Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bercik ma około 3 miesięcy,jest podobny do jamnika.
Dzisiaj trafił do jastrzębskiego schroniska,ale ponieważ szczeniaki tam przebywające chorują i baliśmy się o jego zdrowie został od razu zabrany do dt i przebywa u mnie.
Maluszek kuleje na przednią łapkę,wet podejrzewa,że ktoś go kopnął albo potrącił,bo ma zdartą sierść na łopatce.Dostaje zastrzyki i myślę,że niedługo mu to przejdzie.Mimo to maluch biega i bawi się jak mały szatan,wszędzie go pełno.
Może ktoś z dogomaniaków szuka takiego słodziaka dla siebie?:cool3:

A oto on:

:loveu:

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluszek śliczny. Miałam domek w Piastowie. Pani chciała pieska w typie jamnisia. Wybrała szczeniaczka jamnisiowatego i okazało się, że on od tygodnia juz w nowym domu. Potem wybrała jamniczka z Tomaszowa i pewnie tez nie dostanie bo jest drugi domek w Krakowie. Pewnie już z Dogo pieska nie zechce. Ja już bym się nawet wstydziła jej kolejnego proponować.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Maluszek śliczny. Miałam domek w Piastowie. Pani chciała pieska w typie jamnisia. Wybrała szczeniaczka jamnisiowatego i okazało się, że on od tygodnia juz w nowym domu. Potem wybrała jamniczka z Tomaszowa i pewnie tez nie dostanie bo jest drugi domek w Krakowie. Pewnie już z Dogo pieska nie zechce. Ja już bym się nawet wstydziła jej kolejnego proponować.

[FONT=Arial]jeśli to pewny domek ...to dlaczego nie pokazać pani Bercika ....może się zakocha [/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]jeśli to pewny domek ...to dlaczego nie pokazać pani Bercika ....może się zakocha [/FONT]

Przykro mi, ale wyszłam dwukrotnie na osobę niepoważną i to nie pierwszy raz na Dogo. Powiedziałam sobie, że już nigdy więcej nie bawię się w pośrednika. U mnie już było do trzech razy sztuka i nawet więcej.
Pokazałam jamniczka z Tomaszowa, ale pojawił się drugi domek i widzę, że mój zostanie na lodzie.

Posted

Przykro mi, ale wyszłam dwukrotnie na osobę niepoważną i to nie pierwszy raz na Dogo. Powiedziałam sobie, że już nigdy więcej nie bawię się w pośrednika. U mnie już było do trzech razy sztuka i nawet więcej.
Pokazałam jamniczka z Tomaszowa, ale pojawił się drugi domek i widzę, że mój zostanie na lodzie.

[FONT=Arial]
podaj marchewie maila do Pani- myśle że jednak warto ...

MArchewo co??? :razz:
[/FONT]

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Tak,nie dano im szansy:shake:ten który je wywalił w kartonie nie ma chyba rozumu ani sumienia.

[FONT=Arial]ten który je wywalił to goowniarz 15to letni.... w kartonie było 6 maluchów- on jednego wyciągnął reszte wyrzucił i uciekł... mieliśmy puścić Nefera :diabloti:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]to podaj namiary Marchewie ....warto dla takiego maluszka

Cioteczka Marchewka ;) z nieba nam spadłaś :loveu::loveu:
[/FONT]