tunio Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 nie przejmuj sie tylko wklejaj wiecej 8) A kto fotografuje z takim talentem ? 8) Quote
Katerinas Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Helcia - super :klacz: :klacz: :klacz: Pięknie pozują :D Jak urodzone modelki :D (tudzież urodzeni modele :wink: ) Quote
caterina1 Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Super zdjątka Helcia !!! GRATULACJE !!! :laola: Może ja niedługo też dorobę się stronki www. I wtedy też coś wam pokażę. Quote
Katerinas Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Helcia - ile masz teraz briardów? Trzy? :) PS. to ostatnie zdjęcie jest CUDOWNE :iloveyou: :D Quote
Katerinas Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 (...)Może ja niedługo też dorobę się stronki www. I wtedy też coś wam pokażę. Caterina - możesz sobie założyć album na www.onet.pl :D Dzięki temu będziemy mogli podziwiać Twoje kudłacze :D Quote
helcia Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 tak aniołki 3 briardy .cholewcia teraz mi nie wyszło -faktycznie można tylko powkładać ze stronki a szkoda. Quote
Katerinas Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 No i jak sobie radzisz z nimi? :) Mam na myśli na przykład takie dni jak dziś ... błotniście, bylejak :-? pewnie kupe piachu wnoszą do domu, co nie? :) PS. No i wreszcie masz śliczne zdjątko pod nickiem :wink: :) Quote
helcia Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Na tym małym zdjęciu jest Amigo ,ale taki malutki że szok -nie przypuszczałam że po zmniejszeniu będzie to takie . Jeżeli chodzi o moje trzy "potwory" to jakoś sobie radzę.One wszystkie oczywiście mieszkają w domu i śpią z nami w sypialni ,mała nawet czasem w łóżku migowi to też się zdaża.Wiesz w takich dniach jak jest plucha to jest koszmar.Wtedy po spacerze myję ich i wkładam na godzinkę do garażu (mam przystosowany pod nich mają tam swoje łóżka) a tak jak przyjdą teraz jak jest mróż i kule na łapach to podobnie ,albo ich myję dokładnie wysieram a potem oczywiście wycieram łazienkę i przedpokój i tam gdzie oczywiście musiałay przejśc daję im komendę miejsce wszystkie się kładą i dostają albo po kości do zabawy albo po uchu a w najgorszym wypadku po jabłku,marchewce.i tak jest chwila spokoju.,reszta wsiąknie w ich koce i jakoś to jest. Fakt że jak psy są w domu to człowiek właściwie na okrągło sprząta ale to jest :Coś za Coś. W lecie to jest już luz bo jak jest ładnie to prawie cały dzień siedzą na ogródku i jak wnoszą to tylko piach a to się fajnie sprząta. Katerinas a ty masz 2 psy?rotka i briarda? A gdzie one mieszkają? Quote
Katerinas Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 U nas dwie suńki - rottka i briardzica. Obie większość dnia spędzają na ogrodzie ale śpią i mieszkają z nami w domu :) I też czasami śpią z nami... tyle że Saba (rottka) może całymi godzinami spać pod kołdrą (jest piecuch i śpioch :wink: ) zaś Gajce zaraz jest za gorąco i ucieka na podłogę gdzie śpi w takiej oto pozycji :wink: :lol: Wiem ile jest pracy przy jednym briardzie (jeśli chodzi o takie błotniste dni)... ale przy trzech ... wow :o :D ... jestem naprawdę pod wrażeniem. :) Nasza Gaja jest nauczona, że jak łapy w błotnistych skarpetach to trzeba śmigusiem pod prysznic wejść. Potem wycieranko ręcznikiem (a raczej tylko takie ususzenie), potem wycieranko łazienki :wink: … a Gaja schnie biegając po chałupie. A że mamy ogrzewanie podłogowe w części domu, więc schnie w miarę szybko. Latem przy ładnej pogodzie to rzeczywiście jest luzik :D bo wystarczy tylko zamieść piach jaki obie "potforki" wnoszą :D Fakt że jak psy są w domu to człowiek właściwie na okrągło sprząta ale to jest :Coś za Coś. prawda :) ale ja tam wolę ciągle sprzątać … nie wyobrażam sobie domu bez psów :DA tu zdjęcia mojego kochanego kudłacza. :) Gaja daje buziaka mojej "połówce" Gaja na jednym z ostatnich zimowych spacerów Najnowsze zdjęcia są jeszcze w aparacie. Jak wywołam to pewnie cusik wkleję :) Quote
Marcin Posted March 12, 2004 Author Posted March 12, 2004 Widze ze Gaja lubi spac podobnie jak Rudi - na pleckach. A oto jak ostatnio "przylapalem" psa z rana. Quote
tunio Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Kate jako ze ostatnio ogladalam m"Morderczego przyjaciela" (ze wzgledu na gre tybetana :fadein: ) to mi to raczej wyglada jakby Gaja mu glowe zjadala :wink: :wink: Quote
helcia Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Katerinas to zdjęcie z woją 2 połówka jest super. Ja też wolę sprzątac nie wyobrażam sobie domu bez psów choć więcej sprzątania i częściej trzeba malować no ,ale cóż. My też mamy w części domu podłogówkę to jest super szkoda tylko że to jest w łazienkach i kuchni bo tak wszędzie mam parkiet i dechy.moje też tak spią"dogóry kołami ,przedewszystkim Amigo uwielbia tak spać dlatego te ściany tak wyglądają. Katerina czy tu się da wżucić zdjęcia z płytki czy tylko ze strony internetowej? Quote
Katerinas Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 Marcin - nasza Gaja też tak poleguje :lol: Czasami się zastanawiam jak ona może się aż tak skręcić :o :lol: A inna sprawa, że od takich wygibasów ściana u nas w sypialni gdzie Gajka śpi jest cała podrapana i nadaje się ewidentnie do malowania :wink: Super fotki :D Kate jako ze ostatnio ogladalam m"Morderczego przyjaciela" (ze wzgledu na gre tybetana :fadein: ) to mi to raczej wyglada jakby Gaja mu glowe zjadala :wink: :wink: :lol: :lol: muszę sobie w takim razie ten film obejrzeć (taki jest tytuł? mogę go dostać w wypożyczalniach?) ... ale zapewniam - moja połówka ma głowę całą :lol: :lol: :wink: Helcia - Tak jak pisze Carry... tylko ze stron www. Ale ja nie mam stronki i tak jak Ci pisałam, założyłam sobie albumik na onecie :) Quote
tunio Posted March 12, 2004 Posted March 12, 2004 nie wiem czy jest w wypozyczalniach bo nawet nie wiem z ktorego ale bodajze z lat 90 tych :fadein: Fabula taka sobie,wyfantazjowane jednak ja patrzylam tylko dla psa bo kiedys mi sie marzyl taki czarny podpalaniec :lol: Quote
Zdzisek Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Krótka historia o mopie; :cunao: Portret mopa Mop w stanie gotowości Mop w stanie spoczynku Schowek na mopa Pozdrawiamy Rodzinka z Rino Quote
Katerinas Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Ale super fotki :angel: :angel: Ale grzywkę na oczach to ma taką że hej :D Więcej fotek :D Quote
Zdzisek Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 Dzięki. A na bis; Bukiet z mopa i rotka Mop w użyciu Mop na metry Zdrówka życzym Inne zdjęcie mopa z przyjaciółmi; www.briardrino.com ZAPRASZAMY !!! Quote
Recommended Posts