Szira/Gosia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 No dobra ale czy musiasz to odreagowywać jak prowadzę samochód???:mad: Chyba zacznę Ci piłeczki rzucać:eviltong: :eviltong: :eviltong: a później będziemy wsiadać do mojego samochodu i gdziekolwiek jechać:eviltong: Quote
ayshe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Szira/Gosia']No dobra ale czy musiasz to odreagowywać jak prowadzę samochód???:mad: Chyba zacznę Ci piłeczki rzucać:eviltong: :eviltong: :eviltong: a później będziemy wsiadać do mojego samochodu i gdziekolwiek jechać:eviltong:[/quote] jak nie prowadzisz to mozesz byc niebezpieczna.dobra:eviltong: .wiecej z toba nie jade :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
rudaa1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='ayshe']ja 63 rocznik:evil_lol: .ale przebieg troszke wiekszy. aaaa i pisalam ze jest jasniej niz wczoraj.juz nie.ponuro sie zrobilo a ja wychodze za 20 minut.:cool1:[/quote] Łeeeee 43 latka toż Ty jeszcze nastka jesteś, a robisz z siebie babunie:diabloti: Na gnaty dopiero przyjdzie czas, ale jeszcze nie teraz:evil_lol: Quote
ayshe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 obawiam sie ze uprawianie wyczynowo jezdziectwa[i to dziedziny dosc urazogennej],baaaardzo dlugo,wlasciwie wiekszosc zycia,stanie od 25 lat w kazda pogode,kilka godzin na placu i prowadzenie zajec ,bycie pozorantem ,uprawianie jeszcze 4 lata temu czynnie wspinaczki[mam na kacie wejscie na elbrus np] to wystarczajace powody do posiadania zdrowia w kiepskim stanie zwlaszcza ze cala z tego wszystkiego to nie zawsze wychodzilam. Quote
rudaa1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 wooww widze, że niezłe osiągnięcia i wyczyny masz na swoim koncie-gratuluję:p Teraz juz rozumiem Twój sposób bycia i reagowania:evil_lol: Toz Tyś kobita nadpobudliwo-psycho-ruchliwa:diabloti: Twoja aktywność musze przyznac jest godna pozazdroszczenia. Quote
rudaa1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Hmm..tak troche z innej beczki, dzis zauważyłam przy wielu użytkownikach obok zielonej kropeczki, kiedy użytkownik jest on-line takie dwie jakby nakładające się na sibie karty żółtą i czerwoną i zastanawiam się skąd to sie wzięło??:D Quote
razdwatrzy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ja też to widziałam, ale to jest tylko przy dłużej zarejsetrowanych użytkownikach chyba ... albo więcej się udzielających ... bo mi poszkodowali tych karteczek .. pewnie puki co :) Quote
rudaa1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hehe razdwatrzy Tobie nie pożałowali, bo ja u Ciebie też je widzę:)to mi pożałowali:D Quote
razdwatrzy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 hehehe .. dobre dobre .. to na swoim koncie tego nie widać tylko u innych .. ciekawe co to .. :p Quote
monisieczka Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='razdwatrzy']hehehe .. dobre dobre .. to na swoim koncie tego nie widać tylko u innych .. ciekawe co to .. :p[/quote] pewnie żółte i czerwone kartki jak piłce nożnej Quote
rudaa1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='razdwatrzy']hehehe .. dobre dobre .. to na swoim koncie tego nie widać tylko u innych .. ciekawe co to .. :p[/quote] ano ciekawe ciekawe, ciekawość to pierwszy stopień do piekła:roll::roll: Quote
razdwatrzy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 gdyby ciekawość tak naprawde była pierwszym stopniem do piekła to ja bym już dawno tam siedziała :diabloti: a mój onek to na bank... pewnie jak większość onkowatych ... Quote
rudaa1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='razdwatrzy']gdyby ciekawość tak naprawde była pierwszym stopniem do piekła to ja bym już dawno tam siedziała :diabloti: a mój onek to na bank... pewnie jak większość onkowatych ...[/quote] a kto wie, czy już tam oboje nie siedzicie:evil_lol::evil_lol: Ja bym tego taka pewna nie była:biggrina::bigcool: Quote
saJo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='rudaa1']ano ciekawe ciekawe, ciekawość to pierwszy stopień do piekła:roll::roll:[/quote] gdyby nie ciekawosc, nadal siedzielibysmy na drzewach, albo przy najmniej w jaskini :evil_lol: Quote
rudaa1 Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='saJo']gdyby nie ciekawosc, nadal siedzielibysmy na drzewach, albo przy najmniej w jaskini :evil_lol:[/quote] Hehe co prawda to prawda:diabloti: Quote
