kiwi Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Dwa młodziaki - brat i siostra znalezione na stacji benzynowej orlen- ten zaraz kolo schroniska.... maja ok 7 miesiecy, dziewczynka ma biale dodatki, chlopak jest czarny bede wdzieczna za allegro, trzeba im pilnie szukac domow!!! nie ma juz ani grosika na hotel :placz: Quote
Patia Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 Biedne młodziaki :-( Całkiem o Was zapomniałam ! Allegro muszę zrobić , koniecznie ! Quote
Patia Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Jutro zawiozę do pana Tomka książeczki młodziaków , są już odrobaczone , zaszczepione , za dwa tygodnie mozna sterylizować sunię . Zrobię im jutro więcej zdjęć . Na razie wystawiam Allegro z tymi , które są . Które psy jeszcze nie mają Allegro , oprócz rudego z hoteliku ? Vigo ma , Negri ma , Dori ma . Quote
kiwi Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 patia nie ma piesek od pani ewy, pani ewa za niego płaci ale nie wiem na ile jej starczy sił nie pamietam czy ci go wysylalam. tzreba jej pomoc poszukac domu, ja o nim opowiadam ciagle jak ktos dzwoni ale nikt go nie chce :( mały taki, chyba juz wysylalam ci a jak nei to wysle jeszcze raz Quote
AgaG Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Kiwi Ty wysłałaś do kolejki zdjecia młodziaków tak? Quote
kiwi Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 tak tak, napisałam tekst, sa w kolejce, numery na ciebie, tylko lepsze zdjecia by sie przydały. Quote
Patia Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Komu wysłac zdjęcia ? W przyszłym tygodniu mozna sterylizować sunię , zająć się tym ? Quote
kiwi Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 patia a mozesz mnie wysłac? wysterylizuj prosze jak znajdziesz czas Quote
AgaG Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 na razie telefony buraków:angryy: na dodatek sunia w ciąży. a my nie mamy kasy na sterylkę:placz: Quote
AMIGA Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Kuuurczeee, wszystko wciąż się rozbija o kasę :-( Byłam wczoraj w hotelu i widziałam "czarną rodzinkę". Psiaki sa tak spragnione kontaktu z człowiekiem! Najchętniej by wyskoczyły z boksu do człowieka :loveu: Quote
weszka Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Podeślę zdjecia pani która zgłosiła się z ogłoszenia o Gina. Szuka młodego, nie-małego psa więc może się spodoba... Zrobiłam też bazarek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10681388#post10681388 Quote
wellington Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Czy ta piekna czarna sunia z bialym zabotem ma imie ? Quote
wellington Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 AgaG, dzwonilam dzis do lecznicy, mieli mi oddzwonic czy mozna u suni wykonac zabieg, ale nie zadzwonili. Quote
wellington Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Dalej nie wiem nic :shake: Nie wiem czy ciaza tej suni bezimiennej zaawansowana czy nie, czy mozna wykonac ster. aborc. czy nie, itd. Quote
AgaG Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Xeniu ciąża nie jest zaawansowana. Poza tym jesli w artwecie nie zrobią, to może Gosia zrobi? Quote
Recommended Posts