Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']tak , Bryleczka ma dom ,a za tydzien jede w odwiedziny z jej bylym panem.:lol:

[/quote]
nie wiem czy to dobry pomysł-i dla psa i dla pana.panu mozna pokazac fotki a psu nie robic wody z mózgu..

Posted

a co to za smutny piesek? :-(

i przy okazji, ten nowy psiak, chyba 2 kojec po lewej od wejscia, taki bury wilkowaty (tam chyba bylo napisane Sara, ale moze mi sie juz pomieszalo), to jakis prywatny psiak? strasznie smutny byl wczoraj

Posted

[quote name='j3nny']a co to za smutny piesek? :-(

i przy okazji, ten nowy psiak, chyba 2 kojec po lewej od wejscia, taki bury wilkowaty (tam chyba bylo napisane Sara, ale moze mi sie juz pomieszalo), to jakis prywatny psiak? strasznie smutny byl wczoraj[/quote]
Ten psiak to Axel ma swój watek mial byc uspiony bo kopie doly,żeczywiscie jest smutny ,dzisiaj tez leżal ttylko z mordga przy kratach.wzielam go na wybieg ale nie chcial zostac sam ,a glasknie sparwialo mu wielka przyjemnosc ,widac że cierpi ,a wszytsko to wina ludzi niech ich szlag trafi za cierpienie tego psa,ktory nie rozumie dlaczego zostal bez domu.:shake:

Posted

[quote name='j3nny']Axel jest śliczny i smutny
chętnie zabrałabym go na spacer, ale czy jest wystarczająco spokojny? żeby mi nie uciekł :shake:[/quote]
Kasiu on nazywa sie Ares pomylilam imiona ,tutaj wkleiam link do jego watkuhttp://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=114064&highlight=krakow
Kasiu możesz isc z nim na spacer ale na wybieg bo on moze zwiac bo bedzie chcial wracac do domu bo przeciez on nie wie ze go zostawili na zawsze.
Jak bedziesz go dawc z powrotem do kojca to wejdz znim i wyjdz tak żeby cie nie uciekl bo wczoraj nie chcial wejsc z powrotem:shake:

Posted

Kudlacza trzeba obserwowac czy po pogryzieniu_nie jest tragicznie nie ropieje rana , a Kora ma zapalenie pecherza zreszta trudno sie dziwic (napislam do pana Macka żeby ja przeniosl w suche miejsce):shake:

ja jutro tylko zawioze Liska i musze szybko wracac , mam bratanka w szpitalu po operacji (wczoraj w nocy zostal zawieziony do szpitala-slepa kiszka) i musze isc w odwiedziny ,dzisiaj idzie mąz ale bardzo nie ladnie że mnie nie bedzie wiec jutro musze isc :shake:
Zerkne tylko na kudlacza , a ty Aniu kiedy bedziesz mogla byc w hotelu?

Posted

tak, dzisiaj przychodzę do hotelu. Zaraz o 17 20 powinnam już być. Poogladam kudlacza. A potem jadę z liskiem do weta. Jutro mnie nie będzie