo dla Twoich psiaków)to dam ją Rybc!i. prawie 5 DN i 5 NG z łososiem

Posted

[quote name='Charly']wiesz co an1a...mam znów karme....prawie 10kg...na zbyciu:evil_lol:
wiesz jaka?:evil_lol:

jeśli myślisz, ze nadaje się dla szczeniorków na pózniej (albo dla Twoich psiaków)to dam ją Rybc!i. prawie 5 DN i 5 NG z łososiem[/quote]
Haha niech zgadnę :evil_lol: Jeśli to karma dla psów dorosłych, to niestety nie będzie dobra, bo ja na tymczas biorę tylko szczeniaczki :) Ale jeśli masz jakieś próbki dla szczeniorów będę bardzo wdzięczna :)

Posted

no ja mam sporo próbek, ale nic dla małych. Ale sobie pomyslałam, skoro bierzesz te szczeniaki to dam Tobie tą karme, to przynajmniej choć troszkę Ci się wydatki zmiejszą dla Twoich (inaczej na razie nie mogę pomoc). Zreszta jesli Tobie się nie przyda, to przekazesz komus dalej. Was tam w W-wie tyle tymczasuje psiaki, a u mnie to skisnie

ps. teraz pora na fish4dogs:evil_lol:

Posted

[quote name='Charly']no ja mam sporo próbek, ale nic dla małych. Ale sobie pomyslałam, skoro bierzesz te szczeniaki to dam Tobie tą karme, to przynajmniej choć troszkę Ci się wydatki zmiejszą dla Twoich (inaczej na razie nie mogę pomoc). Zreszta jesli Tobie się nie przyda, to przekazesz komus dalej. Was tam w W-wie tyle tymczasuje psiaki, a u mnie to skisnie

ps. teraz pora na fish4dogs:evil_lol:[/quote]

charly jak masz niepotrzebne probki to ja chetnie :oops: u mnie tego mnustwo idzie

Posted

[quote name='GameBoy']charly jak masz niepotrzebne probki to ja chetnie :oops: u mnie tego mnustwo idzie[/quote]

ma 10 kg (prawie, bo mały cos tam podziubial. tzn po 2 woreczki (razem 4)) To jest ok. 4.7 kg Diamonds Natural (jagnię z ryzem) i 4,7 kg Nutra Gold z łososiem w woreczkach po 170 gram(NG jest holistyczna- tej wet i dystrybutor zaleca nie dawac dluzej niz 3 miesiace)

w takim razie przekaze Rybci i Rybcia przekaze An1a, a Wy sie już zgadacie ok?

Posted

[quote name='Charly']ma 10 kg (prawie, bo mały cos tam podziubial. tzn po 2 woreczki (razem 4)) To jest ok. 4.8 kg Diamonds Natural (jagnię z ryzem) i 4,8 kg Nutra Gold z łososiem w woreczkach po 170 gram(NG jest holistyczna- tej wet i dystrybutor zaleca nie dawac dluzej niz 3 miesiace)

w takim razie przekaze Rybci i Rybcia przekaze An1a, a Wy sie już zgadacie ok?[/quote]

oczywiscie, bardzo dziekuje :loveu:

Posted

[quote name='an1a']Za 10min otwierają schronisko i Rybc!a zabiera maluchy... Czemu ja się tak stresuję...? :roll:[/quote]

a kiedy jadą do Ciebie? od razu? kurcze, bo ja chcialam tą karme przekazać, a nie umiem znalesc telefonu i jest wylączony. aaaa