Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hanik dziekuje, jestes BOSKA i w ogole nieoceniona, niezawodna i masz fajnego Figlastego i w ogole...brak mi slow. Oliś tez idzie na spacer, wiec bedzie nas liczna sfora. Buziaki hanik

Posted

[quote name='Tinuś']hanik dziekuje, jestes BOSKA i w ogole nieoceniona, niezawodna i masz fajnego Figlastego i w ogole...brak mi slow. Oliś tez idzie na spacer, wiec bedzie nas liczna sfora. Buziaki hanik[/QUOTE]
Eee no bez przesady:oops: zaraz boska , raczej:diabloti:
tylko foty wkleilam nic więcej:confused: :niewiem:

Posted

Znalazłam fajny filmik z foksiopodobnym:lol:

[URL="http://video.google.pl/videoplay?docid=4813063211385348382&q=dog"]http://video.google.pl/videoplay?docid=4813063211385348382&q=dog[/URL]

a może to i 100% foks tylko ten ogonek mi nie pasuje

Posted

[quote name='Petra_']:klacz: jaki kochany piesio,z kicią jaka miłość a z tym świstako-podobnym sama słodycz:lol:[/QUOTE]

Kiedy pierwszy raz zobaczyłam tem filmik to wlaśnie sobie pomyślalam o Łatulcu, bo ona przecież też kumpluje się z kotami:lol:

Posted

Mhm, Łatulka jest zakocona na maksa:lol: Ale tylko z jednym kotem może się tak w miarę bawić,cóż zrobić kocie indywidualności są różne,drugi kocurek rządzi i nawet Łatul mu nie podskoczy:cool3: jeszcze świstaka nie widziała,ale wszystko przed nami:lol:

Posted

Hallo????
Czy jest tu ktoś????
Nasz topik zaczyna umierać:roll:
Gdzie sie podziali wszyscy foksiarze????

Mój Figlasty w tłuszczyk obrasta i sierść puchata mu sie zrobiła.
Jest na karmie Orijen. Nawet ją lubi.
Choć ostatnio złapała go grypa żołądkowa i było duże poszczenie.
A co u was słychać????

Posted

[quote name='hanik']Hallo????
Czy jest tu ktoś????
Nasz topik zaczyna umierać:roll:
Gdzie sie podziali wszyscy foksiarze????

Mój Figlasty w tłuszczyk obrasta i sierść puchata mu sie zrobiła.
Jest na karmie Orijen. Nawet ją lubi.
Choć ostatnio złapała go grypa żołądkowa i było duże poszczenie.
A co u was słychać????[/quote]
[FONT=Comic Sans MS][B]Czesc Haniu[/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]To zblizajace sie swieta czynia spustoszenie w domach. Spedzilam 4godz. w hiperze w tym 2 w kolejce-koszmar, choc znioslam to z anielska cierpliwoscia. Pewnie to ranny trening tak na mnie dziala. Cierpliwosc, cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc. Moje "gady" zaczynaja sie stawiac, ale ja sie nie dam :mad: .Pozdrawiam !!![/FONT]

Posted

[quote name='Tinuś'][FONT=Comic Sans MS][B]Czesc Haniu[/B][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]To zblizajace sie swieta czynia spustoszenie w domach. Spedzilam 4godz. w hiperze w tym 2 w kolejce-koszmar, choc znioslam to z anielska cierpliwoscia. Pewnie to ranny trening tak na mnie dziala. Cierpliwosc, cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc. Moje "gady" zaczynaja sie stawiac, ale ja sie nie dam :mad: .Pozdrawiam !!![/FONT][/QUOTE]

hehe te psie treningi rzeczywiście uczą cierpliwości. Ja chyba bardziej sie wytresowałam od mojego psa:lol: :evil_lol:
A nasi foksiarze to chyba zapadli w zimowy sen:diabloti:

Posted

Foksik Łatka ma się dobrze...zrobiła się z niej pokaźna kuleczka,o zgrozo!:angryy: będzie odchudzanie.Oczywiście koty razem z Łatulką tuczą się jak przed najcięższym mrozem..może zwierzaki w kościach czują,że Pani Zima nadchodzi;) i nawet bawić im się nie chce,tzn.z najstarszym czasem się pochandryczy,Bysia omija szerokim łukiem(Bysio rządzi:diabloti: ).Niestety ostatnimi czasy Łateks zostaje w domku z babcią...napisałam niestety,bo babcia pół dnia śpi sobie w najlepsze w ciepłym łóżeczku no i Łatka razem z babcią..efekt jest taki,że księżniczka Łatula dostała niezłych boczków..
gdyby nie podwórko i spacerki łatul przyrosłaby do łózka..ech

Posted

Gratulacje dla Boryska:multi: :iloveyou: :cunao:

