Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pszym'][COLOR=black]
Juleczka nigdy nie rozerwała ani jednego jeża. Tylko go oszczekiwała ( tak miałem napisać...)
[/COLOR][/quote]
Taa, oszczekiwała tylko :roll:. Moja Gaja od tego "oszczekiwania" jeża to ma zawsze w pysku pełno powbijanych kolców :cool3: :evil_lol: ;)

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikit1 i pszym a jak często trzeba tą Julkę trymować? Tzn chodzi mi o to, na ile czasu jej jedno trymowanko starczy :evil_lol:

A z tym jeżem to :mad: :eviltong:
Co do kotow, to u nas na osiedlu jest ich mnóstwo, a takie bezczelne, ze siąda na środku chodnika i obojętnie czy pies idzie czy człowiek, to się o centymetr nie przesuna :eviltong: Więc raczej psa przed kotami musiałbyśmy chronić, nie na odwrót :diabloti:

Posted

[quote name='D0minika']Nikit1 i pszym a jak często trzeba tą Julkę trymować? Tzn chodzi mi o to, na ile czasu jej jedno trymowanko starczy :evil_lol:
[/quote]
Najwyżej na 3-4 miesiące :cool3: :cool1: :razz:

Posted

Łatka odkryła,że znowu można się tarzać w jakiś czarnoziemiach śmierdzących.Wczoraj na spacerku dokonała tej okropnej czynności,była kąpiel:mad: ale najlepsze,że prysnęła z wanny kiedy mój tata był w trakcie spłukiwania z łatulca szamponu.pomknęła do pokoju, na łóżko, potem za łóżko, na parapet, na półeczkę za drzwiami,gdzie ma wszystkie zabawki, chapsnęła ulubionego pluszaka i dawaj go gryźć:roll: czy my mamy w domu kózko-koto-psa??:diabloti:

Posted

Odpowiedż brzmi tak:evil_lol:
Masz trzy w jednym. Na całe szczęście mój Figlasty zaprzestał śmierdzących rytułałów. Choć kto go tam wie co mu do pałki strzeli:lol:

Posted

Hop foksy w górę,nasz temat niebezpiecznie spada na dół strony..
Łacia miała aktywny weekend,bo pojechaliśmy na działeczkę,było brykanko i skakanko i witanko z kolegą :razz: nie mam zdjęć ale niedługo wstawię Łatkę świąteczną:cool3:

Posted

Noo ja proszę zdjęcia, tym bardziej że siostra coraz bardziej do foksów przekonana, tym bardziej że MOŻE będzie bardzo fajne krycie, MOŻE szczeniak wstrzeli się akurat w termin :cool3: i MOŻE nas nie zrujnuje finansowo :evil_lol: (wolę nie zapeszać :cool3:)

Posted

U nas deszczowo jest i wiatr :-?

Dziś na szkoleniu porządnie zmokliśmy. Figlasty ładnie zalapał slalom.
Może jutro jak będzie w miare zaczniemy sie uczyć huśtawki.
na razie ćwiczymy kontakt wzrokowy. , bo Figiel sie uparł patrzeć mi na kolana zamiast na twarz. Więc napakowalam sobie parówek do gęby i plułam jak tylko sie spojrzał. no i zadzialalo. Mój pies zaraz załapał co mu sie oplaca i gdzie ma patrzeć:evil_lol:

Posted

[quote name='hanik']Więc napakowalam sobie parówek do gęby i plułam jak tylko sie spojrzał. no i zadzialalo. Mój pies zaraz załapał co mu sie oplaca i gdzie ma patrzeć:evil_lol:[/quote]
Rany Ty to masz psa, nasz mops jak widzi parówkę to ucieka z obrzydzeniem na mordzie :evil_lol: Chyba że jakieś super ekstra mu dajesz?
W ogóle ja chciałam zapytać o te ciasteczka wątróbkowe :oops: Czy one bardzo twarde wychodzą?

