j3nny Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ja zrozumiałam, że George właśnie :shake: Fred był bardzo dzielny, bał się pewnie przeokropnie, ale jakoś wytrzymał u mnie na rękach, może przez szok z powodu noska z zastrzykiem było troszkę problem, ale w końcu się udało mam nadzieję, że wszystko tam u nich ok Quote
j3nny Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jako, ze sunia ratlerkowata poszla do domku, a miala wyrozniona alegratke, zrobilam szybki myk i teraz Kora ma alegratke na +3 jeszcze przez pare dni Quote
Ank@ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Super! :p Jak w niedzielę byłam na chwilkę w hotelu po Luckyego to Fred z Georgem strasznie się kłócili przez kraty. Ale nie przywiązywałm do tego wagi bo LIsek i Snuzi czy Bajka i Kajtuś też tak robili. Quote
Ank@ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 prosimy o trzymanie kciuków za dom dla Freda jutro Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Dziewczyny jutro jedziemy do wet,Ania jedzie po Freda , ja jade z Kasia i pania Marta z Leonkiem ,po kicie i zabieram Bójke na zaczypowanie i wyrobienie paszportu ,a w czwartek musz poprosic macka zeby zawiózł brawurke na ostatni zaszczyk i zaczypowac i wyrobic paszport. dziewczynki po 1 listopada jade do niemiec.dzisiaj byla wizyta.:lol:wypadla dobrze:loveu: Quote
Ank@ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :multi::multi::multi: czyli na dom czekają tylko Kora i George :loveu: (zobaczymy jak Fred ) Jeśli wszystko pójdzie dobrze to Freda będę widywać praktycznie codziennie bo będzie mieszkał 3 bloki niżej i będzie drugim Fredem na osiedlu (pierwszy to mój :eviltong:) Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Ank@2']:multi::multi::multi: czyli na dom czekają tylko Kora i George :loveu: (zobaczymy jak Fred ) Jeśli wszystko pójdzie dobrze to Freda będę widywać praktycznie codziennie bo będzie mieszkał 3 bloki niżej i będzie drugim Fredem na osiedlu (pierwszy to mój :eviltong:)[/quote] Aniu mówisz oczywiscie o psach z Nowego targu bo na dom na luzyckiej czeka wiele psiakow i wciaz nowe przybywaja.;) Mialam tez wzias jeszcze jakiegos psiaka ze schroniska bo znajoma miala mi dac 200 zl ale stwierdzilam ze Karolince i jagince te pieniazki sa bardzo potrzebne i poprosilam pania Ele o przekazanie tej kwoty im ,przekazaly te kwote na Amisa. :loveu: Quote
Ank@ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 a.... wątki w ogóle pomyliłam, miałam pisać na tym 'za zrzeczone ...' :eviltong: Quote
j3nny Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 ooooo a ja widze dzisiaj przynajmniej ze dwie znajome mordki w krakowskim dodatku do wyborczej :loveu: konkretnie jest Basters i Rotek:) no to trzymam kciuki!! Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='j3nny']ooooo a ja widze dzisiaj przynajmniej ze dwie znajome mordki w krakowskim dodatku do wyborczej :loveu: konkretnie jest Basters i Rotek:) no to trzymam kciuki!![/quote] Kasiu ,a jest mozliwosc zebys to zeskanowla i wkleila ,oczywiscie jest ten baster mix colaka?:loveu: Quote
j3nny Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 w pracy tylko czarno-bialy skaner, ale mam dobrych kolegow i zrobili mi to tak, ze wyglada nawet ladnie:) [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/22/ad230908c818cb40.png[/IMG][/URL] Quote
Ank@ Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A mnie wczoraj Rotek 'zaatakował' i chciał zalizać :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='Ank@2']A mnie wczoraj Rotek 'zaatakował' i chciał zalizać :loveu:[/quote] Tylko to jest drugi rotek bo ten z wyborczej juz dawno w domu tylko ogloszenie ukazalo sie z opoznieniem. nie bylo zadnego telefonu z gazety:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 [quote name='j3nny']jakis ciezki okres :shake:[/quote] masz racje bo z kundla tez nie bylo zadnych telefonow poz pane ktory chcial owczarka niemieckiego ale nie mixa tylko tego co byl oglaszany jako zaginiony (on myslal ze jest do oddania):diabloti:-powiedzilam mu ze schronisku jest 15 owczarkow do wyboru do koloru oczywiscie wszyystkie wykastrowane i wysterylizowane:diabloti: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Foksia i Dżekuś']masz racje bo z kundla tez nie bylo zadnych telefonow poz pane ktory chcial owczarka niemieckiego ale nie mixa tylko tego co byl oglaszany jako zaginiony (on myslal ze jest do oddania):diabloti:-powiedzilam mu ze schronisku jest 15 owczarkow do wyboru do koloru oczywiscie wszyystkie wykastrowane i wysterylizowane:diabloti:[/quote] jednak byly telefony z kundla ,jeden pan czeka na sprawdzenie domu dla haszczaka , a dzisiaj Karolinka i jagienka zawiozly starego amiska do domu dla pani ktora chciala psa i warunkiem bylo tylko to zeby nie gonił kota. Ja tez mialam telefon w sparwie Gorala ,dziewczyna chciala dla rodziców ale oni juz nie zadzwonili.:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Aniu Brawurka i Bojka w poniedzilek o 16,30 jada do domku. Czy dasz rade przyjsc ,bedzie pani Magda z kamera , a one nie boja sie tylko Ciebie i mnie:loveu: Quote
