t_kasiek Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 czy Lolus dalej bez domku ???? :( :( :( :( Quote
epe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Czyli nie zawsze uroda się przydaje? Ja wiem,że wszystkie psy są kochane i śliczne,ale niektóre są śliczniejsze!:evil_lol: A może on czeka na ten domek,który mu jest pisany,a nie na byle jaki?:lol: Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='epe']Czyli nie zawsze uroda się przydaje? Ja wiem,że wszystkie psy są kochane i śliczne,ale niektóre są śliczniejsze!:evil_lol: A może on czeka na ten domek,który mu jest pisany,a nie na byle jaki?:lol:[/quote] o wlasnie moze to bedzie superowski domeczek???????????:evil_lol: Quote
Julia07 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jest śliczny:loveu:..możecie coś więcej o nim napisać?wiadomo może jak reaguje na inne psy, jaki jest w kontaktach z dziećmi, czy jest czegokolwiek nauczony? Quote
Juszes Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Lolek, do góry :> Jak to możliwe, że wciąż nie ma na niego żadnych chętnych właścicieli... ;O ?! Quote
Julia07 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ponawiam pytanie..czy mozna prosić jak najwięcej informacji o Lolku? Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zadaj jakieś konkretne pytanie, to postaram się odpowiedzieć, bo raczej takie ogółowe pisanie mi nie wychodzi...:roll: Quote
Julia07 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 chodzi mi o min.jaki jest w kontaktach z innymi psami, jakj reaguje na dzieci, czy jest czegogolwiek nauczony.Dlaczego sugerujecie , że najlepszy domek to dom z ogrodem?czy do bloku się nie nadaje? Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Z psiakami chce się bawić, zero agresji. Myślę, że z dziećmi też nie byłoby problemu. Nie jest niczego nauczony... Z tym domkiem to wyszło chyba dlatego, że nigdy nie mieszkał w bloku i nie jest przyzwyczajony. Ale jak dla mnie mieszkanie w bloku z super ludźmi, to też jest dobre wyjście ;) Quote
Julia07 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a od kiedy on jest w schronisku? znany jest powod dalczego tam trafił? Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Od jakichś 4 lat jest w schronisku, trafił tam jako jeden z kilku psiaków od gościa (bodajże z Jarosławia ?), który miał tyle tych psiaków, że zaczęły mu się takie małe, białe kłębuszki rozmnażać... stąd też Bolek, Lolek, Westi... nie wiadomo czy Bolek i Lolek to bracia, czy może Bolek był Lolkowym tatusiem... Quote
Julia07 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 rozumiem...jest cudny:loveu: myślę i myśle hm...nie ukrywam , że wpadł mi w oko Quote
bianka0 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Witam.Neczka, czy kontakt w sprawie adopcji byłby pod nr tel.podanym przez albiemu,czy teraz Ty zajmujesz się adopcją.Moja koleżanka (spoza dogo)właśnie wróciła z wczasów i zobaczyła zdjęcia wcześniej jej przesłane na maila,bardzo chce telefonicznie porozmawiać. Quote
epe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Ciotki z Orzechowców!! Czy ja dobrze widzę?Chyba zaczyna się ustawiać kolejka po Lolusia?!:evil_lol: Będziecie mogły grymasić i wybrac ten najwspanialszy domek!!!! Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Kontakt z Kasia- albiemu:) Lolek trafił do schronu z pod Jarosławia z Tuczęp Quote
Neczka Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='bianka0']Witam.Neczka, czy kontakt w sprawie adopcji byłby pod nr tel.podanym przez albiemu,czy teraz Ty zajmujesz się adopcją.Moja koleżanka (spoza dogo)właśnie wróciła z wczasów i zobaczyła zdjęcia wcześniej jej przesłane na maila,bardzo chce telefonicznie porozmawiać.[/quote] Jak napisała Szpilka, kontakt z Albiemu :) Quote
Julia07 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 a czy byłaby pomoc z transportem bo nie ukrywam, że byłby to kłopot na Śląsk to troche daleko? Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Zawsze jest ciezko i trzeba na rzęsach stawac zeby załatwic ale jakos zawsze sie udaje Quote
sloneczko76 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Cioteczki Czyzby Cos Sie KroiŁo??????????nasz Pupilek Piekny Lolo Wrescie Znajdzie Domek PeŁen MiŁosci????????trzymam Kciuki Niech Wrescie Ludzie Przejrza Na Oczy I Zobacza Jakim Pieknym Psiakiem Jest Lolo!!!!!!!!!!!!!!! Quote
epe Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Przyszło mi coś do głowy,gdy przeczytałam jak znalazł się w schronie. Czy on umie nie załatwiać się,czy potrafi sygnalizować potrzeby? Bo skoro nigdy nie żył z człowiekiem w mieszkaniu,to może tego nie umieć!! I potencjalny domek będzie go musiał tego nauczyć!! Bo na spacerki na smyczy to ciotki go chyba nauczyły? Quote
Mała Rita Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Julia07 wygraną w lotto prześlę na Twoje konto jak zaadoptujesz Lolusia :) on jest przecudny... Gdyby nie mój zwierzyniec.. york Fido, erdelek Parys i Bokser Arnold, Loluś byłby mój :) zaopiekuj się nim... on jest psim szczęściem :* Quote
SZPiLKA23 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nie umie chodzic na smyczy, nie wiemy czy umie zachowac czystosc Quote
Recommended Posts