Diegula Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 Pierwsze co jak wróciłam to zobaczyłam na parapecie od klatki schodowej (od strony zewnętrznej) skulone kocie futerko Kiaruniu:-(ona tak tęskni za człowiekiem:shake:a nikt jej nie chce:placz: Quote
Isabel Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Czy nikt, chociażby z sąsiadów, nie może jej przygarnąć? Tak bardzo szkoda tej kotki:-( Quote
BasiaD Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Kiarunia do góry prosić cioteczki o domek! Quote
Diegula Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Kiarunie dobrzy sąsiedzi tylko dokarmiają, ale nikt nie chce albo nie może jej zabrać do siebie do domku:-(. Quote
Diegula Posted August 19, 2008 Author Posted August 19, 2008 Porobiłam parę dodatkowych ogłoszeń i wystawiłam ją po raz kolejny na allegro , może to pomorze. Quote
BasiaD Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Kiarcia nie spadaj, wracaj do góry po domeczek, hop! Quote
Diegula Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Dzisiaj też siedziała na dachu klatki schodowej i tak patrzyła jak by prosiła weź mnie ze sobą:-( Quote
Isabel Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Przydałyby się jakieś nowe, wyraźniejsze zdjęcia Kiary Quote
Diegula Posted August 21, 2008 Author Posted August 21, 2008 Isabel postaram się zrobić lepsze zdjęcia , ale nie wiem czy mi się uda bo mój aparat to już dawno nie cud techniki :roll:. Quote
Diegula Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Isabel napisał(a):Gdie ten twój domek Kiaruniu??? Domek Kiaruni jest od dzisiaj na Grochowie:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:. Państwo bardzooo mili (pani nawet się popłakała że jej piesek nie dawno odszedł za TM:-()podpisali umowę zgodzili od razu na odwiedziny:evil_lol:, a przy adopcji byłam ja , pani co ją karmi i jeszcze pani z fundacji ( ale jakiej nie pamiętam) więc wszystko przeprowadzone jak należy:lol:. Oby Kiarunia się szybko przyzwyczaiła do nowych warunków i nie uciekła. Acha zapomniałam napisać że domek Kiarunia ma z ogródkiem, ale przez najbliższy czas nie będzie wogóle z niego korzystała aby się przyzwyczaić do nowych właścicieli. Dzięki głownie tobie Isabel za podnoszenie wątku. Quote
Isabel Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Ale wiadomość:multi::multi::multi: Tak się cieszę:multi::multi::multi: Bądź Kiaruniu szczęśliwa w nowym domku:loveu: Quote
Diegula Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Podobno KIarunia ma się świetnie i sypia sobie w łóżku ze swoją pańcią:eviltong: Quote
Recommended Posts