Ank@ Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Mam nadzieję, że zdążę, bo ostatnio MPK nawala i same wypadki. W czwartek pół drogi do hotelu na nogach pokonałam :mad: Quote
Therion Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Czy ktorys z 4 psow ocalonych przez ayle1 z Okusza znalazl juz dom ? do missieek ostatnio trafily z tego miejsca 3 psy w fatalnym stanie.jedna suczka z pogryziona glowa, sznaucer ze skorupa z blota i g...a na siersci i starsza suczka ok 8 lat , ktora 5 dni pozniej zaczela rodzi ( miala skret macicy i 11 martwych szczeniat ), gdyby tam zostala zginela by w meczarniach. Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 [quote name='Therion']Czy ktorys z 4 psow ocalonych przez ayle1 z Okusza znalazl juz dom ? do missieek ostatnio trafily z tego miejsca 3 psy w fatalnym stanie.jedna suczka z pogryziona glowa, sznaucer ze skorupa z blota i g...a na siersci i starsza suczka ok 8 lat , ktora 5 dni pozniej zaczela rodzi ( miala skret macicy i 11 martwych szczeniat ), gdyby tam zostala zginela by w meczarniach.[/quote] Asia wydala tlko colaka ale w czwartek jada do kundla oba pieski przywiezione przez Asie z tego pseudo schr. Asia teraz jest jest zagranica ma przyjechac po niedzieli. Quote
ANETTTA Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 tragiczna sytuacja ben trafi do schronu jutro plisssssssss o pomoc [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-trzyletni-jutro-trafi-do-schroniska-pilne-prosze-o-pomoc-122038/index4.html[/url] nie kastrat ...............:-(:-(:-( Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='ANETTTA']tragiczna sytuacja ben trafi do schronu jutro plisssssssss o pomoc [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/bernardyn-trzyletni-jutro-trafi-do-schroniska-pilne-prosze-o-pomoc-122038/index4.html[/URL] nie kastrat ...............:-(:-(:-([/quote] Niestety my nie mozemy pomoc ,zaczynamy wywozic psy z łuzyckiej bo niestety nie mozemy sie doprosic o poprawe warunkow ,nikt nie zauwaza ze np.pies jest pogryziony czy chory ,nie ma kto podawc lekkow,itp ale najgorsze jest to ze nikt nie zauwazył ze prawdopodobnie wczoraj miedzy 14- a16 zginał pies w hotelu .Dopiero jak ja dzisiaj przyszłam popołudniu to zauwazylam brak psa.Mam dosc placenia za hotel ,przyjezdzac dokarmiac psy ,przywozic koce i jeszcze wysluchiwac ze to ja jestem zla bo wszystkiego sie czepiam. Dla nich to ze pies zaginal nie ma zadnego znaczenia .:angryy: Quote
ayla1 Posted October 28, 2008 Author Posted October 28, 2008 [COLOR=red][B]koniec z przywożeniem psów na łużycką!nie po to wyciągamy je i [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]płacimy [/B][/COLOR][COLOR=red][B]ciężkie pieniądze żeby napychac kieszenie leserów. [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]własciciel hotelu jest [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]nieodpowiedzialny i nie powinien opiekowac się żywymi [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]zwierzętami![/B][/COLOR] [COLOR=red][B]nigdy nie zostawiłabym tam swojego psa i nigdy więcej nie zostawie[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]tam[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]żadnego psa!![/B][/COLOR] [COLOR=red][B]przestrzegajcie ludzi aby nie oddawali na przechowanie[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]swoich pupili[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]bo nie wiadomo czy odbiorą je żywe![/B][/COLOR] Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [quote name='ayla1'][COLOR=red][B]koniec z przywożeniem psów na łużycką!nie po to wyciągamy je i [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]płacimy [/B][/COLOR][COLOR=red][B]ciężkie pieniądze żeby napychac kieszenie leserów. [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]własciciel hotelu jest [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]nieodpowiedzialny i nie powinien opiekowac się żywymi [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]zwierzętami![/B][/COLOR] [COLOR=red][B]nigdy nie zostawiłabym tam swojego psa i nigdy więcej nie zostawie[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]tam[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]żadnego psa!![/B][/COLOR] [COLOR=red][B]przestrzegajcie ludzi aby nie oddawali na przechowanie[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]swoich pupili[/B][/COLOR] [COLOR=red][B]bo nie wiadomo czy odbiorą je żywe![/B][/COLOR][/quote] Nic dodac nic ujac ,musimy szybko znalesc wolne miejsc w innych hotelach poniewz teraz to juz wogole sie psami nie bedzie mial kto zajmowac bo nikt znas nie bedzie widzial co sie tam dzieje , a ani nie chca wolontariuszy ,a zwlaszcza mnie bo wszystkiego sie czepiam i "co od nich wogole chce ,jak smialam dla chorego psa poprosic o ryz jak oni chca miec świety spokój.":diabloti: Quote
j3nny Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 kurcze tak właśnie teraz sobie pomyślałam, że jak nas tam już nie wpuszczą do psów, to nikt nie będzie nic widział i faktycznie może być im teraz nie wesoło, nic koło nich nie zrobią bo i po co :-( w dodatku zostały chyba same duże psy Quote
Recommended Posts