Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko, że Gosi filmików nie da się sklejać :( Ewentualnie oprócz filmików Gosi mogę wziąść swój aparat [na którym karta pozwala nagrać zaledwie coś około 5 minut] i będe kręcić... na zamiane ktoś mi pokręci Lucława i potem coś skleje ;):cool3:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wogóle to mój pies jest chamsko ściety po bokach i w niektórych miejscach, bo byliśmy na łące i coś mu się wplątało w kłaki [cholera :angryy:] i część się wyczesało... drugą część trzeba było wyciąć [szczególnie na tyłku :angryy:]... a znajac mój talent mój pies ma teraz piękne ząbki po bokach :roll: No, ale trudno. :roll: mam nadzieje, ze szybko odrośnie, bo póki co wygląda tragicznie :roll::roll::roll: Brudny pies [w każdym tego słowa znaczeniu] to podobno szczęśliwy pies... nie konieczne szczęśliwy właściciel... no, ale co tam :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='Lucky.']Skąd ja to znam te rzepy xdd I to jeszcze w spanielowej sierści :P

Ja też mogę wziąć aparat :P[/quote]

Tylko, że w jakim formacie zapisuje twój aparat pliki filmowe ?

Posted

[quote name='Dynamique']Wogóle to mój pies jest chamsko ściety po bokach i w niektórych miejscach, bo byliśmy na łące i coś mu się wplątało w kłaki [cholera :angryy:] i część się wyczesało... drugą część trzeba było wyciąć [szczególnie na tyłku :angryy:]... a znajac mój talent mój pies ma teraz piękne ząbki po bokach :roll: No, ale trudno. :roll: mam nadzieje, ze szybko odrośnie, bo póki co wygląda tragicznie :roll::roll::roll: Brudny pies [w każdym tego słowa znaczeniu] to podobno szczęśliwy pies... nie konieczne szczęśliwy właściciel... no, ale co tam :oops::evil_lol:[/quote]

Pies sobie nowy imidż sprawił a pani wszystko zepsuułaa :mad::mad: ;)

Posted

To Szila wyglądem łączy się w bólu z Lucławem bo ja też ją opitoliłam że sama przed sobą schowałam szczotki, grzebienie i nożyczki żeby mnie nie kusiło :lol::cool3:

Czekam na to zdjęcie z Luckym :evil_lol:

Posted

[B]Dynamique[/B], to pomyśl co ja miałam jak pies wlazł w rzepy i tak mu opczepiły zad, że chodził jak kulawy i wyglądał jakby spodnie miał:mdleje: siedziałam chyba z pół godziny na dworze i wyciągałam, aż mnie bolało wszystko :lol:

Posted

[quote name='Feigned'][B]Dynamique[/B], to pomyśl co ja miałam jak pies wlazł w rzepy i tak mu opczepiły zad, że chodził jak kulawy i wyglądał jakby spodnie miał:mdleje: siedziałam chyba z pół godziny na dworze i wyciągałam, aż mnie bolało wszystko :lol:[/quote]

Współczuje... :shake:

[quote name='ewka i haker']myślę ze zdjecia będą dopiero po weekendzie:lol:[/quote]

No jasne... przecież Ewka narobi ich tyle Luckowi, ze będzie dobre pare stron :evil_lol:

Posted

[quote name='Dynamique']Wgrywa się... ale chyba go nie pokaże, bo jest krótki i nieudany :D[/quote]
Haha kobieto nie chciała byś mojego zobaczyć :lol::lol::lol: Popsuta jakoś całkowicie i bez głosu :shake:

Także filmik pokazuj bo mojego nic nie przebije :diabloti::diabloti:

Posted

[url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/9YgWUhy81y5/agility_25.08.09_-_lu_zu_meg_kika]Wrzuta.pl - Agility 25.08.09 - Lu, Zu, Meg, Kika[/url]

:turn-l::turn-l::turn-l::hmmmm::WTF:

Posted

[quote name='Marta & Figa']ale Lucek popyla po torku, slalom swietny :p
a Zu jak fajnie wyliniała :loveu:[/quote]

No Zuzia na dodatek lekko podcięta nożyczkami ;)

taaa... popyla, nie patrzy na nic, kosi i wogóle... ja go sama kiedyś skosze :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale i tak go kocham :evil_lol: