Pestka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Loluś znajdź szybko domek :placz: Pewnie nie zdają sobie sprawy ze moga sie nie zobaczyć. Quote
MagdaH Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [quote name='albiemu']jest do kolan .... oko sprawne macie :)[/quote] ...wzrostem to chyba trochę do Ircia/Czesia podobny, co? a to są bracia? i po czterech latach bycia razem, teraz osobno? :shake: nie da się tej babeczki jakoś przekonać?:cool3: zwłaszcza jeśli ma dom z ogródkiem, to dodatkowy mniejszy egzemplarz nie byłby zbyt uciążliwy? pamiętam u mojego dziadka były dwa PON-ki, jeden zachorował dosyć poważnie ( musiał zostać uśpiony), drugi po odejściu kumpla przestał jeść, wpadł w apatię i po kilku tygodniach było po psie:-(. Byli razem 9 lat. Quote
Neczka Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Rzeczywiście, wzrostem to taki Czesiowaty, z tym, że trochę masywniejszy :) Tak, to są bracia. Chyba zabrani z jakiejś interwencji kilka lat temu... Ale z tymi PONami to nas nawet nie strasz:placz::placz::placz: Quote
Talcott Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Jejciu!! Niech ktoś uprosi te Panią!! Przecież to straszne - rozdzielać ich!!!:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
albiemu Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Talcott wzięcie psa to jej przemyślana decyzja, nie mogę uprosić .... to nie jest sprawa do uproszenia. Zapadła decyzja i mnie samej też jest ciężko ale tak jak pisałam wcześniej, dobrych domów mało a psów w schronisku trzymać nie mozemy .... Ja nie wiem dlaczego, ale zdaje sie na swój nos, że Lolek domek znajdzie sybko - mało tak pięknych kudlaczy .... oby nos się nie mylił ... Quote
Juszes Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ojjj biedny Lolek, od dzisiaj będzie sam :(... na jak długo? Czy ktoś go pokocha? Quote
MagdaH Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [/quote] .... Ja nie wiem dlaczego, ale zdaje sie na swój nos, że Lolek domek znajdzie szybko - mało tak pięknych kudlaczy .... oby nos się nie mylił ...[/quote] albiemu - trzymamy twój nos za słowo :mad:. A co do PON-ków Neczka, niestety, 9 lat razem, wiek zrobił swoje, a rozpacz dopełniła....:-( Zostały mi fajne wspomnienia i parę zdjęć...Ale jestem przekonana, że mój dziadek (psiarzem był ciałem i duchem) odnalazł za TM PON-ki, Lorda, Lyśka i wszystkie inne psiaki, z którymi mieliśmy szczęście wspólnie przejść kawałek życia, a teraz zajmuje się nimi TAM....tak jak kiedyś tu... Quote
MagdaH Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='Neczka']Rzeczywiście, wzrostem to taki Czesiowaty, z tym, że trochę masywniejszy :) /quote] ...domyślam się:lol: bo chudszego piesa niż Czesław to, mimo wszystko, ciężko znaleźć;)...Cmoki od Czesia i Fidka:loveu: Quote
albiemu Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Lolek, szukamy domku szukamy, nie siedzimy nie siedzimy .... do roboooty .... [IMG]http://www.orzechowce.ovh.org/duze/lolek3.JPG[/IMG] Quote
grzenka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Loleczku, biedaku musisz jak najszybciej domek znaleźć... Quote
albiemu Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 a ja proszę o allegro dla kudłacza, juz niebawem sam jak palec bez przyjaciela zostanie w boksie ... :( - tak mi przykro chłopaki :( Quote
Folen Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Przepraszam za brak ogłoszeń, jak nie dziś to jutro na pewno je wrzucę. Ktoś będzie robił allegro? Bo jak nie, to ja mogę..graficznie specjalne... Quote
Ola164 Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Ojć... ale śliczna biedulka... Ja mogę zrobić mu banery i poogłaszać... Quote
MagdaH Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 Szukaj domku, Lolku, szukaj, szybciutko ...:painting::painting::painting: Quote
albiemu Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [IMG]http://img160.imageshack.us/img160/6712/dscn8785dg0.jpg[/IMG] poznajcie Lolka, który szuka domku ... :( Quote
albiemu Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='Folen']Przepraszam za brak ogłoszeń, jak nie dziś to jutro na pewno je wrzucę. Ktoś będzie robił allegro? Bo jak nie, to ja mogę..graficznie specjalne...[/quote] Folen i bardzo poproszę Cie o komplet, za allegro jak trzeba zwrócę na Twoje konto. Ja strasznie dziękuję Ci za stronę, wiesz ile Orzeszków dzieki niej znalazło domy???? Naprawdę kawał swietnej roboty!!!!!!! :loveu: Quote
Panca Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 sliczna mordka juz na pewno niebawem bedzie miala dom.Ja wysle zdjecia kolezance ale ona obecnie nad morzem moze zajrzy jednak do maila i sie zakocha? Quote
Neczka Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 A Loluś już sam...:shake: Artur powiedział, że da do niego jakiegoś innego malucha... Domku, zabierz go stamtąd jak najszybciej ! Quote
Juszes Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 A jak tam kompan Lolka w nowym domku? Masz kontakt z jego nowym właścicielem? Quote
Recommended Posts