Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jess']Dzięki. :p (pomysł zgapiłam z Animal Planet :eviltong: )

I co z tym filmikiem ? Już chyba wiesz jaki chcemy . :cool3: .... Luckowy. :)[/quote]

Pomyśle :evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='metaxa']A ja chciałam tylko zapytać o ktorej zaczynaja sie w sobote zawody? Bo nie wiemy czy do Wroclawia przyjechac w sobote czy pt. ;)?[/quote]

O ile się nie myle to chyba o 8:00. Zobacz w temacie zawodów ;)

Posted

A i mam ten Wasz filmik z treningu frisbee w ulubionych na YT :eviltong:
I wiecie mniej więcej o której wy startujecie? (byłam na wielu psich imprezach, ale na zawodach agility jestem po raz pierwszy, więc przepraszam jeśli zadałam jakieś niejasne pytanie :oops:).
I masz gumowe frisbee? Jeśli tak, to byłabyś taka miła i wzięła je na zawody? :lol::cool3::oops:

Posted

A i mam ten Wasz filmik z treningu frisbee w ulubionych na YT :eviltong:
I wiecie mniej więcej o której wy startujecie? (byłam na wielu psich imprezach, ale na zawodach agility jestem po raz pierwszy, więc przepraszam jeśli zadałam jakieś niejasne pytanie :oops:).
I masz gumowe frisbee? Jeśli tak, to byłabyś taka miła i wzięła je na zawody? :lol::cool3::oops: Bo nie umiem mojego psa nakręcić na plastikowe (gumowego jeszcze nie zamówiłam :oops:), a Mi prawdopodobnie będzie mi towarzyszyła na zawodach (jeśli będziesz chciała ją pogłaskać, to dam Ci jakiegoś smaczka, bo ona jest bardzo nieufna wobec obcych:oops:).
Pzdr :)

Posted

Pierwsze jest A1 - czyli my. Ale wcześniej małe i średnie pieski... dopieor potem większe ;)
Mam zajerzdzonego softa... mogę przywieść ;)
Super będzie wygłąskaj Mi :multi:;)

Posted

Dominka, Gosia, sądzę że się pojawię, dzisiaj na wybieg wieczorkiem pewnie pojaqde to sobię kładeczkę poćwiczymy .
I dziękuję za odwiedziny Dominiczko :lol:

Posted

[quote name='Lucky.']Dominka, Gosia, sądzę że się pojawię, dzisiaj na wybieg wieczorkiem pewnie pojaqde to sobię kładeczkę poćwiczymy .
I dziękuję za odwiedziny Dominiczko :lol:[/quote]

Tylko nie "Dominiczko" ! :angryy:

[quote name='BobowitaMW']Co do spotkania jutro. Może 17? 18? :) Żeby już nie było takiego słońca, ale żeby nie było też ciemno. ;)[/quote]

A moze bardziej 16-17 ? Teraz się szybko robi ciemno :placz:

Posted

[quote name='ewka i haker']dominika ciemno jest o 20 30:)[/quote]

No to za wcześnie ! Zdecydowanie ! Wczoraj łazimy z maryśką to o 21:00 było ciemno jak... no moze nie dokończe :evil_lol:

Posted

[quote name='BellaLab']Bardzo za wcześnie!:placz: o 21.20 w miejscach gdzie nie ma latarni, ledwo psa widziałam:-o
[SIZE=1]ps. co z tym filmikiem?:eviltong::cool3:[/SIZE][/quote]

Przynajmniej nikt mnie nie może zobaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Własnie się zastanawiam jaki filmik nakręcić. Póki co ładuje baterie i końca nie widać :eviltong:

Posted

[quote name='Dynamique']Pierwsze jest A1 - czyli my. Ale wcześniej małe i średnie pieski... dopieor potem większe ;)
Mam zajerzdzonego softa... mogę przywieść ;)
Super będzie wygłąskaj Mi :multi:;)[/quote]

Ok, dzięki :razz:
Tylko nie śmiej się z moich rzutów, bo są FATALNE :roll:
A i żebyś wiedziała - Mi to skrót od Misi ;)

I kiedy coś nowego? :angryy: Jakiś filmik, fotki? Ja dzisiaj z Mi wyjeżdżam, ale może od czasu do czasu skorzystam z neta u kuzyna ;)

Posted

Możecie liczyć na operatora kamery. :razz: Moja przyjaciółka bardzo chciała przyjść kiedyś na trening popatrzeć, więc ją zaprosiłam na jutro. :) Myślę, że zgodzi się kręcić ;)