Talia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Świderka? :lol: Jakie skojarzenie... :hmmmm: Nie wie o co Ci chodzi:niewiem: :shake: :diabloti: Quote
Unbelievable Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Talia napisał(a):Tylko w takim razie musisz po nie przyjechać, bo inaczej przyjadą zielona, a nie wiem czy lubisz serki pleśniowe i te sprawy ;) zielone najlepsze :diabloti: Quote
Talia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Masz jak w banku ;) Komu jeszcze chipsiki? Quote
Tepes Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 [quote name='Talia']Masz jak w banku ;) Komu jeszcze chipsiki? jo chipsikami nie pogardza:diabloti: Quote
Talia Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Nawet zielonymi ;) Dziś wieczorem może wstawię jakieś fotki. Quote
Tepes Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 a nawet zielonymi:evil_lol: ojj tak czekomy na zdjęcia żeby sie pozachwycać i pospamowac trocha:loveu::loveu::diabloti: i nie zapomnij pospraszać ludzi zeby pisali coś:evil_lol: Quote
*Monia* Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 I ja na chipsy przyszłam :razz:. Ale fotek nie ma :mad: Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 a ja przyszłam na zdjecia, które mialy byc wieczorm :mad: jutro sie policzymy na żywo, Mayką Cię poszczuje :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Talia Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 [quote name='Anula & Bono']a nawet zielonymi:evil_lol: ojj tak czekomy na zdjęcia żeby sie pozachwycać i pospamowac trocha:loveu::loveu::diabloti: i nie zapomnij pospraszać ludzi zeby pisali coś:evil_lol: Będą zdjęcia :) [quote name='*Monia*']I ja na chipsy przyszłam :razz:. Ale fotek nie ma :mad: Tylko ostrzegam, że nie odpowiadam za skutki zjedzenia chipsików :D [quote name='Marta_Ares']a ja przyszłam na zdjecia, które mialy byc wieczorm :mad: jutro sie policzymy na żywo, Mayką Cię poszczuje :eviltong: :eviltong: :eviltong: Na takie poszczucie to ja się piszę :D Przy okazji uprowadzę Maykę, bo idealnie mi do suni pasuje :loveu: Quote
Talia Posted August 21, 2010 Author Posted August 21, 2010 Oczko i nochalek:loveu: Tina ćwiczyła ustawiani się przed jutrzejszą wystawą. Chyba chciała coś skomentować:oops: A tu nasłuchiwanie dziwnych odgłosów... chwile później dała dyla do domu...razem ze mną na 2 końcu smyczy Quote
Tepes Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 a czegóż to sie tak wystraszyła że do domu zaroz? http://a.imageshack.us/img713/8579/pict0012f.jpg śliczności:loveu::loveu: Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 http://a.imageshack.us/img713/8579/pict0012f.jpg piękna jest :loveu: :loveu: bierzesz ją jutro na wystawe?? Quote
Talia Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='limonka97']ślicznocha :D :) Tina aż się zaqczerwieniła [quote name='Anula & Bono']a czegóż to sie tak wystraszyła że do domu zaroz? http://a.imageshack.us/img713/8579/pict0012f.jpg śliczności:loveu::loveu: Coś pierdyknęło w oddali. [quote name='Marta_Ares']http://a.imageshack.us/img713/8579/pict0012f.jpg piękna jest :loveu: :loveu: bierzesz ją jutro na wystawe?? Nie nie biorę jej. I pewnie nie będę na wystawie do końca, bo na 16.30 idziemy na chwilkę na trening, bo nam się godziny przesunęły ze względu na wyjazd znajomej która ma klucze do toru i najpóźniej o 14.30 muszę zawijać. Więc pewnie na BISach mnie nie będzie :( Quote
Talia Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Mnie tu cały dzień nie ma a tu taka cisza? :shake: Wróciłam niedawno z wystawy. Myło miło, nawet nie wydałam całej kasy :D Mały sukces. Psiaki ładne, tylko jak zwykle ogromny upał. To już chyba tradycja. Teraz lecę się wykąpać i z Tiną na trening agi. Niestety dziś tylko króciutko, ale zawsze coś ;) Będę wieczorkiem. Quote
Tepes Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 A gdzież to byłaś na wystawie??;) i jak nie wydałaś cały kasy to na co poszło?:evil_lol: no to miłego treningu życzymy;) Quote
Talia Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 U nas w Toruniu :) Tylko smycz Lupine Meadow i łańcuszek. Quote
Tepes Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Tylko a może i aż:evil_lol: Ciekawe z czym wróca z wystawy z Krk:evil_lol: Quote
Bjuta Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Oczko i nochalek - mnie rozczuliły... http://a.imageshack.us/img837/3861/pict0008e.jpg Quote
Bartiśkowa_ Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Witam się popołudniowo gdyż dopiero wstałam :razz: To widzę że inka dba o twoją dobrą kondycję jak coś usłyszy:evil_lol: Mądra psinka :loveu: Tak jak Bartiasz jak są fajerwerki blisko :diabloti: Quote
*Monia* Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Nie wygląda tak źle jak się przestraszy :razz:. Pozycja wystawowa do poprawki :eviltong:. Pokaż zakupy :cool3: Quote
Talia Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 Bartiśkowa_ napisał(a):Witam się popołudniowo gdyż dopiero wstałam :razz: To widzę że inka dba o twoją dobrą kondycję jak coś usłyszy:evil_lol: Mądra psinka :loveu: Tak jak Bartiasz jak są fajerwerki blisko :diabloti: Dziękujemy za wizytę. A no dba.. niestety :shake: :evil_lol: *Monia* napisał(a):Nie wygląda tak źle jak się przestraszy :razz:. Pozycja wystawowa do poprawki :eviltong:. Pokaż zakupy :cool3: A co Ty mozesz wiedzieć o wystawianiu tej rasy? Poza tym Tina woli się wystawiać przy lusterku bo tak to nie widzi tyłu :D Quote
*Monia* Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Talia napisał(a): A co Ty mozesz wiedzieć o wystawianiu tej rasy? Poza tym Tina woli się wystawiać przy lusterku bo tak to nie widzi tyłu :D Czytałam dużo i oglądałam foty :eviltong:. Tylna łapa niech stanie prosto i będzie git :razz:. A dlaczego lusterka nie nosisz jak ona chce ćwiczyć? :mad: Quote
Talia Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Bo takie wieeelkie mi się nie mieści do torebki. :diabloti: Quote
Recommended Posts