MARCHEWA Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Bercik ma około 3 miesięcy,jest podobny do jamnika. Dzisiaj trafił do jastrzębskiego schroniska,ale ponieważ szczeniaki tam przebywające chorują i baliśmy się o jego zdrowie został od razu zabrany do dt i przebywa u mnie. Maluszek kuleje na przednią łapkę,wet podejrzewa,że ktoś go kopnął albo potrącił,bo ma zdartą sierść na łopatce.Dostaje zastrzyki i myślę,że niedługo mu to przejdzie.Mimo to maluch biega i bawi się jak mały szatan,wszędzie go pełno. Może ktoś z dogomaniaków szuka takiego słodziaka dla siebie?:cool3: A oto on: :loveu: Quote
MARCHEWA Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Bercik jest ogłoszony na Ale.gratce i Allegro. Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [FONT=Arial]Bercik :evil_lol::evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 ;)[FONT=Arial]ja sem Bercik ;):evil_lol::evil_lol: http://d.ale.gratka.pl/g2/o/tmp/8668554_2_8e70_d.jpeg[/FONT] Quote
wanda szostek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Maluszek śliczny. Miałam domek w Piastowie. Pani chciała pieska w typie jamnisia. Wybrała szczeniaczka jamnisiowatego i okazało się, że on od tygodnia juz w nowym domu. Potem wybrała jamniczka z Tomaszowa i pewnie tez nie dostanie bo jest drugi domek w Krakowie. Pewnie już z Dogo pieska nie zechce. Ja już bym się nawet wstydziła jej kolejnego proponować. Quote
BoWa Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Do trzech razy sztuka....jak mówi przysłowie :razz: może ten maluch ją zachwyci? Dogo to nie piekarnia.... Quote
Alicja Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 wanda szostek napisał(a):Maluszek śliczny. Miałam domek w Piastowie. Pani chciała pieska w typie jamnisia. Wybrała szczeniaczka jamnisiowatego i okazało się, że on od tygodnia juz w nowym domu. Potem wybrała jamniczka z Tomaszowa i pewnie tez nie dostanie bo jest drugi domek w Krakowie. Pewnie już z Dogo pieska nie zechce. Ja już bym się nawet wstydziła jej kolejnego proponować. [FONT=Arial]jeśli to pewny domek ...to dlaczego nie pokazać pani Bercika ....może się zakocha [/FONT] Quote
Isadora7 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Piekny cukiereczek, oby jak najszybciej domek się znalazł Quote
wanda szostek Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]jeśli to pewny domek ...to dlaczego nie pokazać pani Bercika ....może się zakocha [/FONT] Przykro mi, ale wyszłam dwukrotnie na osobę niepoważną i to nie pierwszy raz na Dogo. Powiedziałam sobie, że już nigdy więcej nie bawię się w pośrednika. U mnie już było do trzech razy sztuka i nawet więcej. Pokazałam jamniczka z Tomaszowa, ale pojawił się drugi domek i widzę, że mój zostanie na lodzie. Quote
MARCHEWA Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 No trudno,maluszek jest poogłaszany,więc może ktoś go wypatrzy;) Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 wanda szostek napisał(a):Przykro mi, ale wyszłam dwukrotnie na osobę niepoważną i to nie pierwszy raz na Dogo. Powiedziałam sobie, że już nigdy więcej nie bawię się w pośrednika. U mnie już było do trzech razy sztuka i nawet więcej. Pokazałam jamniczka z Tomaszowa, ale pojawił się drugi domek i widzę, że mój zostanie na lodzie. [FONT=Arial] podaj marchewie maila do Pani- myśle że jednak warto ... MArchewo co??? :razz:[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Uszy mu wyczyściłam,bo miał strasznie brudne,ale jemu ten zabieg bardzo się nie podobał:evil_lol: Quote
halbina Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Szczęściarz z niego... a te maluchy, które znaleziono po Twoim wyjeździe z nim... one miały wyjątkowego pecha... :placz: Quote
MARCHEWA Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Tak,nie dano im szansy:shake:ten który je wywalił w kartonie nie ma chyba rozumu ani sumienia. Quote
clockwork Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 MARCHEWA napisał(a):Tak,nie dano im szansy:shake:ten który je wywalił w kartonie nie ma chyba rozumu ani sumienia. [FONT=Arial]ten który je wywalił to goowniarz 15to letni.... w kartonie było 6 maluchów- on jednego wyciągnął reszte wyrzucił i uciekł... mieliśmy puścić Nefera :diabloti:[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 U nas nocka minęła spokojnie;)mały teraz się bawi,już mniej kuleje na łapcię,to dobry znak;) Quote
halbina Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 mały jest przecież otoczony troskliwą i czułą opieką!... to i lepiej sie ma... :loveu: Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 wanda szostek napisał(a):Przykro mi, ale wyszłam dwukrotnie na osobę niepoważną i to nie pierwszy raz na Dogo. Powiedziałam sobie, że już nigdy więcej nie bawię się w pośrednika. U mnie już było do trzech razy sztuka i nawet więcej. Pokazałam jamniczka z Tomaszowa, ale pojawił się drugi domek i widzę, że mój zostanie na lodzie. [FONT=Arial]to podaj namiary Marchewie ....warto dla takiego maluszka Cioteczka Marchewka ;) z nieba nam spadłaś :loveu::loveu:[/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 Ogłosiłam Bercika jeszcze w Rybniku i Wodzisławiu;) Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Znajdzie domeczek ....Marchewa przynosi psiakom szczęście [/FONT] Quote
MARCHEWA Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 My jedziemy z Bercikiem do weta na zastrzyk,wczorajszy mu bardzo pomógł,bo mały skika jak kangur:evil_lol: Quote
Recommended Posts