Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kazimierz Konarski']Ma cztery miesiące, czy to prawidłowy objaw. Stracił apetyt i zjada meble. Co mam robić, może nic? jak to długo trwa.:angryy: :placz: Jacek[/quote]

....normalne...hehehehehe...a apetyt ma....tylko na meble.....:eviltong:

Mój zjadał kable, skrzynki na nici....i nogi od stoła........teraz przerobiłem stół na stolik okolicznościowy.....zawsze coś.....:eviltong:

Posted

[quote name='bos']....normalne...hehehehehe...a apetyt ma....tylko na meble.....:eviltong:

Mój zjadał kable, skrzynki na nici....i nogi od stoła........teraz przerobiłem stół na stolik okolicznościowy.....zawsze coś.....:eviltong:[/quote]

Dzięki za pociszenie:hand: :hand: . A jak długo trwa wymiana mleczaków na stałe zęby. Troche mi go żal. Jacek :evil_lol:

Posted

[B] Witam !!![/B]

[QUOTE']Ma cztery miesiące, czy to prawidłowy objaw. Stracił apetyt i zjada meble. Co mam robić, może nic? jak to długo trwa.:angryy: :placz: Jacek[/QUOTE]

hi hi moja Agapa zjada dwa przewody internetowe, napoczela
tapczan, zjadla komurke, nici, notes sluzbowy syna, pogryzla dowod rejestracyjny samochodu itp itp ................ masz zdrowego pieska
tylko sie cieszc :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=blue]Moje nie welshe, ale zjadły kilka par butów, najstarszy obgryzał meble w kuchni, jakieś książki były też na koncie ! Trzeba w miarę możliwości ograniczać dostęp do "zabawek" do gryzienia....:evil_lol: Wszystko na wysokie półki ![/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Kazimierz Konarski']Ma cztery miesiące, czy to prawidłowy objaw. Stracił apetyt i zjada meble. Co mam robić, może nic? jak to długo trwa.:angryy: :placz: Jacek[/quote]
Po tym okresie szczeniackim mojego Paryka musiałam robic mały remoncik.Jeszcze wszystko przed toba.Trzymaj sie.:cool3::lol:

Posted

[quote name='rita60']Po tym okresie szczeniackim mojego Paryka musiałam robic mały remoncik.Jeszcze wszystko przed toba.Trzymaj sie.:cool3::lol:[/quote]

[COLOR=black]Dziękuję maleństwo po skonsumowaniu twarożku ucięło sobie drzemkę.:offtopic: [/COLOR]

Posted

[quote name='Nitencja']skarpetki ktorych juz nikt nie nosi zmoczyc i dac do lodowki na kilka godzin a potem dac biedactwu z bolacymi dziaslami :lol:[/quote]

[COLOR=black]Dziękuję za dobrą radę. Mamy jeszcze problem ze zmianą sierści z dziecięcej na młodzieńczą. Terri wygląda jak wyskubana niedokładnie gęś.[/COLOR]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3] Pozdrowienia od Terriego dla Tatusia[/SIZE][/FONT]

Posted

W temacie gryzienia: najsmaczniejsza jest ściana - można najpierw zerwać tapetę a potem żłobić dziury w gipsie. Nogi od mebli też są niezłe, z braku nóg można się zadowolić poręczą. A jak się psem nie interesują, tylko oglądają telewizję ... to należy przegryźć kabel.
ooo tak czeka nas remont, ale jeszcze z tym poczekamy

Posted

[quote name='Ali26762']A moje nic nie zjadły... Ani jeden, ani drugi...

[SIZE=1]Były cały czas pod kontrolą[/SIZE] :p[/quote]
Moje nie były :shake:, poza krótkim okresem "urlopu wychowawczego" (ok. 1 miesiąca). Gaja nie zniszczyła zupełnie nic, natomiast Trudzia "przeczytała" książkę :roll:, poobgryzała kable głośnikowe (natychmiast jej to z głowy wybiłem :mad:) oraz nadgryzła poprzeczkę między nogami stołu :evil_lol:. I to wszystko :diabloti: