Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Żmija']cieknący jutro rano, tak, na 9.00? Bo ja nie doczytałam, że dziś zajęcia dla niedysponowanych były:oops:[/QUOTE]
TAK :p :p :cool3:

Posted

[quote name='Żmija']cieknący jutro rano, tak, na 9.00? Bo ja nie doczytałam, że dziś zajęcia dla niedysponowanych były:oops:[/quote]
dotarła ino jedna cieknąca - info dla Josha - z cała pewnością Noras ma cieczkę! Szado z Chitangą potwierdzili. osh niech zmieni lekarza z kardiologa na nosologa :diabloti:

Posted

MAM PROBLEM!!! Cekinowi odbija.. byl zcas , ze z mojej winy nie przychodizl do mnie itp... naprawilam to za pomoca linki smaczkow itp w szczegolnosci chodizlo tutaj o przychodzenie z pilka... bo chcial uciekac.. na ejdnym spacerze z suka astka zostalo to popsute lecz wrocilo do normy.. teraz mlody na nowo ucieka;/ jeszcze do wczoraj wystarczalo waruj.. podejscie zbaranie pileczki i pochwala... ale dzisiaj jzu przesadzil i jak ja go ZLAPALAM to dostal porzadny wpier..... nic ostatnio sie nie dzialo... bylam dobra itp.. bawilismy sie swietnie.. a on znowu zaczyna;/ dlaczego tam moze byc??nie przypominam sobie zbeym cos zle robila... teraz na nowo linka i smaczki.. ale czy to tak musi byc w kolko??tzn raz ok a raz nie??:-(

Posted

[quote name='marmara_19']MAM PROBLEM!!! Cekinowi odbija.. byl zcas , ze z mojej winy nie przychodizl do mnie itp... naprawilam to za pomoca linki smaczkow itp w szczegolnosci chodizlo tutaj o przychodzenie z pilka... bo chcial uciekac.. na ejdnym spacerze z suka astka zostalo to popsute lecz wrocilo do normy.. teraz mlody na nowo ucieka;/ jeszcze do wczoraj wystarczalo waruj.. podejscie zbaranie pileczki i pochwala... ale dzisiaj jzu przesadzil i jak ja go ZLAPALAM to dostal porzadny wpier..... nic ostatnio sie nie dzialo... bylam dobra itp.. bawilismy sie swietnie.. a on znowu zaczyna;/ dlaczego tam moze byc??nie przypominam sobie zbeym cos zle robila... teraz na nowo linka i smaczki.. ale czy to tak musi byc w kolko??tzn raz ok a raz nie??:-([/quote]znajdz sobie dobrego szkoleniowca :cool1: .najwazniejsze to zeby od czasu do czasu ktos popatrzyl na twoja prace z psem.nie ma to jak zewnetrzne view:cool3: .

Posted

cieknace problemy jutro o 9 i w piatek o 9.:mad:
od 3.30 do 7 jestem na sladach,lece jak goooopek a tu uo:mad: .a od 11 do 14 jestem na polu.potem od 19do 21 znowu jestem na polu....zamorduje was kiedys.:mad:
zemsta bedzie slodka.:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']cieknace problemy jutro o 9 i w piatek o 9.:mad:
od 3.30 do 7 jestem na sladach,lece jak goooopek a tu uo:mad: .a od 11 do 14 jestem na polu.potem od 19do 21 znowu jestem na polu....zamorduje was kiedys.:mad:
zemsta bedzie slodka.:diabloti:[/QUOTE]
Ty się tak nie denerwuj :evil_lol: :evil_lol: bo zobacz łapki ci się nad avaterem zapaliły z tego wszystkiego :evil_lol: :evil_lol:

Ayshe kiedy Ty śpisz??

Posted

[quote name='ayshe']znajdz sobie dobrego szkoleniowca :cool1: .najwazniejsze to zeby od czasu do czasu ktos popatrzyl na twoja prace z psem.nie ma to jak zewnetrzne view:cool3: .[/quote]
wlasnie czasami sie spotykamy z ludzmi... i takimi co to maja wieksze pojecie odemnie itp... ale zastanawia mnie czemu jemu potrzebny jest kopniak w tylek zcasem.. mala sucz tak ma , ze raz na jakis zcas musi dostac w tylek zeby bylo ok... ehhh koszmar;/ ok 18 idziemy sami i dam mu wycisk!!niech se nie mysli, ze moze robic co chce

Posted

[quote name='Żmija']treser jest cyborgiem i nie musi spać:lol:[/quote]no przeca spie nie?co wy?:diabloti: .zarciki z treserunia he?
od 22 czy 23 do 3 jest przeca troche czasu ?do tej pory padalam na kulfon jak przyjezdzalam ze sladow.od 7 do 11 spalam jak beton:lol: .zawsze mozna zakimac godzinke w ciagu dnia.bez przesady.:eviltong: .zycie krotkie jest:diabloti: .jak bedziecie tak dofffciapne to zajec dla cieknacych nie bedzie-wole spac niz leciec na dodatkowe zajecia-moza by tak docenienie zamiast dofffcipne uwagi he?:lmaa: :stop:

