Wind Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 [quote name='tajdzi']JA KCEM FOXIKAAAAAAAAAA :bigcry:[/quote] tajdzi, Nie becz tylko sobie takiego spraw! :D
AGO Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Właśnie [b]TAJDZI[/b] Wzięłabys Impromptu i byś w końcu nie buczała. A ona miała by Pańcię jak się patrzy. Nie wspomnę że ŁĄtulec miałby kolejną kumpelkę do zabawy. :evilbat: AA FUKA Czy może Łatka będzie we Wrocławiu?? To już byłby na prawdę rodzinny zjazd. Hehe :evilbat:
pszym Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 To może Rollo też w końcu spotka kolegów we Wrocławiu... 8)
tajdzi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 A ja od jutra wieczór [b][size=7]będę miała FOXIKA[/size][/b]!!!! łiiiii!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:
pszym Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='tajdzi']A ja od jutra wieczór [b][size=7]będę miała FOXIKA[/size][/b]!!!! łiiiii!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:[/quote] No pięknie! :multi: A można wiedzieć skąd bierzesz? Może w końcu jakiś spacerek urzadzimy???
tajdzi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='pszym'][quote name='tajdzi']A ja od jutra wieczór [b][size=7]będę miała FOXIKA[/size][/b]!!!! łiiiii!!!!!!!!!!!!!! :angel: :angel: :angel: :angel: :angel:[/quote] No pięknie! :multi: A można wiedzieć skąd bierzesz? Może w końcu jakiś spacerek urzadzimy???[/quote] :) skąd biorę? a od Tanity :) zabieram jej!!! :evilbat: ale tylko na kilka dni ... mały trafia do mnie na wakacje. Przejdę test bojowy :) Jak przeżyję, koty przeżyją, TZ przeżyje...to jestem bliżej sukcesu posiadania własnego małego kluska :) A spacer - bardzo chętnie ;)
pszym Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Aha, ja myślałem że bierzesz tą ostatnią suczkę od Roksany...
Nitencja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Tajdzi ..... nie probuj tylko od razu na gleboka wode :-D Pszym jak Wasz chlopak ??
tajdzi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='pszym']Aha, ja myślałem że bierzesz tą ostatnią suczkę od Roksany...[/quote] Kciałabym, ale wiecie... Opór muszę pokonać
Nitencja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 z Mezczyznami jest tak - ze jak nie pokazesz to sie nie przekona :-D Bierzesz do domu sliczna panne foksia i juz jest ugotowany. Suczki wiedza komu sie maja przypodobac :-D
tajdzi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Nitencja']z Mezczyznami jest tak - ze jak nie pokazesz to sie nie przekona :-D Bierzesz do domu sliczna panne foksia i juz jest ugotowany. Suczki wiedza komu sie maja przypodobac :-D[/quote] A do tego biorę jeszcz chłopaczka, bo w końcu ktoś mi też musi się poprzypodobywać, nie?:) i pełna harmonia :) Tylko pewnie kanapa w trocinach ;)
pszym Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Nitencja']Tajdzi ..... nie probuj tylko od razu na gleboka wode :-D Pszym jak Wasz chlopak ??[/quote] A dzięki, wczoraj zdjęliśmy szwy i wszystko jest ok. Trochę żałuję, że go do Wilna nie zgłosiłem...I tak jadę z goldenem. Ale jednak na razie ma bliznę i poczekamy jak zarośnie futerkiem...
