Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='ayshe']:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: a ja mam faszystowskie psy:diabloti: :diabloti: :diabloti: na pytanie po co pani takie psy czy wie pani co one robily podczas wojny?mowie ze moje tez znaja sie na narodowosci :diabloti: :diabloti: :diabloti: na co moj malzonek pyta sie [po niemiecku]o co chodzi,to ja mu tez po niemiecku-chodzi o szukanie osob hmmm innego wyznania i robienia na nim komendy bierz......a uwe jude?ryk smiechu i delikwenci se poszli,no wiem,oburzajace,ale mi juz tez czasem nerwy puszczaja i ogarnia tepy smiech:roll: [autentyczny tekst z dzisiejszego spaceru:shake: ][/QUOTE] spadłam z krzesła , oplułam monitor :megagrin: :megagrin: Quote
ayshe Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Vectra']spadłam z krzesła , oplułam monitor :megagrin: :megagrin:[/quote]pseplasam za spowodowanie intensywnych doznan emocjonalnych:roll: :lol: Quote
lizka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Shado faszysta :megagrin: :megagrin: :megagrin: i reszta tez "faszysty" :mdrmed: A jesli chodzi o kurduple bez smyczy - mamy na osiedlu paniusie (taka lalunia-dupunia) z westie :lol: Aaaaa! Ten pies jest POWALONY! :diabloti: Wychodzi z bramy - jazgot, na kazdego psa- jazgot, na ludzi - jazgot :snipersm: :chainsaw: Szerokim łukiem toto omijam zeby mi sie na nogawce nie uwiesiło :evil_lol: A Borys jak go/ją (?) widzi to dostaje białej gorączki i w tym wypadku mu sie nie dziwie :roll: Quote
mch Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 wojny nikt nam nie wypominal do tej pory :evil_lol: ,ale dzis kiedy z psami nad zalewem bawilam sie w kopanie wody , wiecie , tak jak sie sniegiem szurga w góre nozyskami ,tak my sie taplamy w wodzie , z pobliskiej imprezki na łonie natury przyszło dwóch fachowców ;) , staneli mi za plecami i komentowali najpierw wygląd psów , a potem testowali znane sobie komendy i oczekiwali reakcji kundli , zaczeli od pocmokiwania, gwizdania ,nastepnie przeszli do ,,bierz " , ,,łap bandziora" ,,misiek do nogi" itp . dodam ze nic tak psów nie skupia jak panciowe nogi tanczace w wodzie wiec panowie nie osiagneli nawet jednego spojrzenia psiego. zagaili więc i do mnie ,,nie gryzą chociaż?" , po zastanowieniu odpowiedzialam ,,raczej nieeee " , chyba to ,,raczej" ich zdystansowało i poszli sobie dalej pić :evil_lol: . Quote
lizka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Pańciowe nogi the best :evil_lol: Ale Wam fajnie ze macie wode blisko - ja sie przymierzam zeby jechac z sierściuchem sie potaplać ale mamy kawał drogi autobusem i ciągle sie zastanawiam :roll: W ogole ciśnienie mi poszło i relacji z walki z wyskokami Borysa do duzych burkow nie bedzie bo ledwo co doszłam do siebie po spotkaniu z rottkiem na wąskiej ścieżce :angryy: (z małymi za to jak zwykle chciał hasać :roll: ) Ja nie wiem, ale odnosze wrazenie ze jak zrobimy krok naprzód to potem zaraz cofamy sie o dwa :-( Quote
lizka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 To znowu ja :roll: Zapomniałam zapytać - czy ONki maja rzeczywiście az tak wrażliwy przewod pokarmowy jak piszą? I jeśli mozecie, polećcie mi jakas delikatną karmę - royal owczarkowy nie bardzo mu cos podchodzi, podbnie eukanuba (po niej ostatnio ekhm...sraka go złapała :roll: ) Normalnie dostaje jeden posiłek gotowany (kurak plus dodatki) a drugie to właśnie suche Quote
Agaa.a Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='ayshe']wstaw na cc:cool3: .nie mieli klopotow bo coponiektorzy wkuwali na blache przed lusterkiem:eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] Filmik musi najpierw zostać przkonwertowany z VHS na kopie cyfrową i dopiero wtedy będę mogła go zamieścić na cc. Troszeczkę cierpliwości:evil_lol: da się zrobić. hihi filmik oglądała razem z nami Libra i jak usłyszała ( i zobaczyła ) naszą ukochaną Panią Treser, to w mig stała się gotowa do pracy:eviltong: Pozdrawiam !! Aga. Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='ayshe']pseplasam za spowodowanie intensywnych doznan emocjonalnych:roll: :lol:[/QUOTE] wracając do fasztstoskich hmmmmmm :diabloti: :diabloti: to mój dobcio bardzo chętnie i intesywnie daje łape nawet jak siedzi gdzieś z dala a krzykne Kano łapsko - to on macha to jedną to drugą na zmiane i potrafi tak w powierzu zawisnąć ;) ;) więc opatentowaliśmy inną komende :evil_lol: Kano "haihitla" ;) no i macha łapą w powietrzu :p Quote
lizka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Vectra no i przez Ciebie dziecko śmiechem obudziłam :diabloti: Quote
ayshe Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 dobermana do zbierania podatkow:diabloti: .her Dobermann byl zdaje sie poborca?:diabloti: .moje psy kompletnie nie kumaja tego wygryzania niepoprawnych rasowo dzieci z brzuchow i takie tam:roll: :cool3: .rany wkurzajace sa takie teksty:placz: . Quote
ayshe Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Agaa.a'] hihi filmik oglądała razem z nami Libra i jak usłyszała ( i zobaczyła ) naszą ukochaną Panią Treser, to w mig stała się gotowa do pracy:eviltong: Pozdrawiam !! Aga.[/quote]tiiiaaa jassssne:roll: :lol: :lol: Quote
