Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
a ja mam faszystowskie psy:diabloti: :diabloti: :diabloti:
na pytanie po co pani takie psy czy wie pani co one robily podczas wojny?mowie ze moje tez znaja sie na narodowosci :diabloti: :diabloti: :diabloti: na co moj malzonek pyta sie [po niemiecku]o co chodzi,to ja mu tez po niemiecku-chodzi o szukanie osob hmmm innego wyznania i robienia na nim komendy bierz......a uwe jude?ryk smiechu i delikwenci se poszli,no wiem,oburzajace,ale mi juz tez czasem nerwy puszczaja i ogarnia tepy smiech:roll:
[autentyczny tekst z dzisiejszego spaceru:shake: ][/QUOTE]
spadłam z krzesła , oplułam monitor :megagrin: :megagrin:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']spadłam z krzesła , oplułam monitor :megagrin: :megagrin:[/quote]pseplasam za spowodowanie intensywnych doznan emocjonalnych:roll: :lol:

Posted

Shado faszysta :megagrin: :megagrin: :megagrin: i reszta tez "faszysty" :mdrmed:

A jesli chodzi o kurduple bez smyczy - mamy na osiedlu paniusie (taka lalunia-dupunia) z westie :lol:
Aaaaa! Ten pies jest POWALONY! :diabloti:
Wychodzi z bramy - jazgot, na kazdego psa- jazgot, na ludzi - jazgot :snipersm: :chainsaw:
Szerokim łukiem toto omijam zeby mi sie na nogawce nie uwiesiło :evil_lol:
A Borys jak go/ją (?) widzi to dostaje białej gorączki i w tym wypadku mu sie nie dziwie :roll:

Posted

wojny nikt nam nie wypominal do tej pory :evil_lol: ,ale dzis kiedy z psami nad zalewem bawilam sie w kopanie wody , wiecie , tak jak sie sniegiem szurga w góre nozyskami ,tak my sie taplamy w wodzie , z pobliskiej imprezki na łonie natury przyszło dwóch fachowców ;) , staneli mi za plecami i komentowali najpierw wygląd psów , a potem testowali znane sobie komendy i oczekiwali reakcji kundli , zaczeli od pocmokiwania, gwizdania ,nastepnie przeszli do ,,bierz " , ,,łap bandziora" ,,misiek do nogi" itp . dodam ze nic tak psów nie skupia jak panciowe nogi tanczace w wodzie wiec panowie nie osiagneli nawet jednego spojrzenia psiego. zagaili więc i do mnie ,,nie gryzą chociaż?" , po zastanowieniu odpowiedzialam ,,raczej nieeee " , chyba to ,,raczej" ich zdystansowało i poszli sobie dalej pić :evil_lol: .

Posted

Pańciowe nogi the best :evil_lol:
Ale Wam fajnie ze macie wode blisko - ja sie przymierzam zeby jechac z sierściuchem sie potaplać ale mamy kawał drogi autobusem i ciągle sie zastanawiam :roll:

W ogole ciśnienie mi poszło i relacji z walki z wyskokami Borysa do duzych burkow nie bedzie bo ledwo co doszłam do siebie po spotkaniu z rottkiem na wąskiej ścieżce :angryy:
(z małymi za to jak zwykle chciał hasać :roll: )
Ja nie wiem, ale odnosze wrazenie ze jak zrobimy krok naprzód to potem zaraz cofamy sie o dwa :-(

Posted

To znowu ja :roll:

Zapomniałam zapytać - czy ONki maja rzeczywiście az tak wrażliwy przewod pokarmowy jak piszą?

I jeśli mozecie, polećcie mi jakas delikatną karmę - royal owczarkowy nie bardzo mu cos podchodzi, podbnie eukanuba (po niej ostatnio ekhm...sraka go złapała :roll: )
Normalnie dostaje jeden posiłek gotowany (kurak plus dodatki) a drugie to właśnie suche

Posted

[quote name='ayshe']wstaw na cc:cool3: .nie mieli klopotow bo coponiektorzy wkuwali na blache przed lusterkiem:eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]

Filmik musi najpierw zostać przkonwertowany z VHS na kopie cyfrową i dopiero wtedy będę mogła go zamieścić na cc. Troszeczkę cierpliwości:evil_lol: da się zrobić.

hihi filmik oglądała razem z nami Libra i jak usłyszała ( i zobaczyła ) naszą ukochaną Panią Treser, to w mig stała się gotowa do pracy:eviltong:

Pozdrawiam !!
Aga.

Posted

[quote name='ayshe']pseplasam za spowodowanie intensywnych doznan emocjonalnych:roll: :lol:[/QUOTE]
wracając do fasztstoskich hmmmmmm :diabloti: :diabloti:
to mój dobcio bardzo chętnie i intesywnie daje łape nawet jak siedzi gdzieś z dala a krzykne Kano łapsko - to on macha to jedną to drugą na zmiane i potrafi tak w powierzu zawisnąć ;) ;) więc opatentowaliśmy inną komende :evil_lol: Kano "haihitla" ;) no i macha łapą w powietrzu :p

Posted

dobermana do zbierania podatkow:diabloti: .her Dobermann byl zdaje sie poborca?:diabloti: .moje psy kompletnie nie kumaja tego wygryzania niepoprawnych rasowo dzieci z brzuchow i takie tam:roll: :cool3: .rany wkurzajace sa takie teksty:placz: .

