Paulina_mickey Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Powtarzałam to już, ale będę powtarzać jeszcze...to takie bardzo, bardzo smutne...:-( Quote
g_o_n_i_a Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 To już 5 miesięcy bez Ciebie, Skarbie :-( Quote
:: FiGa :: Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Azuń...... Nadal trudno uwierzyć.... :( Quote
g_o_n_i_a Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Jest twoim przyjacielem, partnerem, obrońcą - twoim psem. (...) Wierny i oddany do ostatniego uderzenia serca. - Anonim Skarbie, nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała żebyś była tutaj razem z Bąblem, Frytą, Edem i Ogoniastym... :-( Quote
g_o_n_i_a Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Mój drogi przyjacielu... Mój drogi Przyjacielu... Dziękuję że zawsze przy mnie byłeś Jak Anioł stałeś za mną I nigdy w potrzebie mnie nie zostawiłeś Mój drogi Przyjacielu... Dziękuję ci za tę nadziei gwiazdę na niebie Za uśmiech w moją stronę Za to że zawsze liczyć mogłam na ciebie... Azuś, czas strasznie pędzi, nie wierzę, że to aż pół roku bez Ciebie.. Tyle wspólnych chwil, ale..to już tylko wspomnienia <'> Quote
Cambel&Megi Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 matko, ale to zleciało.. :( eh... (*)(*)(*) Quote
:: FiGa :: Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Pamiętam jakby to było wczoraj... :( Quote
psiulka Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Azulko, pamiętamy o Tobie... I o tym, że dzisiaj kończyłabyś 5 lat... :-( Quote
g_o_n_i_a Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 psiulka napisał(a): Moja Kochana Pasudka... :-( Quote
Dariette. Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To smutne, że tak dużo psów ginie pod kołami samochodów... Do dziś myślę, że gdyby ten kierowca się zatrzymał to Ups może nadal by żył... :placz: Szkoda, że nasze psiaki nie mogły dożyć sędziwego wieku. :-( Dla psów, które zginęły pod kołami... Za TM mostem nie będzie już ulic i rozpędzonych maszyn, będzie tylko zielona trawka... :-( <'> Quote
Redpit Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 :( giną i ginąć będą - dopóki za kierownicami aut będą siedzieć idioci - :shake: łamiący wszelkie przepisy - jak dziś po week mówił policjant - Polacy jako nieliczni uważają się nieśmiertelni na drodze - czego nie widać po statystykach :-( - najgorsze, gdy ginie niewinny człowiek czy zwierzak - bo reszty... :angryy: sami się eliminują :diabloti: Quote
Recommended Posts