Jump to content
Dogomania

Kraków - mlodziaki ze stacji, petro i petra w nowych domach!!!!

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wellington:loveu::loveu: za wplatę na dług za sterylkę suni w artwecie (300) jak tylko będę jechac do wieliczcki to przekażę w lecznicy.

Posted

Wydałam suczkę z szelkami i obrożą, ostrzegając państwa przez możliwością ucieczki i prosząc, by wyprowadzali na smyczy przypiętej dla bezpieczeństwa i do obroży i do szelek. To jedyne o co się boję, by się czegoś nie przestraszyła i nie uciekła. Państwo obiecali pilnować jak oka w głowie.

Posted

Kiwi zmień proszę Tytuł, że jeszcze brat Petry nie ma domu..
U Petruni wszystko dobrze!! państwo ją wykąpali, wybierają się do weta, bo troszkę charczy. No mogła się podzębić, ale tak "pachniała" że nie dziwię się, że od razu ją kąpali, tym bardziej, że śpi z nimi w łóżku. Troszkę się boi wychodzenia na pole. najlepiej się czuje w domu, ale na szczęście potrzeby robi na zewnatrz. mądra sunia!! pańtwo bardzo są z niej zadowoleni. :loveu:

• 1 month later...
Posted

Pedro tez pokazalysmy wczoraj ,gdy p.Magda krecila psy.Ukaze sie w ktoryms kundlu.
Dziewczyny do niego musi ktos przyjezdzac,on bardzo niechetnie wychodzi z boksu,a w nim roznosi go energia.Jest nieufny i staje sie co raz bardziej wycofany...a to taki mily,wesoly o kochany pies.

Posted

Pedruś już w domku.. ktoś, kto był w hotelu zauważył go. Dziś zawoziłam go do nowego domu.. Bedzie dobrze, cała drogę się tulił i lizał. dzieki dziewczyny za podanie namiarów na mnie.. :loveu::loveu:

Posted

acha fotki tylko ze dwie zrobiłam, bo się wiercił bardzo.. :lol: jak znajde chwilę to wyślę karusiap

Posted

Agamika wielkie dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu: a Kiwi zmienisz tytuł? :eviltong:

Posted

Kiwi wstydź się :cool3::cool3::cool3: tytuł nie zmieniony a Pedrosek szczęśliwy w nowym domku. Teraz zaprosiłam jego pana Adriana na dogo. Piesek w ogóle seiw domu nie załatwiał!! to geniusz madrosci, już siada i daje łapkę. Lubi spacery, ale ciągnie jak nie wiem do domu!!! jest mądry, grzeczny i wszyscy go kochają!!

Posted

a ja wciąż fot nie wstawiłam z nowego domu:oops: ale może właściciel pedrusia zjawi się na dogo to na pewno będą foty

• 2 weeks later...
Posted

Pedruś tuż po adopcji zestresowany bardzo jeszcze... karusiap dzięki za wklejenie fot

• 11 months later...
Posted

Prawopodobnie będę musiała odebrac Petrusa, jego właściciel okazał się nieodpowiedzialny i pies ma u niego źle. Nie jest kochany i nalezycie zaopiekowany. Nie wiem, co będzie bo mam juz długi za Afisia w hotelu a tu nastepny dojdzie...

Posted

Jest czarny jak węgiel, łagodny jak baranek, piękny. Ale takie psy też nie mają szczęścia. Wyrzucony jako szczeniak dwa lata temu przy stacji benzynowej został adoptowany przez ludzi, którzy nie dali mu należytej opieki i miłości. Zobowiązano się, że będzie mieszkal w domu, a dostał kawałek kartonu w piwnicy. Brudna miska, niedokarmienie, przepędzenie psa lgnącego do domu i ludzi - niestety tak wyglądały ostatnie miesiące. Czasem wiele godzin stał na zewnątrz czekając, aż ktoś sobie o nim przypomni. Pedros zwiąże się uczuciowo z nowym właścicielem natychmiast, ale niech to będzie w końcu odpowiednia osoba, która uczyni go swoim przyjacielem, a nie będzie go wpędzać w poczucie, że jest zbędny, że nie wiadomo po co w ogóle istnieje. Każdy pies chce żyć dla człowieka po prostu po to, by dać mu swą wierność i miłość. Szkoda, że tak mało jest ludzi, którzy chcą choć odrobinę dać psu za to, że on daje całego siebie.
Może los Pedrosa odmieni się dzięki Tobie, a on odwdzięczy się na pewno. Pedros jest zaszczepiony, nauczony czystości, umie chodzić na smyczy.