Roksana Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dziękujemy bardzo za kciukersy :p Mamy stadko 4 suczynek i 2 chłopców, i to już najprawdopodobniej koniec. Czyli taki sam "zestawik" jak rok temu. Niedługo wpadnie do nas nasz wet, żeby sprawdzić, czy wszystko OK. Dzieciaki się cyckują, mamuśka odpoczywa, a ja przespałam się 3 godzinki i już mi tez trochę lepiej. Jeszcze raz dziękuję za doping, kluski są boskie :loveu:
Malgosia44 Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ale fajowo :loveu: Nie pozostaje mi nic innego jak tylko zyczyc sunce i panci duuuuuuuzo swietego spokoju :razz:
Roksana Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Dzięki wielkie :lol: Jak ktoś będzie chciał mieć (jak to dzisiaj określiła moja koleżanka) "Z webcam'em wśród foksów" :cool3: to dodajcie mnie na MSN Messenger, mój email to [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] albo przez Skype'a nick [U]czeczuga[/U], a wtedy zaproszę Was do kojca :p
zadziorny Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [quote name='Roksana']Jeszcze raz dziękuję za doping, kluski są boskie :loveu:[/quote] Nie dziękuj, tylko dawaj foty :mad: :cool3: ;)
Roksana Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [IMG]http://img506.imageshack.us/img506/1130/p1020527s3xw.jpg[/IMG]
Malgosia44 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 O rany, jakie fajne babelki :loveu: :loveu: :loveu:
nikit1 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ale słodziaki malutkie :multi: :multi: :multi: widze wersję mini Rollo ;)
Roksana Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Dzięki wielkie :p No niestety czarnych tym razem nie ma, nie było takiej możliwości, żeby wyszły z takich przodków :roll: - ale mahonie i brązowe rudości też są śliczne :loveu:
oldfirefox Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 ...zalogowalem sie pierwszy raz.Boze , te maluchy sa przepiekne, nooo gratuluje i pozdrawiam:multi: :multi: :multi:
pszym Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Muszę szybciej kończyć te wszystkie czempionaty, bo rodzina się powiększa i konkurencja nam rośnie...:lol:
Roksana Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 oldfirefox, witam i dziękuję :lol: pszym, w rodzinie nie ma konkurencji :evil_lol:
Nitencja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Roksana - widocznie dla Pszyma wszystko co sie rusza to konkurencja ;-). No, ale fakt w rodzinie nie powinno byc konkurencji.
zadziorny Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 [B]Roksana[/B] fajne kluski :loveu: :loveu: :loveu:. Czekamy na kolejne foty :cool3: :lol:
Roksana Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Wielkie dzięki jeszcze raz :lol: Jakieś dwa tyg temu miałam telefon z firmy internetowej zarządzającej domenami. Pani powiedziała, że ktoś chce kupić adres [URL="http://www.foxyroxy.pl"]www.foxyroxy.pl[/URL], a że jest on bardo podobny do mojego adresu [URL="http://www.foxyroxy.republika.pl"]www.foxyroxy.republika.pl[/URL] i do tego tamta osoba zajmuje się podobną działalnością, to przysługuje mi prawo pierwokupu. Myślę, że fajnie, że firma się takimi rzeczami przejmuje i informuje mnie. Powiedziałam Pani, że nie dziękuję (chcieli 500zł za 2 lata), ponieważ i tak nie jest to moja nazwa hodowli i zamierzam się przenieść w niedługim czasie na inny serwer. Ale co mnie zastanawia, to kto, o podobnej działalności do mojej wybrał sobie i kupuje nazwę foxyroxy, która to od paru już ładnych lat kojarzy się ze mną i moją hodowlą? Zobaczymy...
Nitencja Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 hm Roksana nazwa foxyroxy akurat kojarzy mi sie z zupelnie innymi foksami niz Twoimi moze dlatego ze Ciebie kojarze jako Czeczuga :)
Malgosia44 Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 O rany, to niezla afera :razz: Pozdrowienia dla calej kluskowej rodziny :loveu:
Nitencja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 no wlasnie :) Ty dla mnie jestes Czeczuga :lol: to chyba dlatego ze tak zagladam na Twoja strone :)
pszym Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Nitencja']hm Roksana nazwa foxyroxy akurat kojarzy mi sie z zupelnie innymi foksami niz Twoimi moze dlatego ze Ciebie kojarze jako Czeczuga :)[/quote] No tak, Nintencji wszystko kojarzy się z innymi foksami chociaż wszystim innym z Czeczugą...;)
Nitencja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Wszyscy inni to ..... pszym :cool3: taki L'ombelico del mondo :lol:
pszym Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='Nitencja']Wszyscy inni to ..... pszym :cool3: taki L'ombelico del mondo :lol:[/quote] Rozumiem, że riposta jest Ci obca....Jesteś taka stubborn as a mule:lol:
Nitencja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 [quote name='pszym']Rozumiem, że riposta jest Ci obca....Jesteś taka stubborn as a mule:lol:[/quote] moze nie jak as a mule ale terrier :) I drogi Pszymie :) Nic co ludzkie nie jest mi obce a wiec riposta rowniez :cool3:
Recommended Posts