Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czyli nie zawsze uroda się przydaje?
Ja wiem,że wszystkie psy są kochane i śliczne,ale niektóre są śliczniejsze!:evil_lol:
A może on czeka na ten domek,który mu jest pisany,a nie na byle jaki?:lol:

Posted

[quote name='epe']Czyli nie zawsze uroda się przydaje?
Ja wiem,że wszystkie psy są kochane i śliczne,ale niektóre są śliczniejsze!:evil_lol:
A może on czeka na ten domek,który mu jest pisany,a nie na byle jaki?:lol:[/quote]
o wlasnie moze to bedzie superowski domeczek???????????:evil_lol:

Posted

Jest śliczny:loveu:..możecie coś więcej o nim napisać?wiadomo może jak reaguje na inne psy, jaki jest w kontaktach z dziećmi, czy jest czegokolwiek nauczony?

Posted

chodzi mi o min.jaki jest w kontaktach z innymi psami, jakj reaguje na dzieci, czy jest czegogolwiek nauczony.Dlaczego sugerujecie , że najlepszy domek to dom z ogrodem?czy do bloku się nie nadaje?

Posted

Z psiakami chce się bawić, zero agresji.
Myślę, że z dziećmi też nie byłoby problemu.
Nie jest niczego nauczony...
Z tym domkiem to wyszło chyba dlatego, że nigdy nie mieszkał w bloku i nie jest przyzwyczajony. Ale jak dla mnie mieszkanie w bloku z super ludźmi, to też jest dobre wyjście ;)

Posted

Od jakichś 4 lat jest w schronisku, trafił tam jako jeden z kilku psiaków od gościa (bodajże z Jarosławia ?), który miał tyle tych psiaków, że zaczęły mu się takie małe, białe kłębuszki rozmnażać... stąd też Bolek, Lolek, Westi... nie wiadomo czy Bolek i Lolek to bracia, czy może Bolek był Lolkowym tatusiem...

Posted

Witam.Neczka, czy kontakt w sprawie adopcji byłby pod nr tel.podanym przez albiemu,czy teraz Ty zajmujesz się adopcją.Moja koleżanka (spoza dogo)właśnie wróciła z wczasów i zobaczyła zdjęcia wcześniej jej przesłane na maila,bardzo chce telefonicznie porozmawiać.

Posted

Ciotki z Orzechowców!!
Czy ja dobrze widzę?Chyba zaczyna się ustawiać kolejka po Lolusia?!:evil_lol:
Będziecie mogły grymasić i wybrac ten najwspanialszy domek!!!!

Posted

[quote name='bianka0']Witam.Neczka, czy kontakt w sprawie adopcji byłby pod nr tel.podanym przez albiemu,czy teraz Ty zajmujesz się adopcją.Moja koleżanka (spoza dogo)właśnie wróciła z wczasów i zobaczyła zdjęcia wcześniej jej przesłane na maila,bardzo chce telefonicznie porozmawiać.[/quote]
Jak napisała Szpilka, kontakt z Albiemu :)

Posted

Cioteczki Czyzby Cos Sie KroiŁo??????????nasz Pupilek Piekny Lolo Wrescie Znajdzie Domek PeŁen MiŁosci????????trzymam Kciuki Niech Wrescie Ludzie Przejrza Na Oczy I Zobacza Jakim Pieknym Psiakiem Jest Lolo!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Przyszło mi coś do głowy,gdy przeczytałam jak znalazł się w schronie.
Czy on umie nie załatwiać się,czy potrafi sygnalizować potrzeby?
Bo skoro nigdy nie żył z człowiekiem w mieszkaniu,to może tego nie umieć!!
I potencjalny domek będzie go musiał tego nauczyć!! Bo na spacerki na smyczy to ciotki go chyba nauczyły?

Posted

Julia07 wygraną w lotto prześlę na Twoje konto jak zaadoptujesz Lolusia :) on jest przecudny... Gdyby nie mój zwierzyniec.. york Fido, erdelek Parys i Bokser Arnold, Loluś byłby mój :) zaopiekuj się nim... on jest psim szczęściem :*