magdola Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='aniam69']Możecie zdradzić o kim mowa? Z gory dziękuję :-) Swoją drogą polecicie jakiegoś weterynarza ze Szczecina lub okolic, który porządnie zajmie się 11 letnim DONkiem z dyskopatią i nie będzie zwalał wszystkiego na wiek i rozkładał bezradnie rąk?[/QUOTE] Dr Agata Włodarczyk :) , jesli chodzi o ortopede to moze zapytaj w tej samej lecznicy o Tomka Chomczyńskiego, kiedys szukalam ortopedy dla rottka... Quote
aniam69 Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='magdola']Dr Agata Włodarczyk :) , jesli chodzi o ortopede to moze zapytaj w tej samej lecznicy o Tomka Chomczyńskiego, kiedys szukalam ortopedy dla rottka...[/QUOTE] Dziękuję pięknie :-) Quote
Besti Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='magdola']Dr Agata Włodarczyk :) , jesli chodzi o ortopede to moze zapytaj w tej samej lecznicy o Tomka Chomczyńskiego, kiedys szukalam ortopedy dla rottka...[/QUOTE] O proszę, nie wiedziałam :) Tak szukałaś i dzięki pracy dr Tomka, dr Agaty i dr Piotra moja suka ma się świetnie :) Super ludzie. Quote
magdola Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Besti']O proszę, nie wiedziałam :) Tak szukałaś i dzięki pracy dr Tomka, dr Agaty i dr Piotra moja suka ma się świetnie :) Super ludzie.[/QUOTE] O jak sie ciesze :) Quote
AlfaLS Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Czyli moja koleżanka do Pani Doktor Agaty Włodarczyk trafi :lol:. Bo przede wszystkim ma się udać na Parkową :lol:. Dziękuję za podpowiedzi :lol:. Quote
magdola Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='AlfaLS']Czyli moja koleżanka do Pani Doktor Agaty Włodarczyk trafi :lol:. Bo przede wszystkim ma się udać na Parkową :lol:. Dziękuję za podpowiedzi :lol:.[/QUOTE]trzymam kciuki ;) Quote
nelka83 Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 (edited) Kochani, przepraszam, ale nie miałam czasu przejrzeć całego wątku. Poszukuję NA CITO dobrego ortopedy ze sprzętem w Szczecinie lub niedalekich okolicach. Widzę w postach powyżej polecanego ortopedę, ale może możecie polecić kogoś jeszcze? Do Szczecina mam 100 km więc wolałabym nie jechać w ciemno, rozumiecie. Mój 11 letni mieszaniec (owczarkopodobny) znowu się posypał, padły mu tylne łapy :( . Trzy lata było dobrze, aż tu znowu... Proszę, podpowiedzcie gdzie się udać :( edit. nieaktualne - to był guz śledziony, a paraliż tyłu był objawem ogromnego bólu. Edited July 23, 2013 by nelka83 Quote
k.B Posted August 27, 2023 Posted August 27, 2023 Uwaga, Uwaga, Uwaga!!!!!!!!!!! Przestrzegm przed oddaniem, Kota do tego Hotelu. Oddalismy 24.07.2023 naszego Zdrowego dwuletniego Kocurka ,pod opiekę na czas naszego urlopu. Po czterech dniach Pani dzwoni do mnie ,że Kot nie żyje. Szok, szok i jeszcze raz szok. Moje dzieci przez dwa tygodnie ciągle płakały za kotem. Kot był Z Pienciopokoleniowym Rodowodem Zaplacilem za niego 3400 złotych, a od tej Pani z Hotelu odebrałem go w worku czarnym na Śmieci. To było już przegięcie na całej linii. Na dowód wstawię zdjęcia naszego Pupilka, Jako przestrogę.Zanim oddacie swojego zwierzaka pod opieką tego Hotelu i tej Weterynarz, to lepiej się dwa razy zastanówcie. Bo wasz kociąt może, tak samo skończyć. NIE POLECAM A WRĘCZ, PRZECIWNIE POWINNO SIE TAKIE HOTELE ZAMYKAĆ Quote
Recommended Posts