Posted

[quote name='D0minika']Rany Ty to masz psa, nasz mops jak widzi parówkę to ucieka z obrzydzeniem na mordzie :evil_lol: Chyba że jakieś super ekstra mu dajesz?
W ogóle ja chciałam zapytać o te ciasteczka wątróbkowe :oops: Czy one bardzo twarde wychodzą?[/QUOTE]

Coś ty, żadne extra. Najtańsze.
Ciasteczka miękkie są. Mogą też być twarde jesli je podsuszysz.
Osobiście wolę w buzi trzymać parówki niż ciasteczka wątróbkowe. Choć i ciasteczka nie są zle;)
Ucze Figla łapać w powietrzu jak chodzimy przy nodze. Na razie obijają mu sie o nos. czasem uda mu się coś złapać:lol:
Tak ogólnie to malo go szkolę na smakołyki. Teraz szkolę go na frisbee bo to go nakręca najbardziej. Wkładam za pazuchę i chodzimy. jak się rozprasza to wystarczy, że stuknę w plastik i już jest przy mnie.
A te parówki są by wypracować kontakt wzrokowy ( frisbee do buzi nie wsadzę:lol: )
Potem jak sie nauczy patrzeć na twarz to wystarczy, że poruszę ustami i już będę go miała skupionego na sobie

Posted

Witam,
Słuchajcie sroy, że ja tak w inną mańkę. Szukam domu dla foxteriera szorstkowłosego. Jest w schronisku we Wrocławiu. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zapraszam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35820&highlight=foxik+wroc%B3aw[/URL]

Posted

[quote name='Negri']Witam,
Słuchajcie sroy, że ja tak w inną mańkę. Szukam domu dla foxteriera szorstkowłosego. Jest w schronisku we Wrocławiu. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zapraszam:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35820&highlight=foxik+wroc%B3aw[/URL][/QUOTE]\

Trzymam kciukersy, żeby chłopak znalazł domek:thumbs:

Posted

Hanik - oglądałam Twoją stronkę i muszę powiedzieć, że masz pięknego psiaka:loveu: Ja osobiście mam 12 lestnią foksię szorstkowłosą, która jest już zmanierowaną, starszą damą:eviltong: ale jak oglądałam zdjęcia na Twojej stronce to mi się przypomniało jak była młoda i równiez robiła tyle szumu wkoło swojej psiej osobystości:evil_lol:

Posted

Dzięki
Foksy są fajowskie i już:loveu: :eviltong:

oto mój potffór i jego ukochana zabawka:loveu:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/289/810f59129d1eee31.jpg[/IMG][/URL]

Posted

No to jeszcze wstawie linka z krótkim przeglądem rocznego życia Figla:p
[URL="http://video.google.pl/videoplay?docid=-8990564504094476897&hl=pl"]http://video.google.pl/videoplay?docid=-8990564504094476897&hl=pl[/URL]

Posted

[quote name='Petra_']Hanik jestem jeszcze większą wielbicielką Figla, a filmik cudo:lol:[/QUOTE]
Jak chcesz mogę Ci zrobić taki dla Łatulca. Tylko foty byś mi musiała podeslać:lol:

Posted

Hanik pewnie że bym chciała,tylko trochę mi zabierze dokopanie się do różnych zdjątek Łatulca...jak tylko to ogarnę podeślę do ciebie na maila:p

Posted

[quote name='Petra_']Hanik pewnie że bym chciała,tylko trochę mi zabierze dokopanie się do różnych zdjątek Łatulca...jak tylko to ogarnę podeślę do ciebie na maila:p[/QUOTE]

No pewnie
jak sie dokopiesz to prześlij:lol:
Może dokopiesz sie do takich jak Latulka jeszcze dzidzią byla:evil_lol:

Posted

Czy ktoś z zacnego grona foxmaniaków (poza hanik) jest z Gdańska? I byłby chętny na spacer gdy spadnie śnieżek? :evil_lol: (pisze poza hanik, bo wiem, że ona jest :cool3:) Zbieramy ekipe na bitwę na śnieżki :diabloti: Jak narazie mało nas: moja JRT, hovek, sheltie (może) :roll: Fajnie by było z foxami!

A tak poza tym to ja nadal zakochana w Figlu :loveu:

Posted

[quote name='Russelka']Czy ktoś z zacnego grona foxmaniaków (poza hanik) jest z Gdańska? I byłby chętny na spacer gdy spadnie śnieżek? :evil_lol: (pisze poza hanik, bo wiem, że ona jest :cool3:) Zbieramy ekipe na bitwę na śnieżki :diabloti: Jak narazie mało nas: moja JRT, hovek, sheltie (może) :roll: Fajnie by było z foxami!

A tak poza tym to ja nadal zakochana w Figlu :loveu:[/QUOTE]

Russelka
A pytalaś na jackach?
Tam jest Tinuś i Dropka z jackami. Można je namówić. No i Oliś z foksem Dreykiem. Tylko kiedy ten śnieżek spadnie:roll: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...