Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='albiemu']jest do kolan .... oko sprawne macie :)[/quote]
...wzrostem to chyba trochę do Ircia/Czesia podobny, co? a to są bracia? i po czterech latach bycia razem, teraz osobno? :shake: nie da się tej babeczki jakoś przekonać?:cool3: zwłaszcza jeśli ma dom z ogródkiem, to dodatkowy mniejszy egzemplarz nie byłby zbyt uciążliwy? pamiętam u mojego dziadka były dwa PON-ki, jeden zachorował dosyć poważnie ( musiał zostać uśpiony), drugi po odejściu kumpla przestał jeść, wpadł w apatię i po kilku tygodniach było po psie:-(. Byli razem 9 lat.

Posted

Rzeczywiście, wzrostem to taki Czesiowaty, z tym, że trochę masywniejszy :)
Tak, to są bracia. Chyba zabrani z jakiejś interwencji kilka lat temu...
Ale z tymi PONami to nas nawet nie strasz:placz::placz::placz:

Posted

Talcott wzięcie psa to jej przemyślana decyzja, nie mogę uprosić .... to nie jest sprawa do uproszenia. Zapadła decyzja i mnie samej też jest ciężko ale tak jak pisałam wcześniej, dobrych domów mało a psów w schronisku trzymać nie mozemy .... Ja nie wiem dlaczego, ale zdaje sie na swój nos, że Lolek domek znajdzie sybko - mało tak pięknych kudlaczy .... oby nos się nie mylił ...

Posted

[/quote] .... Ja nie wiem dlaczego, ale zdaje sie na swój nos, że Lolek domek znajdzie szybko - mało tak pięknych kudlaczy .... oby nos się nie mylił ...[/quote]

albiemu - trzymamy twój nos za słowo :mad:. A co do PON-ków Neczka, niestety, 9 lat razem, wiek zrobił swoje, a rozpacz dopełniła....:-( Zostały mi fajne wspomnienia i parę zdjęć...Ale jestem przekonana, że mój dziadek (psiarzem był ciałem i duchem) odnalazł za TM PON-ki, Lorda, Lyśka i wszystkie inne psiaki, z którymi mieliśmy szczęście wspólnie przejść kawałek życia, a teraz zajmuje się nimi TAM....tak jak kiedyś tu...

Posted

[quote name='Neczka']Rzeczywiście, wzrostem to taki Czesiowaty, z tym, że trochę masywniejszy :)
/quote]

...domyślam się:lol: bo chudszego piesa niż Czesław to, mimo wszystko, ciężko znaleźć;)...Cmoki od Czesia i Fidka:loveu:

Posted

Przepraszam za brak ogłoszeń, jak nie dziś to jutro na pewno je wrzucę.
Ktoś będzie robił allegro? Bo jak nie, to ja mogę..graficznie specjalne...

Posted

[quote name='Folen']Przepraszam za brak ogłoszeń, jak nie dziś to jutro na pewno je wrzucę.
Ktoś będzie robił allegro? Bo jak nie, to ja mogę..graficznie specjalne...[/quote]

Folen i bardzo poproszę Cie o komplet, za allegro jak trzeba zwrócę na Twoje konto.

Ja strasznie dziękuję Ci za stronę, wiesz ile Orzeszków dzieki niej znalazło domy???? Naprawdę kawał swietnej roboty!!!!!!! :loveu:

Posted

sliczna mordka juz na pewno niebawem bedzie miala dom.Ja wysle zdjecia kolezance ale ona obecnie nad morzem
moze zajrzy jednak do maila i sie zakocha?