Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='saJo']No to przyznac sie, ile paczkow macie na swoim koncie?? :razz: Ja 4 :loveu: i 4 jeszcze na mnie czekaja :loveu:[/quote]

jednego i wiecej nie przewiduje :cool3:

Posted

co racja to racja... i pewnie też ważysz tylko co Gnojek... :evil_lol: :diabloti:
ja po prostu ich nie lubie za sam smak... gdyby były z czekolady... to co innego :loveu:

Posted

[quote name='ada89']co racja to racja... i pewnie też ważysz tylko co Gnojek... :evil_lol: :diabloti:
[/quote]

No taaaaa, a Ty to grubas jestes, jeszcze kilka kg i bedziesz sie toczyc jak pilka :evil_lol: :diabloti:

Posted

[quote name='saJo']No taaaaa, a Ty to grubas jestes, jeszcze kilka kg i bedziesz sie toczyc jak pilka :evil_lol: :diabloti:[/quote]
Tata mi tak zawsze powtarza [img]http://manu.dogomania.pl/emot/zalamany.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/Szczerbaty.gif[/img]

Posted

[quote name='marmara_19']mam cieplutkie faworki:D [/quote]

Ja dostalam od kolezanki cieplutkie paczki :p ale faworki tez bym zjadla, ale faworki musza byc cieple, wiec kupno w sklepie odpada :roll:

Posted

Ja wchłonęłam 4.Ale bym zjadła faworki:eviltong: i oponki.Ale nie mam.Robić tez sie nie chce.Poprzestanę na frytkach od których jestem uzależniona i jem je codziennie:cool3: .To takie zdrowe:oops: Jestem wege-frytko-rianka:cool1: Dobrze,że tyram w pracy troche to sie nie odkłada:razz:

Posted

Nie moge edytowac:mad: No noc.
Aicha dziś znów ponowiła akcje "UWOLNIĆ KRÓRIKA!!!"Otworzyła mu klatke.Nie wiem czy to jej sympatia do naszej Króriczki czy tłusty czwartek.:roll:
Chociaz dobrze ze to nie jekaiś łyżew.Pewnie nie skończyło by sie na lizaniu po głowie w celu zaślinienia i postawienia irokeza(bo Krórik ma irkeza,którego stawiaja jej nasze psy swymi jęzorami.Bo to jest Krórik pankrokowy:cool3: )

Posted

Kiedys tez bylam nalogowym zjadaczem frytek. Na szczescie razem z kolezanka jadlysmy frytki po powrocie z klubu (w ktorym bywalysmy codziennie :cool1:), gdzie wiekszosc czasu tanczylysmy, wiec wszystko spalalysmy.

Posted

a ja na frytki patrzec nie mogÄ™.. brat je hurtowo..Tz tez..no normalnie oszalec idzie, tylko frytki i frytki.. :grab: a piwo to i bez niczego moge pic..bo ja lubie piwo:beerchug: