Kazimierz Konarski Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Ma cztery miesiące, czy to prawidłowy objaw. Stracił apetyt i zjada meble. Co mam robić, może nic? jak to długo trwa.:angryy: :placz: Jacek Quote
bos Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Kazimierz Konarski']Ma cztery miesiące, czy to prawidłowy objaw. Stracił apetyt i zjada meble. Co mam robić, może nic? jak to długo trwa.:angryy: :placz: Jacek[/quote] ....normalne...hehehehehe...a apetyt ma....tylko na meble.....:eviltong: Mój zjadał kable, skrzynki na nici....i nogi od stoła........teraz przerobiłem stół na stolik okolicznościowy.....zawsze coś.....:eviltong: Quote
Kazimierz Konarski Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='bos']....normalne...hehehehehe...a apetyt ma....tylko na meble.....:eviltong: Mój zjadał kable, skrzynki na nici....i nogi od stoła........teraz przerobiłem stół na stolik okolicznościowy.....zawsze coś.....:eviltong:[/quote] Dzięki za pociszenie:hand: :hand: . A jak długo trwa wymiana mleczaków na stałe zęby. Troche mi go żal. Jacek :evil_lol: Quote
Ela_hryckiewicz Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [B] Witam !!![/B] [QUOTE']Ma cztery miesiące, czy to prawidłowy objaw. Stracił apetyt i zjada meble. Co mam robić, może nic? jak to długo trwa.:angryy: :placz: Jacek[/QUOTE] hi hi moja Agapa zjada dwa przewody internetowe, napoczela tapczan, zjadla komurke, nici, notes sluzbowy syna, pogryzla dowod rejestracyjny samochodu itp itp ................ masz zdrowego pieska tylko sie cieszc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bajadera Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Moje nie welshe, ale zjadły kilka par butów, najstarszy obgryzał meble w kuchni, jakieś książki były też na koncie ! Trzeba w miarę możliwości ograniczać dostęp do "zabawek" do gryzienia....:evil_lol: Wszystko na wysokie półki ![/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
rita60 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='Kazimierz Konarski']Ma cztery miesiące, czy to prawidłowy objaw. Stracił apetyt i zjada meble. Co mam robić, może nic? jak to długo trwa.:angryy: :placz: Jacek[/quote] Po tym okresie szczeniackim mojego Paryka musiałam robic mały remoncik.Jeszcze wszystko przed toba.Trzymaj sie.:cool3::lol: Quote
Ali26762 Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A moje nic nie zjadły... Ani jeden, ani drugi... [SIZE="1"]Były cały czas pod kontrolą[/SIZE] :p Quote
Nitencja Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 skarpetki ktorych juz nikt nie nosi zmoczyc i dac do lodowki na kilka godzin a potem dac biedactwu z bolacymi dziaslami :lol: Quote
Kazimierz Konarski Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='rita60']Po tym okresie szczeniackim mojego Paryka musiałam robic mały remoncik.Jeszcze wszystko przed toba.Trzymaj sie.:cool3::lol:[/quote] [COLOR=black]Dziękuję maleństwo po skonsumowaniu twarożku ucięło sobie drzemkę.:offtopic: [/COLOR] Quote
Kazimierz Konarski Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Ali26762']A moje nic nie zjadły... Ani jeden, ani drugi... [SIZE=1]Były cały czas pod kontrolą[/SIZE] :p[/quote] Szkoda. Dziękuję za pocieszenie.:placz: Quote
Kazimierz Konarski Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 [quote name='Nitencja']skarpetki ktorych juz nikt nie nosi zmoczyc i dac do lodowki na kilka godzin a potem dac biedactwu z bolacymi dziaslami :lol:[/quote] [COLOR=black]Dziękuję za dobrą radę. Mamy jeszcze problem ze zmianą sierści z dziecięcej na młodzieńczą. Terri wygląda jak wyskubana niedokładnie gęś.[/COLOR] [FONT=Times New Roman][SIZE=3] Pozdrowienia od Terriego dla Tatusia[/SIZE][/FONT] Quote
dolika Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 W temacie gryzienia: najsmaczniejsza jest ściana - można najpierw zerwać tapetę a potem żłobić dziury w gipsie. Nogi od mebli też są niezłe, z braku nóg można się zadowolić poręczą. A jak się psem nie interesują, tylko oglądają telewizję ... to należy przegryźć kabel. ooo tak czeka nas remont, ale jeszcze z tym poczekamy Quote
zadziorny Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [quote name='Ali26762']A moje nic nie zjadły... Ani jeden, ani drugi... [SIZE=1]Były cały czas pod kontrolą[/SIZE] :p[/quote] Moje nie były :shake:, poza krótkim okresem "urlopu wychowawczego" (ok. 1 miesiąca). Gaja nie zniszczyła zupełnie nic, natomiast Trudzia "przeczytała" książkę :roll:, poobgryzała kable głośnikowe (natychmiast jej to z głowy wybiłem :mad:) oraz nadgryzła poprzeczkę między nogami stołu :evil_lol:. I to wszystko :diabloti: Quote
Recommended Posts