Dynamique Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='ewka i haker']no :D to mnie cieszy[/quote] Jesteś przewidywalna w swoich radościach :eviltong: Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Dynamique']Jesteś przewidywalna w swoich radościach :eviltong:[/quote] Rdosc to ja dzis wielka mam, i tez przewidywalna jestem ;p bearded czy border, oba gwiazdami moga byc;p Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='fuksowata']Rdosc to ja dzis wielka mam, i tez przewidywalna jestem ;p bearded czy border, oba gwiazdami moga byc;p[/quote] Już sie tak nie chwal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idziesz jutro z nami do HOP-A na trening ? Mam fajny torek :evil_lol: Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Dynamique']Już sie tak nie chwal :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Idziesz jutro z nami do HOP-A na trening ? Mam fajny torek :evil_lol:[/quote] niestety nie, ide do Gosi rozwijac moje zdolnosc trenerskie! uczyc Meg ;p i ja sie noie chwale jedynie sie ciesze!!!!!! ogromnie ! Poprostu zazderosc Cie zzera! i tyle :evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='fuksowata']niestety nie, ide do Gosi rozwijac moje zdolnosc trenerskie! uczyc Meg ;p i ja sie noie chwale jedynie sie ciesze!!!!!! ogromnie ! Poprostu zazderosc Cie zzera! i tyle :evil_lol:[/quote] Jasne, jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przecież mam Lucka [jeszcze pare meisięcy temu uważałaś, ze to on jest najlepszy :eviltong:]. A Lucek to miszcz podwórka :lol::lol::lol: Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Dynamique']Jasne, jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przecież mam Lucka [jeszcze pare meisięcy temu uważałaś, ze to on jest najlepszy :eviltong:]. A Lucek to miszcz podwórka :lol::lol::lol:[/quote] to bylo dawno...... teraz mam gline do ksztaltowania! jolly malutka ! mowie Cie z niej wyrosnie przyszly mistrz swiata! PS. kocham Cie i lucka miloscia wierna i nieograniczona;p Quote
Dynamique Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 [quote name='fuksowata']to bylo dawno...... teraz mam gline do ksztaltowania! jolly malutka ! mowie Cie z niej wyrosnie przyszly mistrz swiata! PS. kocham Cie i lucka miloscia wierna i nieograniczona;p[/quote] Cieszę się, że jednak ktoś mnie kocha na tym świecie :cool3::evil_lol: Quote
fuksowata Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 [quote name='Dynamique']Cieszę się, że jednak ktoś mnie kocha na tym świecie :cool3::evil_lol:[/quote] szkoda , ze tylko ja :evil_lol::evil_lol: Quote
WeronikaM Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 witamy Lackiego :cool3: słodziutki jest:loveu: i piknie skacze ;) Quote
Dynamique Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='fuksowata']szkoda , ze tylko ja :evil_lol::evil_lol:[/quote] Nigdy nic nie wiadomo ! Musze być dobrej myśli... ci goście co zerkają na mnie z motorów i samochodów... może jednak :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='WeronikaM']witamy Lackiego :cool3: słodziutki jest:loveu: i piknie skacze ;)[/quote] Dziękujemy :cool3: Quote
Nati28 Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Witamy Szczecinian :lol: Sliczny pies i jaki zdolny! Quote
Dynamique Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Feigned']witamy się :loveu:[/quote] Hej ! :multi: [quote name='Nati28']Witamy Szczecinian :lol: Sliczny pies i jaki zdolny![/quote] Hej,hej ! Może jakiś spacerek ze Szczecińskimi psowomaniakami ? :evil_lol: A my własnie jesteśmy po agility w HOP-A ... nogi mnie bolą i wogóle. Pozdrawiamy :razz: Quote
Dynamique Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 Otwieram poczte i: [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/2996/xxxt.png[/IMG] To będzie zbyt piękne,aby mogło być prawdziwe :multi::multi::multi::lol: [Tak wiem... nudze wszystkich,ale strasznie sie ciesze po prostu ;)] Quote
Dynamique Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 No dobra, dobra.... :evil_lol: [czy wam też nie wyświetlają się emotki w postach na dogo ? :shake: U mnie są tylko krzyżyki :shake:] Tydzien temu byliśmy na rybach i mam tylko 4 fotki :lol::lol::lol: [Mój tata niestety nic nie złowił :evil_lol:] [IMG]http://img193.imageshack.us/img193/8004/s5004160.jpg[/IMG] [IMG]http://img194.imageshack.us/img194/5020/s5004161.jpg[/IMG] Jaka kryza :evil_lol: Teraz niestety [a moze i stety :evil_lol:] Lucek został potraktowany furminatorem :evil_lol: [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/6459/s5004167.jpg[/IMG] Z serii "Where is Scooby Dooo ?" w tym wypadku "Lucky Dooo" :evil_lol: [IMG]http://img512.imageshack.us/img512/4520/s5004166.jpg[/IMG] Koniec :lol: Quote
WeronikaM Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 śliczny on jest !!! [SIZE=1]ale dla mnie fotek wciąż mało[/SIZE]:eviltong: Quote
Dynamique Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='WeronikaM']śliczny on jest !!! [SIZE=1]ale dla mnie fotek wciąż mało[/SIZE]:eviltong:[/quote] Moze jutro jakieś będą... dzisiaj idę już spać :cool3: Quote
BellaLab Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Dynamique']No dobra, dobra.... :evil_lol: [czy wam też nie wyświetlają się emotki w postach na dogo ? :shake: U mnie są tylko krzyżyki :shake:] Tydzien temu byliśmy na rybach i mam tylko 4 fotki :lol::lol::lol: [Mój tata niestety nic nie złowił :evil_lol:] Jaka kryza :evil_lol: Teraz niestety [a moze i stety :evil_lol:] Lucek został potraktowany furminatorem :evil_lol: :lol:[/quote] Mi się wyświetlają tylko niektóre, jak pisze jest wszystko ok, tylko potem część znika...:shake: Dobre i te 4 :) [URL]http://img193.imageshack.us/img193/8004/s5004160.jpg[/URL] piękny jest Biedny Lucuś! Żeby tak z furminatorem na biednego bezbronnego pieska!?:eviltong: :evil_lol: ps. zauważyłam ze teraz działa mi tylko ta emotka: :evil_lol: Quote
Dynamique Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [QUOTE] Biedny Lucuś! Żeby tak z furminatorem na biednego bezbronnego pieska!?:eviltong: :evil_lol: [/QUOTE] Prawie jak kosiarką :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [QUOTE] ps. zauważyłam ze teraz działa mi tylko ta emotka: :evil_lol: [/QUOTE] Jedna z najlepszych emotek :evil_lol: Quote
Nati28 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Co do spaceu to dobry pomysl, jestem otwarta na propozycje :lol: ja probowalam zebrac szczecinskie yorki z dogo, ale cos mi nie wychodzi Quote
Shaunell Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Hej! :loveu: Witamy się po raz pierwszy. Lucky to cudny border collie.:loveu: Będziemy wpadać częściej. Pozdrawiam. Quote
Kinia Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Mi działają wszystkie emotki, ta :evil_lol: oczywiście też:evil_lol: Quote
Recommended Posts