AGO Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [b]Oj tajdzi [/b] Z facetem i foksem to jest tak jak z posiadaniem dziecka.Nie mówisz facetowi czy chce mieć dziecko bo on do czasu zanim do niego dojrzeje i powie że chce przejdziesz już do etapu menopauzy. Po prostu zachodzisz w ciążę i mówisz KOCHANIE BĘDZIEMY MIEĆ DZIDZIUSIA. I z foksem tak samo. Nie probujesz tylko mówisz MISIU FOKSIK W DOMU:) i już Pomyśl o tym. :evilbat:
Nitencja Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 AGO no lepiej juz tego nei mozna bylo napisac. Zgadzam sie :lol:
tajdzi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='AGO'][b]Oj tajdzi [/b] Z facetem i foksem to jest tak jak z posiadaniem dziecka.Nie mówisz facetowi czy chce mieć dziecko bo on do czasu zanim do niego dojrzeje i powie że chce przejdziesz już do etapu menopauzy. Po prostu zachodzisz w ciążę i mówisz KOCHANIE BĘDZIEMY MIEĆ DZIDZIUSIA. I z foksem tak samo. Nie probujesz tylko mówisz MISIU FOKSIK W DOMU:) i już Pomyśl o tym. :evilbat:[/quote] ja widzę, że tu doświadczenie przemawia przez Ciebie? :D Będzie trza spróbować :)
Roksana Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Hello wszystkim zza Wielkiej Wody :lol: I luv U pojechala wczoraj do nowego domu i zostala nazwana Cassy. Intrigue (obecnie nazywana Trish) siedzi u mnie wlasnie na kolanach i czeka na odbior przez nowych wlascicieli. No a w domu w Polsce zostala Impromptu, sliczna, slodka, gdzeczna sunia, dla ktorej przytulanie i obcowanei z czlowiekiem jest najwazniejsz rzecza w zyciu... tajdzi? 8) :wink: [/list]
tajdzi Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Roksana']..... No a w domu w Polsce zostala Impromptu, sliczna, slodka, gdzeczna sunia, dla ktorej przytulanie i obcowanei z czlowiekiem jest najwazniejsz rzecza w zyciu... tajdzi? 8) :wink: [/list][/quote] chlip chlip chlip kcem...bardzo kcem.... :(
Roksana Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 To zadzwon do nas do domu 771 48 42, pogadaj z moja mama, mozesz podjechac zobaczyc suczynke. Jest bardzo podobna do mojej Cuxy, wiec mowimy na nia Cukinka Juniorka :wink:
Roksana Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 U nas to bylo tak... tata powiedzial NIGDY wiecej foksa w domu :roll: no a ja pojechalam z mama do ciotki, capnelysmy Cuxe, przywiozlysmy do domu i..... no i zostac musiala :wink: :lol:
Roksana Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='AGO'][b]ROKSANA[/b] A ja mam nadzieję, że do wyprawki i papierów dołączasz link do dogomanii:) Jestem ciekawa do kogo poszedł INCOGNITO??? Ten białas był moim faworytem :) [/quote] nie :oops: ale poinformuje przy okazji Incognito pojechal do Jaroslawia
nikit1 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Tajdzi, Jak pojedziesz do Roksany to bez foxa ne wyjdziesz - pogadasz chwilę z jej Mamą i jesteś stracona :D :D :D Życzę wszystkim hodowcom żeby mieli takie podejście i tyle serca dla swoich podopiecznych co w Czeczudze :lol:
AGO Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [b]Rokasana[/b] Co znaczy zza wielkiej wody??? Gdzie ty puściłaś te swoje szczeniaki??? Bo właśnie sobie wyobraziłam, że pojechałaś z tymi szczeniakami gdzieś w kierunku skandynawii... A to byłoby już bardzo intrygujące.... W ogóle jeśli możesz napisz gdzie, które "poszło". Jakoś mnie to ciekawi.... :evilbat: A Tajdzi jak ty tej małej z Czeczugi nie weźmiesz to się chyba dogomania foksterierowa na ciebie pogniewa:) :o A to już argument nie do zbicia. Nie prawdaż???
tajdzi Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 [quote name='AGO'] A Tajdzi jak ty tej małej z Czeczugi nie weźmiesz to się chyba dogomania foksterierowa na ciebie pogniewa:) :o A to już argument nie do zbicia. Nie prawdaż???[/quote] aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaa chlip chlip chlip na razie już się doczekać nie mogę dzisiejszego popołudnia :) Grigulec przyjeżdża do nas i ciekawa jestem co będzie ;)
Recommended Posts