ayshe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 mnie sie to zdecydowanie kojarzy ze stopniowaniem ostrzezen podobnie jak w pilce noznej. wrocilam z cwiczaka,za godzine jade na plac.co do pogody:BLEeeeee.:placz: .ja chce sloneczko.chociaz na troszku.nieznosze takiej przyslowiowej listopadowej zgnilej pogody.pfuj:cool1: Quote
ayshe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='rudaa1']wooww widze, że niezłe osiągnięcia i wyczyny masz na swoim koncie-gratuluję:p Teraz juz rozumiem Twój sposób bycia i reagowania:evil_lol: Toz Tyś kobita nadpobudliwo-psycho-ruchliwa:diabloti: Twoja aktywność musze przyznac jest godna pozazdroszczenia.[/quote] sposob bycia mam typowy dla szkoleniowca.reaguje tak poniewaz mam onki a nie goldeny:diabloti: :eviltong: .jestem tez jak juz pisalam pozorantem i poniewaz zaliczam sie do kurdupli[mam 154 cm albo cos kolo tego]duch raczej musial zawsze mi wyrastac ponad cialko:cool3: .:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='ayshe'] poniewaz zaliczam sie do kurdupli[mam 154 cm albo cos kolo tego]duch raczej musial zawsze mi wyrastac ponad cialko:cool3: .:diabloti:[/QUOTE] [COLOR="Red"][B]DOBRE[/B][/COLOR] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ayshe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Szira/Gosia'][COLOR=red][B]DOBRE[/B][/COLOR] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]nagrabisz sobie oj nagrabisz wstreciuchu.w srode bedziesz musiala sie szybciej ruszac jak zaloze rekaw.:evil_lol: .zeby za szira nadazyc rzecz jassssna:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='ayshe']nagrabisz sobie oj nagrabisz wstreciuchu.w srode bedziesz musiala sie szybciej ruszac jak zaloze rekaw.:evil_lol: .zeby za szira nadazyc rzecz jassssna:eviltong:[/QUOTE] No co ja tylko czytam Twoje słowa i się z nich śmieję:oops: "maluchu":eviltong: trzeba przyznać że zadziorna to jesteś i nie chciałabym Ci stanąć na drodze mimo że mam ten 170:razz: Quote
saJo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Musze kiedys moich kursantow namowic na poczytanie Waszych rozmow. Bo oni narzekaja, ze ja (tylko) KRZYCZE na nich :evil_lol::evil_lol: Quote
ayshe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='Szira/Gosia']No co ja tylko czytam Twoje słowa i się z nich śmieję:oops: "maluchu":eviltong: trzeba przyznać że zadziorna to jesteś i nie chciałabym Ci stanąć na drodze mimo że mam ten 170:razz:[/quote]maluchu?M A L U C H U?oj czekaj no zemsta bedzie pelna twojej zadyszki poczekaj no ooooniech no ja dorrrrwe tylko szire w srode:diabloti: .kluska odzywa wylacznie na rekawie to sprawie dziewczynie radoche:cool3: Quote
ayshe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='saJo']Musze kiedys moich kursantow namowic na poczytanie Waszych rozmow. Bo oni narzekaja, ze ja (tylko) KRZYCZE na nich :evil_lol::evil_lol:[/quote]saJo-ja siegam po grozby typu oe na szyje a mi pilociki,paralizator w tylek..... i namawiam do siegania po uzywki po siem ruszajommmmm ze boszsze pomoz:mad: .chrype mam zawsze po zajeciach.n oi wychodze z zalozenia ze jak robia dobrze to po co im to mowic chyba ze mi sie wyrwie.natomiast jestem od tego zeby im mowic kiedy knoca.:diabloti: :diabloti: :diabloti: . Quote
saJo Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='ayshe'] wychodze z zalozenia ze jak robia dobrze to po co im to mowic chyba ze mi sie wyrwie.natomiast jestem od tego zeby im mowic kiedy knoca.:diabloti: :diabloti: :diabloti: .[/quote] Oooo, o to tez maja do mnie pretensje :evil_lol: Tzn. na zwyklym kursie posluszenstwa to sie produkuje, bo sie potem ludzie zniechecaja. Ale jak juz ktos siem do sportu przygotowuje, to naprawde musi siee postarac, zeby uslyszen dobre slowo :diabloti: Quote
ayshe Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 ja od tych zwyklych ptowscow razem z marta tez wymagamy .zawsze moga pojsc gdzie indziej.treserow jak psow w warszawie.na kazdym skwerze ktos psy szkoli:cool1: .jak sie nie chce pracowac z psem tylko szarpac to ......:diabloti: .ludziom sie nawet nie bardzo chce nakrecac psa na lup.:shake: .ale jak ktos zlapie bakcyla to naprawde jest frajda.bo nikt kto przyszedl do mnie nie myslal o szkoleniu sportowym ani zawodach. no inna sprawa ze najwiecej pokrzykuje na onkarzy.:). Quote
Recommended Posts