Dynamique Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Tylko, że Gosi filmików nie da się sklejać :( Ewentualnie oprócz filmików Gosi mogę wziąść swój aparat [na którym karta pozwala nagrać zaledwie coś około 5 minut] i będe kręcić... na zamiane ktoś mi pokręci Lucława i potem coś skleje ;):cool3: Quote
Dynamique Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Wogóle to mój pies jest chamsko ściety po bokach i w niektórych miejscach, bo byliśmy na łące i coś mu się wplątało w kłaki [cholera :angryy:] i część się wyczesało... drugą część trzeba było wyciąć [szczególnie na tyłku :angryy:]... a znajac mój talent mój pies ma teraz piękne ząbki po bokach :roll: No, ale trudno. :roll: mam nadzieje, ze szybko odrośnie, bo póki co wygląda tragicznie :roll::roll::roll: Brudny pies [w każdym tego słowa znaczeniu] to podobno szczęśliwy pies... nie konieczne szczęśliwy właściciel... no, ale co tam :oops::evil_lol: Quote
Lucky. Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 Skąd ja to znam te rzepy xdd I to jeszcze w spanielowej sierści :P Ja też mogę wziąć aparat :P Quote
Dynamique Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 [quote name='Lucky.']Skąd ja to znam te rzepy xdd I to jeszcze w spanielowej sierści :P Ja też mogę wziąć aparat :P[/quote] Tylko, że w jakim formacie zapisuje twój aparat pliki filmowe ? Quote
mineralna_ Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 [quote name='Dynamique']Wogóle to mój pies jest chamsko ściety po bokach i w niektórych miejscach, bo byliśmy na łące i coś mu się wplątało w kłaki [cholera :angryy:] i część się wyczesało... drugą część trzeba było wyciąć [szczególnie na tyłku :angryy:]... a znajac mój talent mój pies ma teraz piękne ząbki po bokach :roll: No, ale trudno. :roll: mam nadzieje, ze szybko odrośnie, bo póki co wygląda tragicznie :roll::roll::roll: Brudny pies [w każdym tego słowa znaczeniu] to podobno szczęśliwy pies... nie konieczne szczęśliwy właściciel... no, ale co tam :oops::evil_lol:[/quote] Pies sobie nowy imidż sprawił a pani wszystko zepsuułaa :mad::mad: ;) Quote
madziulik_13 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 To Szila wyglądem łączy się w bólu z Lucławem bo ja też ją opitoliłam że sama przed sobą schowałam szczotki, grzebienie i nożyczki żeby mnie nie kusiło :lol::cool3: Czekam na to zdjęcie z Luckym :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Bry.:loveu: czekamy na foty i filmiki.;) a nas nie odwiedzacie.:( Quote
Lucky. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Dynamique']Tylko, że w jakim formacie zapisuje twój aparat pliki filmowe ?[/quote] Nie wiem :lol: Quote
Feigned Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [B]Dynamique[/B], to pomyśl co ja miałam jak pies wlazł w rzepy i tak mu opczepiły zad, że chodził jak kulawy i wyglądał jakby spodnie miał:mdleje: siedziałam chyba z pół godziny na dworze i wyciągałam, aż mnie bolało wszystko :lol: Quote
ewka i haker Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 myślę ze zdjecia będą dopiero po weekendzie:lol: Quote
Dynamique Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Feigned'][B]Dynamique[/B], to pomyśl co ja miałam jak pies wlazł w rzepy i tak mu opczepiły zad, że chodził jak kulawy i wyglądał jakby spodnie miał:mdleje: siedziałam chyba z pół godziny na dworze i wyciągałam, aż mnie bolało wszystko :lol:[/quote] Współczuje... :shake: [quote name='ewka i haker']myślę ze zdjecia będą dopiero po weekendzie:lol:[/quote] No jasne... przecież Ewka narobi ich tyle Luckowi, ze będzie dobre pare stron :evil_lol: Quote
Dynamique Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='ewka i haker']chciała byś:)[/quote] No chciałabym :cool3::cool3::cool3: Skąd wiedziałaś ? :cool3: Quote
Dynamique Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Wgrywa się... ale chyba go nie pokaże, bo jest krótki i nieudany :D Quote
Lucky. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Nie wymyślaj, pokazuj go i nie ma chleba Ooo . Quote
madziulik_13 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [quote name='Dynamique']Wgrywa się... ale chyba go nie pokaże, bo jest krótki i nieudany :D[/quote] Haha kobieto nie chciała byś mojego zobaczyć :lol::lol::lol: Popsuta jakoś całkowicie i bez głosu :shake: Także filmik pokazuj bo mojego nic nie przebije :diabloti::diabloti: Quote
Dynamique Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [url=http://dynamique1995.wrzuta.pl/film/9YgWUhy81y5/agility_25.08.09_-_lu_zu_meg_kika]Wrzuta.pl - Agility 25.08.09 - Lu, Zu, Meg, Kika[/url] :turn-l::turn-l::turn-l::hmmmm::WTF: Quote
Lucky. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Fajny jest, ale następnym raze proszę więcej Megi, tzn. z przebiegu :P I pozwól że wezmęsobie na inne forum :D Quote
madziulik_13 Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Co Ty od filmiku chesz ? :mad: Jest świetny. Widzę że slalom V robicie ? 1:28 m. myślałam że Lucky rozwali ten tunel :lol: Zuzu super robi slalom :evil_lol: ps. Ada fajne rzymianki :cool3: Quote
Dynamique Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 Nie... slalom robimy normalny ;) Prosty... od linijki ;) Quote
Lucky. Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 A Meg i Kika tunelową :) Ale i tak Megi za mało, gdzie ty podziałaś tamten filmik co Meg skopała co ty niedobra dziewojo :lol::diabloti: Quote
Marta & Figa Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 ale Lucek popyla po torku, slalom swietny :p a Zu jak fajnie wyliniała :loveu: Quote
Dynamique Posted August 25, 2009 Author Posted August 25, 2009 [quote name='Marta & Figa']ale Lucek popyla po torku, slalom swietny :p a Zu jak fajnie wyliniała :loveu:[/quote] No Zuzia na dodatek lekko podcięta nożyczkami ;) taaa... popyla, nie patrzy na nic, kosi i wogóle... ja go sama kiedyś skosze :cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale i tak go kocham :evil_lol: Quote
Recommended Posts