Posted

[quote name='Agaa.a']

hihi filmik oglądała razem z nami Libra i jak usłyszała ( i zobaczyła ) naszą ukochaną Panią Treser, to w mig stała się gotowa do pracy:eviltong:

Pozdrawiam !!
Aga.[/quote]tiiiaaa jassssne:roll: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Agaa.a']
[/quote]
tiaa , własnie dzisiaj widziałam jej gotowość :evil_lol:

Posted

[quote name='monisieczka']tiaa , własnie dzisiaj widziałam jej gotowość :evil_lol:[/quote]no widze ze sie po prostu wymieniacie na zajatkach w tygodniu:diabloti:

Posted

[quote name='monisieczka']bo lubimy miec tresserra tylko na wyłączność :cool3::cool3:[/quote]hehe i norasek jest geniuszem:cool3: :evil_lol: .......nora nie lubi tloku znaczy siem:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']hehe i norasek jest geniuszem:cool3: :evil_lol: .......nora nie lubi tloku znaczy siem:cool1:[/quote]
no masz !!! jestesmy z norakiem indywiualistki jak nie wiem co :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']dobermana do zbierania podatkow:diabloti: .her Dobermann byl zdaje sie poborca?:diabloti: .moje psy kompletnie nie kumaja tego wygryzania niepoprawnych rasowo dzieci z brzuchow i takie tam:roll: :cool3: .rany wkurzajace sa takie teksty:placz: .[/QUOTE]
Tak ten Pan w dzisiejszych czasach nazywał by się "Urząd Skarbowy ";)

Posted

[quote name='Vectra']Tak ten Pan w dzisiejszych czasach nazywał by się "Urząd Skarbowy ";)[/quote]:cool3: tak myslalam ze jeszcze pamietam:roll: :lol: .
w dzisiejszych czasach chyba pracowalby dla ZUSu:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']:cool3: tak myslalam ze jeszcze pamietam:roll: :lol: .
w dzisiejszych czasach chyba pracowalby dla ZUSu:diabloti:[/QUOTE]
i ZUS i US to krwiopijcy więc by dober się nadał :evil_lol: :evil_lol:

ehhhh i tak najwięcej opowieści dziwnej treści słucham o mojej pitulince :cool1:

Posted

[LEFT]To sie doczekałam - obrońca uciśnionych sie znalazł :roll:
Przed kąpielą "lałam" po dupsku pampersem córe (mamy takie głupie zabawy :evil_lol: ) i sie strażnik Texasu wtrącił ze swoimi trzema groszami :diabloti:
Traumatyczne wspomnienia mu sie chyba przypomniały bo usłyszałam bulgot niezadowolenia :boom:

Aaa, ponawiam pytanie o karme :oops:

ayshe śliczna fota :loveu: [/LEFT]

Posted

karma...........to temat rzeka.........
ja jestem po wielu latach podawania roznych karm.od lutego moje psy sa na bewidogu.ale jeszcze nie wychowalam na nim miotow-tegoroczne beda pierwsze.
nigdy nie karmilam karma z "polki'bewidoga dlatego mam do tej pory[mimo wlasciwie samych superlatyw]pewne obawy.nie podobal mi sie zbytnio basic,normalnej bytowki wogole nie probowalam.natomiast hicroc jest doskonaly dla moich psow.rowniez mam doskonala opinie o sport menue[zwyklego sportu nie dawalam].podaje rowniez algi tej firmy i sa doskonale.domowe dwa psy byly tez przez 1 worek na bricie activity ale mialy po nim lupiez.
eagle pack-po miesiacu stosowania bylam zadowolona,po dwoch juz mniej[smierdzace kooopy]
proformance-same superlatywy wlasciwie.doskonala karma dla onka.
pro plan z lososiem-tylko ta stosowalam-doskonaly ale po 2 workach zjechaly mi z apetytem na niego
acana-spadek tj.przy pro planie[dawalam dla pracujacych]
royal canin-dlugo byly na tej karmie[linia maxi]chyba ze 2 lata-nie mam jakis super wspomnien po tej karmie.z checia ja odstawialam
nutra nuggets-po czarnej drapaly sie,reszta ok.zywilam nia psy tez dlugo,ze 3 lata.
bosch-kompletny niewypal
gilpa-jw.
hillsa i eukanuby wogole nie probowalam bo onki ktore widzialam a ktore wyrosly na tych karmach byly wysokonozne o slabym fundamencie
best choice-srednio mi jadly,niezbyt przekonywuja ,rozne koopy,niezabardzo.....

Posted

ale wy macie luxus.moje psy nie chcą żreć suchego , a jak pojadły troche to mi sie z trxykrotnił nawóz .Więc gotuje :/

Lizka to uważaj bo za jakiś czas córa cię psem poszczuje :eviltong: jak będziesz próbowałą ją skarcić [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG]

a co dajecie na stawy ?? znaczy o dysplazje mi chodzi bo mój sucz dysplatyczny :(