Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy bardzo za kciukersy :p
Mamy stadko 4 suczynek i 2 chłopców, i to już najprawdopodobniej koniec.
Czyli taki sam "zestawik" jak rok temu.
Niedługo wpadnie do nas nasz wet, żeby sprawdzić, czy wszystko OK.
Dzieciaki się cyckują, mamuśka odpoczywa, a ja przespałam się 3 godzinki i już mi tez trochę lepiej. Jeszcze raz dziękuję za doping, kluski są boskie :loveu:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki wielkie :p
No niestety czarnych tym razem nie ma, nie było takiej możliwości, żeby wyszły z takich przodków :roll: - ale mahonie i brązowe rudości też są śliczne :loveu:

Posted

Wielkie dzięki jeszcze raz :lol:

Jakieś dwa tyg temu miałam telefon z firmy internetowej zarządzającej domenami. Pani powiedziała, że ktoś chce kupić adres [URL="http://www.foxyroxy.pl"]www.foxyroxy.pl[/URL], a że jest on bardo podobny do mojego adresu [URL="http://www.foxyroxy.republika.pl"]www.foxyroxy.republika.pl[/URL] i do tego tamta osoba zajmuje się podobną działalnością, to przysługuje mi prawo pierwokupu. Myślę, że fajnie, że firma się takimi rzeczami przejmuje i informuje mnie. Powiedziałam Pani, że nie dziękuję (chcieli 500zł za 2 lata), ponieważ i tak nie jest to moja nazwa hodowli i zamierzam się przenieść w niedługim czasie na inny serwer. Ale co mnie zastanawia, to kto, o podobnej działalności do mojej wybrał sobie i kupuje nazwę foxyroxy, która to od paru już ładnych lat kojarzy się ze mną i moją hodowlą? Zobaczymy...

Posted

[quote name='Nitencja']hm Roksana nazwa foxyroxy akurat kojarzy mi sie z zupelnie innymi foksami niz Twoimi moze dlatego ze Ciebie kojarze jako Czeczuga :)[/quote]

No tak, Nintencji wszystko kojarzy się z innymi foksami chociaż wszystim innym z Czeczugą...;)

Posted

[quote name='Nitencja']Wszyscy inni to ..... pszym :cool3: taki L'ombelico del mondo :lol:[/quote]

Rozumiem, że riposta jest Ci obca....Jesteś taka stubborn as a mule:lol:

Posted

[quote name='pszym']Rozumiem, że riposta jest Ci obca....Jesteś taka stubborn as a mule:lol:[/quote]

moze nie jak as a mule ale terrier :) I drogi Pszymie :) Nic co ludzkie nie jest mi obce a wiec riposta rowniez :cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...