monisieczka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Agaa.a'] hihi filmik oglądała razem z nami Libra i jak usłyszała ( i zobaczyła ) naszą ukochaną Panią Treser, to w mig stała się gotowa do pracy:eviltong: [/quote] tiaa , własnie dzisiaj widziałam jej gotowość :evil_lol: Quote
ayshe Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='monisieczka']tiaa , własnie dzisiaj widziałam jej gotowość :evil_lol:[/quote]no widze ze sie po prostu wymieniacie na zajatkach w tygodniu:diabloti: Quote
monisieczka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='ayshe']no widze ze sie po prostu wymieniacie na zajatkach w tygodniu:diabloti:[/quote] bo lubimy miec tresserra tylko na wyłączność :cool3::cool3: Quote
ayshe Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='monisieczka']bo lubimy miec tresserra tylko na wyłączność :cool3::cool3:[/quote]hehe i norasek jest geniuszem:cool3: :evil_lol: .......nora nie lubi tloku znaczy siem:cool1: Quote
monisieczka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='ayshe']hehe i norasek jest geniuszem:cool3: :evil_lol: .......nora nie lubi tloku znaczy siem:cool1:[/quote] no masz !!! jestesmy z norakiem indywiualistki jak nie wiem co :eviltong: Quote
ayshe Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='monisieczka']no masz !!! jestesmy z norakiem indywiualistki jak nie wiem co :eviltong:[/quote]cos w tym jest:lol: . Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='ayshe']dobermana do zbierania podatkow:diabloti: .her Dobermann byl zdaje sie poborca?:diabloti: .moje psy kompletnie nie kumaja tego wygryzania niepoprawnych rasowo dzieci z brzuchow i takie tam:roll: :cool3: .rany wkurzajace sa takie teksty:placz: .[/QUOTE] Tak ten Pan w dzisiejszych czasach nazywał by się "Urząd Skarbowy ";) Quote
ayshe Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Vectra']Tak ten Pan w dzisiejszych czasach nazywał by się "Urząd Skarbowy ";)[/quote]:cool3: tak myslalam ze jeszcze pamietam:roll: :lol: . w dzisiejszych czasach chyba pracowalby dla ZUSu:diabloti: Quote
Vectra Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='ayshe']:cool3: tak myslalam ze jeszcze pamietam:roll: :lol: . w dzisiejszych czasach chyba pracowalby dla ZUSu:diabloti:[/QUOTE] i ZUS i US to krwiopijcy więc by dober się nadał :evil_lol: :evil_lol: ehhhh i tak najwięcej opowieści dziwnej treści słucham o mojej pitulince :cool1: Quote
lizka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [LEFT]To sie doczekałam - obrońca uciśnionych sie znalazł :roll: Przed kąpielą "lałam" po dupsku pampersem córe (mamy takie głupie zabawy :evil_lol: ) i sie strażnik Texasu wtrącił ze swoimi trzema groszami :diabloti: Traumatyczne wspomnienia mu sie chyba przypomniały bo usłyszałam bulgot niezadowolenia :boom: Aaa, ponawiam pytanie o karme :oops: ayshe śliczna fota :loveu: [/LEFT] Quote
ayshe Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 karma...........to temat rzeka......... ja jestem po wielu latach podawania roznych karm.od lutego moje psy sa na bewidogu.ale jeszcze nie wychowalam na nim miotow-tegoroczne beda pierwsze. nigdy nie karmilam karma z "polki'bewidoga dlatego mam do tej pory[mimo wlasciwie samych superlatyw]pewne obawy.nie podobal mi sie zbytnio basic,normalnej bytowki wogole nie probowalam.natomiast hicroc jest doskonaly dla moich psow.rowniez mam doskonala opinie o sport menue[zwyklego sportu nie dawalam].podaje rowniez algi tej firmy i sa doskonale.domowe dwa psy byly tez przez 1 worek na bricie activity ale mialy po nim lupiez. eagle pack-po miesiacu stosowania bylam zadowolona,po dwoch juz mniej[smierdzace kooopy] proformance-same superlatywy wlasciwie.doskonala karma dla onka. pro plan z lososiem-tylko ta stosowalam-doskonaly ale po 2 workach zjechaly mi z apetytem na niego acana-spadek tj.przy pro planie[dawalam dla pracujacych] royal canin-dlugo byly na tej karmie[linia maxi]chyba ze 2 lata-nie mam jakis super wspomnien po tej karmie.z checia ja odstawialam nutra nuggets-po czarnej drapaly sie,reszta ok.zywilam nia psy tez dlugo,ze 3 lata. bosch-kompletny niewypal gilpa-jw. hillsa i eukanuby wogole nie probowalam bo onki ktore widzialam a ktore wyrosly na tych karmach byly wysokonozne o slabym fundamencie best choice-srednio mi jadly,niezbyt przekonywuja ,rozne koopy,niezabardzo..... Quote
Vectra Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ale wy macie luxus.moje psy nie chcą żreć suchego , a jak pojadły troche to mi sie z trxykrotnił nawóz .Więc gotuje :/ Lizka to uważaj bo za jakiś czas córa cię psem poszczuje :eviltong: jak będziesz próbowałą ją skarcić [IMG]http://static.dogomania.pl/forum/images/smilies/evil_lol.gif[/IMG] a co dajecie na stawy ?? znaczy o dysplazje mi chodzi bo mój sucz dysplatyczny :( Quote
ayshe Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ja nie mam zadnego dysplastyka ale........mialam dwie . moje psy dostaja arthron.szczenieta tez dopoki sa u mnie dostaja roztarty arthron. Quote
Recommended Posts