Jak sie obrobicie to zaglądajcie tu częściej co?:mad: :lol:
Bo Pszym już zapomniał pewnie jak to forum wygląda:diabloti:

Posted

Wiem że tu gładkie foksy, ale nie chciał by ktoś szorściaka? :cool3: 1,5 roczny pies, łagodny, 0 agresji, dobrze dogaduje się z innymi psami. Jego wątek tutaj:
[url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36703[/url]

Posted

[quote name='D0minika']Wiem że tu gładkie foksy, ale nie chciał by ktoś szorściaka? :cool3: 1,5 roczny pies, łagodny, 0 agresji, dobrze dogaduje się z innymi psami. Jego wątek tutaj:
[url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36703[/url][/QUOTE]

Dominika nas tu tyle na tym forum foksim, że aż w szwach pęka:lol:
Będę trzymać kciuki za foksika.
Ja niestety drugiego psa nie przemycę. Gdyby to zależało ode mnie to już byłby u mnie:lol: . Choć za ok 3 lata zamierzam takie podchody robić i może wtedy uda się przemycić drugiego psiura.;)

Posted

Wielkie gratulacje dla Borysa i dla Was!:drink1:

A ja wam się musze pochwaliić, że Biedronka na pewno jest w ciąży!!! I juz za minutke, już za momencik będa małe biedroneczki!!!!!:multi::multi::multi:

a ojcem jest Urwis z Fox-Klanu (CH. Vikomte du Bois des Maitres & Proxy du Bois des Maitres)

Posted

Ojejku;) Małe foksiki...kciuki za Biedroneczkę,proszę o relację na bieżąco,Fuka masz częściej pisać:lol: Ale cudna wieść z rana:lol:

Posted

Życzę wszystkim foksiarzom i nie tylko..samych radosnych chwil w te Święta i na kazdy dzień Nowego roku.:lol:
Byłam dziś z Łatunią na szczepieniu..wetka piała z zachwytu,bo w końcu co to za pies,co merda ogonem i cieszy się na widok weta..i strzykawki:diabloti:
a Łacia jest mega przyjazna światu i ludziom. W nagrodę podarowałam jej dłuuugaśny spacerek..
Tylko martwi mnie oczko Łatuli (rozerwana trzecia powieka jako efekt pazurów kocich) ciągle jej się stan zapalny odnawia..wetka wysłała mnie do Garncarza..tak,że po Świetach czeka nas wizyta..mam nadzieję,że oczko wreszcie wyleczymy...

Posted

[quote name='Petra_']wetka wysłała mnie do Garncarza..tak,że po Świetach czeka nas wizyta..mam nadzieję,że oczko wreszcie wyleczymy...[/quote]Lotka właśnie wczoraj miała przez doktora Garncarza usuwane krzywo rosnące rzęsy i mige Ci powiedzieć, że wizyta u niego to przyjemność! :-)

Posted

Flaire..podbudowana będę dzwonić i umawiać Łatkę. Wetka zapewniała, że Garncarz czyni cuda z przypadkami prawie niemożliwymi do leczenia.:roll: Łaciu, szykuj się zatem..

Posted

[quote name='Petra_']Flaire..podbudowana będę dzwonić i umawiać Łatkę. Wetka zapewniała, że Garncarz czyni cuda z przypadkami prawie niemożliwymi do leczenia.:roll: Łaciu, szykuj się zatem..[/quote]
Ale poza tym, jest też bardzo miły, wesoły i przyjazny!

Posted

[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"][SIZE="3"]Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam i Waszym psiakom dużo radości i szczęścia na co dzień.:tree1: [/SIZE][/COLOR][/FONT]

A ja dzisiaj biegam z wywieszonym językiem. I jeszcze kopiato przede mną.
Uparłam się, żeby zrobić chatkę z piernika i teraz mam roboty po pachy:lol:
Ale chata stoi:lol:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/305/0a6ca3de4417aabf.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images4.fotosik.pl/260/70ca7c66b41f6936.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='Petra_']Hanik nie muszę powtarzać że jesteś zdolniacha
Piękna chatka,no po prostu cudo i jaka smakowita musi być:)
Dzięki za życzonka:roll:[/QUOTE]

To czy dobra jest okaże się po świętach:lol:
Źyczę jeszcze zdrowia dla Łatulca, żeby oczko wyzdrowiało.
Mój Figiel też choruje. Po świętach musze zrobić badania w laboratorium czy jakiegoś robala nie załapał. Być może to grypa żołądkowa, ale wymiotuje tylko rano więc trzeba sprawdzić. Obecnie jest na antybiotykach a do tego ma nawrót tego czegoś co miał już w wakacje takie dziwne strupki z korzeniami które się rozprzestrzniają. Prawdopodobnie jest to nużyca:roll:. Dwa razy w tygodniu dostaje zastrzyki. Wszystko się na niego zwaliło, jednak humor mu nadal dopisuje.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...