E.A.C Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Witam wszystkich, nie ma tu za duzo info o podhalanach. Szukam dobrej hodowli, chodzi mi o szczeniaczka wystawowego. Od dosc dawna przygladam sie tej rasie i jestem zachwycona tym stoickim spokojem. Pomozcie do kogo sie zwrocic, albo lepiej na jaka hodowla zwrocic uwage ;). Moze byc na priv. Blagam. zauwazylam, ze nie wszystkie hodowla maja strony internetowe. Buzka Ewka Quote
E.A.C Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 :placz::placz::placz: nikt mi nie chce odpowiedziec... a moze tu nikt nie zaglada? Quote
bouvcia Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 E.A.C napisał(a)::placz::placz::placz: nikt mi nie chce odpowiedziec... a moze tu nikt nie zaglada? Zagląda, zagląda. Sprawdź tu: www.filos.com.pl Zdaje się, że nawet jest teraz szczeniak jeden do wzięcia:) Quote
E.A.C Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 bouvcia napisał(a):Zagląda, zagląda. Sprawdź tu: www.filos.com.pl Zdaje się, że nawet jest teraz szczeniak jeden do wzięcia:) Dzieki wielkie, ze w koncu sie ktos odezwal bouvcia:loveu:. Powiedzcie na co u malucha zwracac uwage? Znam sie na goldenach i wiem na co mam patrzec u szczeniaczka najbardziej. A u Podhalanow na co? Quote
Camara Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 bo podhalaniarze siedzą na własnym forum :cool3: Quote
E.A.C Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Camara napisał(a):bo podhalaniarze siedzą na własnym forum :cool3: dasz linka? Quote
Rafka Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Kliknij w link forum na www.podhalan.wortale.net :evil_lol: Quote
sabra Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Spis niemalże wszystkich hodowli w Polsce oraz aktualne i planowane mioty podhalanów znajdziesz tu: www.rasypolskie.com Quote
ponik Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 CATONIUM - Hodowla Ps�w Rasowych a parę owczarków z tych hodowli obejrzysz tutaj: YouTube - BUDAPESZT 2008-OWCZAREK PODHALAÅSKI Quote
Recommended Posts