Posted

[quote name='Vectra']ale my bardzo doceniamy panią treser i nawet bardzo toffamy i nie śmiemy doffcipkować :evil_lol: :evil_lol:[/quote]dobra dobra cfaniaczki:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']dobra dobra cfaniaczki:evil_lol:[/QUOTE]

to przez te offfczarki człowiek dostaje małpiego rozumu :evil_lol: :evil_lol: to to wiecznie dofffcipkuje a kto z kim przestaja ??? taki sam się staje :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']no przeca spie nie?co wy?:diabloti: .zarciki z treserunia he?
od 22 czy 23 do 3 jest przeca troche czasu ?do tej pory padalam na kulfon jak przyjezdzalam ze sladow.od 7 do 11 spalam jak beton:lol: .zawsze mozna zakimac godzinke w ciagu dnia.bez przesady.:eviltong: .zycie krotkie jest:diabloti: .jak bedziecie tak dofffciapne to zajec dla cieknacych nie bedzie-wole spac niz leciec na dodatkowe zajecia-moza by tak docenienie zamiast dofffcipne uwagi he?:lmaa: :stop:[/quote]
jakby co to ja nic nie mówiłam :cool3::cool3:

Posted

[quote name='ayshe']cieknace problemy jutro o 9 i w piatek o 9.:mad:
zemsta bedzie slodka.:diabloti:[/QUOTE]
nie ma grupy dla emerytów i sercowców????? No tak emerytów to na śmietnik,leczyć już ich nie chcą ,a teraz i podnosić kwalifikacji też nie dają:eviltong: :shake:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']nie ma grupy dla emerytów i sercowców????? No tak emerytów to na śmietnik,leczyć już ich nie chcą ,a teraz i podnosić kwalifikacji też nie dają:eviltong: :shake:[/quote]tiaaa jasssne.zostaje mi termin miedzy 23 a 3:cool3: .jutro mozesz podnosic kwalifikacje o 20 cfffaniaczku:lol: .chlodniej ma byc troszku wiec wymowek juz nie bedzie:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']tiaaa jasssne.zostaje mi termin miedzy 23 a 3:cool3: .jutro mozesz podnosic kwalifikacje o 20 cfffaniaczku:lol: .chlodniej ma byc troszku wiec wymowek juz nie bedzie:diabloti:[/QUOTE]
Wcale nie jest chłodniej :placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

no nie jest:cry: .wlasnie wrocilam ze szkolenia.muszem zajac sie dzieckiem-leze do kina-przekimam caly seans w klimie:haha: .ale nadzieja gory przenosi to moze i spowoduje spadek temperatury choc ciutke:help1:

Posted

U nas w końcu padało całą noc i ani słoneczka ani upału.:)
Piesy odżyły.
Aicha z tego wszystkiego nauczyła się aportować piłeczkie:)

A ostatnio se idziemy od weta z kontroli i szczepienia i dziad taki za nami lezie i komentuje-ten pies to ma krzywice
-bo co?sie pytam
-bo ma tak wygiete nogi
-to ON jest.To normalne.se pan poczyta do czego wyhodowano tą rasę i dlaczego mają takie tyły
-ja mialem prawdziwego i był prosty jak drut.Ten ma krzywice.moj był taki silny ze wsi,taki prosty
-bo pasł kury a nie owce :)
-przeciez "wilki "nie pasa owiec
-to czemu nazywa się owczarek?
-ja pani mówie ten pies ma krzywice

Ja pikole a dziad miał krzywice mózgu.

Posted

:evil_lol: hehe kobieto ile ja razy takie durne teksty slysze ze onkom np.jest niewygodnie chodzic na takich zgietych nogach:???: :niewiem: :splat: :saeek:

Posted

To MY (znowu) :evil_lol:
Za nami boski, spokojniutki tydzien bez zadym ktory poszedł sie wczoraj [EMAIL="^*?#@%"]^*?#@%[/EMAIL]! dzieki durnej pańci i boksiowi kompletnie nie odwoływalnemu (ktory na marginesie pańcie miał GŁEBOKO w d...) :diabloti: O dziwo tym razem nie Borysowe zaczeło (akurat witał sie z innymi psami :multi: ) a tamten burek wyskoczył z warczeniem i B.wszystko co złe sie przypomniało :mad:
Baba woła psa a ten nic, olewka totalna :angryy: nawet nie spojrzał w jej strone.
Zaraz idzie grupa psiarzy i słysze ze to znowu moj pies zaczał
Głupie pipy:sadCyber:

• 2 weeks later...
Posted

Buuu...wyskoczył mi wczoraj niespodziewany wyjazd, sierściucha wziąć nie moge :placz: a to cały tydzien!
Do hotelu nie uśmiecha mi sie go dawać, bo jak zobaczyłam na fotach te boksy to mi sie zaraz ze schroniskiem skojarzyło - nie chce zeby pomyslał, ze go oddaje gdzies :-( :-( :-(
Mama wyjechała, znajomi w wiekszosci tez, do TOZu zadzwoniłam, czy maja namiary jakies na osoby coby borysowego przyjeły pod swoj dach.
Siem nadzwoniłam, na jutro umowiona jestem z potencjalnym opiekunem kudłacza :razz: oby sie chłop (B.)ładnie zachowywał i dał sie z siebie wszystko - trzymajcie kciuki, bo cała w stresie jestem.
Musze cos znalezc na JUŻ, bo tydzien zleci i na lodzie zostaniemy :placz:
Sporo domow odpadło, bo piesy mają a z Borysowym to bym wolała jednak bez psów coby opiekunowie go nie wyrzucili za drzwi od razu

Posted

Jesoooo jak mi komp zwariował!!!!A ja tylko interneta włączyć umiem,wiec nie mam pojecia co to.
Więc napiszę eszcze raz.Czemu moja wieśniara woli sznurek piłeczki od piłeczki?Mam ja tego oduczyć czy kupić se karton piłeczek?
[IMG][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/122/7439e497085c3f84.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[IMG][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images2.fotosik.pl/113/a4569705f128201a.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
[IMG][URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images1.fotosik.pl/122/8c4f1c66f64bd08d.jpg[/IMG][/URL][/IMG]