Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hanik']
E to chyba to kupię Figlowi jeśli działa. A nawet jeśli nie zadziała to przynajmniej będzie udawało kaganiec w środkach komunikacji publicznej, tym bardziej, że to Trixie nie jest takie drogie:lol:
Nikit nie wiesz czasem jaki to rozmiar jest?[/quote]

Hanik - Sssska oczywiście :lol:

• Replies 4.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stawka z Kaliningradu

[B]fox terrier smooth

[/B]psy
pośrednia
Don Juan - Rosja

kl. otwarta
AR-YOSHI MARINA BALTICA - SOPOT

kl. ch
SKRIM DRIM TABACHNY KAPITAN - Kaliningrad

suki
kl. ch.
VOT-TAK SHAYKA-LEYKA - Rosja

Posted

[quote name='nikit1']Hanik - Sssska oczywiście :lol:[/QUOTE]
Dzięki
w szelkach nosi m - kę więc nie bylam pewna. Ale już posprawdzałam wymiary i szukam teraz gdzie najtańsze:lol:

Posted

[quote name='hanik']W tej Rosji to zupełnie konkurencji nie ma:roll:[/quote]

To zobazc na zdjęciach te psy... Co prawda z Don Juanem wygraliśmy rasę w Wilnie, ale i Tabachnyj Kapitan i Szajka Lejka są niezłe

Posted

[quote name='pszym']To zobazc na zdjęciach te psy... Co prawda z Don Juanem wygraliśmy rasę w Wilnie, ale i Tabachnyj Kapitan i Szajka Lejka są niezłe[/QUOTE]
Pszym miałam na mysli nie jakość psów ale ilość, że ich tak niewiele. Może i dobre ale nie mają z kim konkurować w klasie. Pewnie na światówce dopiero będzie peeełono foksów. A jaką rangę ma ta wystawa????

Posted

[url]http://img141.imageshack.us/img141/4645/dsc02040kv7.jpg[/url]
sułek w calej okazałosci ;] zdjecie z 24 maja ;) wiec sułek juz troche podrosł :)

Posted

Śliczny chłopak:loveu: :loveu: :loveu:
Pilnuj mu tych uszek tylko bo lecą troszku w górę.
Figlowi też w tym wieku tańczyły

Posted

[quote name='hanik']Dzięki
w szelkach nosi m - kę więc nie bylam pewna. Ale już posprawdzałam wymiary i szukam teraz gdzie najtańsze:lol:[/quote]

Numer tego chomonta to 2

Posted

[quote name='pszym']Numer tego chomonta to 2[/QUOTE]
Dzięki Pszym. Dobrze, że jeszcze nie kupiłam, bo pewnie była by to jedynka:lol: Zbliża się wystawa w Sopocie więc jak będę tam to zerknę, a jeśli nie będzie lub będą zbyt drogie to kupię przez internet.
jak się rozglądałam za tym "chomontem", to znalazłam takie coś super na wystawy, tylko bardzo drogie. Ciekawe czy gdzieś by można było to dostać taniej
[URL="http://www.canisfortuna.istore.pl/cgi-bin/shop.pl?id=1114&sid=24537355&pin=90596298810943&mod=03&towar=296035&pt=&lang=pl-pln&pdo=01&psz=10646&pcz="]http://www.canisfortuna.istore.pl/cgi-bin/shop.pl?id=1114&sid=24537355&pin=90596298810943&mod=03&towar=296035&pt=&lang=pl-pln&pdo=01&psz=10646&pcz=[/URL]

Posted

[quote name='hanik']Dzięki Pszym. Dobrze, że jeszcze nie kupiłam, bo pewnie była by to jedynka:lol: [/quote]

upsss sorry Hanik :oops: myślałam że S, ale fakt, przecież foxy mają dłuuuuugaśne dzioby ;)

Posted

[quote name='nikit1']upsss sorry Hanik :oops: myślałam że S, ale fakt, przecież foxy mają dłuuuuugaśne dzioby ;)[/QUOTE]
Jak patrzyłam na jedynkę i podane w jakimś sklepie wymiary pysiów to jakoś mi się zgadzało z wymiarami pysia figlowego. Ale jak mówicie , że to 2 no to pewnie 2:lol:

Posted

Roksana, fajnie, że na stronce umieściłaś porównanie foksów z JRT.będę tam odsyłać ludzi, którym się myli.
I my też tam jesteśmy:mdrmed: :lilangel: Dzięki

Posted

[quote name='Roksana']:razz: no problem :cool1:[/quote]

No moze teraz ludzie zaczna je odrozniac, ostatnio jak byłem u weta to pewna babka starala mi sie wmowic ze sie nie znam i sułek to JRT :mad:

Posted

[quote name='Stoko']No moze teraz ludzie zaczna je odrozniac, ostatnio jak byłem u weta to pewna babka starala mi sie wmowic ze sie nie znam i sułek to JRT :mad:[/QUOTE]
He he mnie za to zaczepiła właścicielka JRT i się pytała czy Figiel to też JRT

Posted

[quote name='hanik']He he mnie za to zaczepiła właścicielka JRT i się pytała czy Figiel to też JRT[/quote]

Trzeba jej było powiedzieć, że to ona się nie zna i to jest Mastif Neapolitano...

Posted

Co tam wymagać od laika jak w wystawie w Gdyni na bisach na grupie pani prowadząca przez mikrofon powiedziała o jaki zmęczony terierek patrząc na Figla, który najchętniej by zwiał stamtąd. Pewnie nie była pewna co to za terierek. A jak szłam do Związku po rodowód to też powiedzieli. Przyszla pani z JRT:-D. W końcu w gdyńskim związku nie co dzień spotyka się foksa.

Posted

[quote name='zadziorny']Dawno już przestałem się takimi sprawami przejmować :shake:. Na moje łelsze często mówią foksteriery :evil_lol: :cool3: ;)[/QUOTE]
Bo one to takie foksy w innym kolorze:lol:

Posted

[quote name='Stoko']HEy kiedy wystawa w sopocie ? bo moze przyjade.[/QUOTE]
12-13 sierpień. Grupa 3 jest w sobotę. Ciekawe czy jakieś foksy będą

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...