Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayla1']Kajmanek dostał mikro budkę-kompatybilną rozmiarowo.wlazł mi na kolana,pochłonął kabanosy większe od niego.
ale kwili okrutnie maleństwo zza tych krat.
on wygląda jak mniejsze wydanie Bajki.
dostał royal'a dla wrażliwców.szybko mu trzeba szukac domu bo nadchodzą zimne dni a na ciepły posiłek rzadko mogą liczyć...[/quote]

Budka sliczna ale nie mailam aparatu żeby zrobic zdjecia bo baterie mi padly .Jedzonko Kajmankowi wyjadla Majeczka ,wiec dalam mu do drugiej miseczki i powiedzialam Majeczce żeby mu nie jadla:loveu:
Kajmanek jest poprostu cudowny , wczoraj od razu przybiegl razem z majeczka do mnie ale nie chcial spacerowc tylko wlazl mi pod kurtke i sie wtulal, apotem jak wsadzilam go do kojca , wywrocil brzuszek do glaskania ,skakal jak pchelka tak jak Bajeczka i tak fajnie chwili.
wziela bym go na Dt tylko moj Tz nie chce nawet slyszec.:shake: A on taki malutki ,nwet nie wazy 3 kg ,taka pchelka, i napewno mu zimno:placz:

• Replies 332
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:shake:Basters tez szuka domu ,byl zamykany w lazience przez swoja wlascicielke i nie karmiony żeby sie nie zalatwial. Rodzina tej dziewczyny zabrala psa i umiescila w hotelu , za pobyt w hotelu placi jakas ich znajoma ale napewno nie bedzie to trfac w nieskonczonosc wiec zeby pies nie musial isc do schroniska potrzebny jest domek.

Posted

[IMG]http://img388.imageshack.us/img388/1182/snuzigm3.jpg[/IMG]
__________________A snuzi ,ktory jest juz w hotelu zaraz po Majeczce pilnie potrzebuje domku bo bardzo zle znosi samotnosc i zamkniecie.jest to mlody okolo roczny pieskek i nie rozumie dlacZego zostal sam na ulicy ,a potem w schronisku ,w koncu mylsal ze go zabiore ,a ja znów zamknelam go za kratki:placz::placz:

Posted

[quote name='Ploter']Czy Maja ma jakiś wątek na dogo? Ona będzie w niedziele na aukcji?[/quote]
Maj ma wspolny watek czyli ten i harbutowicki.
maja bedzie 25 w kundlu i na aukcje jak nie pojdzie z kundla tez pojedzie tylko czy ja ktos wezmie jak ona moczy sie w kocyki ,a do tej pory nie udalo sie nam zlapac siku do badania. nie wiemy czy to po sterylizacji ,czy po lekach bo Maja 2 miesiace zazywala antybiotyk na ucho. Krew jest okej ale nie mozna jej podawc zadnego lesku jak nie wiemy na co.
Zimno ,mokro ,a ona ma stale kocyki mokre .dzisiaj jej znowu zmienie ale czy to cos pomoze:-(:-(

Posted

SORKI ZA OFFA

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120825[/URL]

Bernardynka walczy o życie w lecznicy!!

a te oczeta czekaja na was
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=120819&highlight=bernardyn[/url]