gagata Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Ciotka pewnie przez świeta nie da rady zajrzeć, ale pamiętać bedzie... Quote
gagata Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Dosyć tego lenistwa, idziemy pospacerować, zrzucić trochę brzuszka... Quote
ANETTTA Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 sunia ma odnowione allegro ..od dzisiaj 14 dni a kto zrobi dalsze ogloszenia plisssssssssss Quote
gagata Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Ja mogo popodrzucac narazie................:shake: Quote
ANETTTA Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 cisza nikt tu nie zgalada co u suni .................... Quote
ANETTTA Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 nawet nie wiem czy ktos pyta o psiunia czy nie ...........................:shake: Quote
_Tosia_ Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='ANETTTA'] [I][COLOR=black]*3-letni bernardyn. jego nr chip: 18108. jest w Hotelu dopiero ok. 1,5 tygodnia[/COLOR][/I] [I][IMG]http://images28.fotosik.pl/160/333463d5790fdd07med.jpg[/IMG][/I] Ten pies jest już na stronie adopcyjnej bernardynów. Cytat: Napisał [B]_Tosia_[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6882846#post6882846"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]*Około 3-letnia bardzo spokojna sunia. Nr chip: 20695.[/I] [I][IMG]http://www.obraz.com.pl/schronisko/images/photoalbum/img_4602_t2.jpg[/IMG][/I][/quote] ANETTTA, ten benek 18108 niestety jest już za TM. przepraszam, jesli nie poinformowałam wczesniej, wydawało mi się, ze pisałam. natomiast sunia pojechała do wojtyszek. szczerze mówiąc , nie wiem, co teraz. ja nigdy tam nie byłam, z tego, co wiem, nie mozna tam wchodzic i robic zdjęć, nawet nie wiem, czy dowiem się, jesli ona znajdzie dom.. Quote
ANETTTA Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 ze ten 1 za TM to wiem ................. a sunia co to jest schronisko ????:-(:-(:-( Quote
_Tosia_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='ANETTTA']ze ten 1 za TM to wiem ................. a sunia co to jest schronisko ????:-(:-(:-([/quote] tak, wojtyszki to filia kosodrzewiny pod sieradzem... Quote
ANETTTA Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 tosia ja tej suni odnawaim allegro ..daj mi może jakies nowe namiaryn na to miejsce ...a moze znasz kogos kto moze mieć kontakt z sunią ............... plisssssssssss Quote
_Tosia_ Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 [quote name='ANETTTA']tosia ja tej suni odnawaim allegro ..daj mi może jakies nowe namiaryn na to miejsce ...a moze znasz kogos kto moze mieć kontakt z sunią ............... plisssssssssss[/quote] przepraszam, że tyle czasu nie pisałam, ale próbowałam cokolwiek ustalić. nie znam jednak nikogo, kto na 100% powie mi, ze suczka jest w wojtyszkach, ze czeka na dom i ze nie została adoptowana. wiem tylko tyle, że tam pojechala. ja nie mam dalej wpływu na nic.. :shake: jak ktoś zadzwoni z allegro, to nawet nie bedzie mu mozna udzielić konkretnej informacji. nie wiem już, co robić. nawet jesli tam zadzwonisz, to nie wiem, czy sprawdzą, czy ona tam jest. Quote
gagata Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Tzn,co? Nie zależy im na adopcji benia? Maja ich tyle,że sie nie mogą doliczyć?Wybaczcie że pytam,ale nie łapię..pewnie za mało wiem... Quote
_Tosia_ Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 [quote name='gagata']Tzn,co? Nie zależy im na adopcji benia? Maja ich tyle,że sie nie mogą doliczyć?Wybaczcie że pytam,ale nie łapię..pewnie za mało wiem...[/quote] wiem, że jesli zapytam o konkretnego psa na kosodrzewiny, to mi sprawdzą. jak pojedzie do wojtyszek, to nawet nie wiem, do kogo dzwonić, żeby się o psa zapytac. Quote
gagata Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Tosiu, to co jest w tych Wojtyszkach? Jakies prywatne przytulisko czy coś innego? Oni nie odpowiadają, bo i msię nie chce,czy nie maja czasu w ciągu dnia? Quote
_Tosia_ Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 wojtyszki to filia kosodrzewiny prowadzona przez męża p. Sieminskiej. wiem, że jest tam o wiele więcej psów niż w łodzi. nie chce opiniować i stwierdzić na 100%, ze im sie nie chce. podejrzewam, ze mają po prostu za duzo zwierząt. nie mam pojecia, jak wyglada tam ewidencjonowanie , nigdy tam nie bylam, nie rozmawiałam z Sieminskiem. wiem, że ciężko się czegokolwiek dowiedziec i ze na teren nie są wpuszczane obce osoby.. podobno teren jest dużo większy, boksy są większe i przez to psom ma być lepiej. jak ktoś po psa przychodzi, to dostaje, tak mi powiedziała p. Sieminska. adopcje podobnież są. myslę, że na pewno, nie zależy im chyba przecież na kolekcjonowaniu psów. Quote
Paulina_mickey Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Czy to dalej aktualne? U nas na adopcjach beniów chyba nie ma info? Quote
_Tosia_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='Paulina_mickey']Czy to dalej aktualne? U nas na adopcjach beniów chyba nie ma info?[/quote] wg mnie nieaktualne.. Quote
ANETTTA Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 ja wiem ze sunia z kosodrzewiny została zabrana do innego schroniska .....i nic wiecej ..... Quote
_Tosia_ Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='ANETTTA']ja wiem ze sunia z kosodrzewiny została zabrana do innego schroniska .....i nic wiecej .....[/quote] tyle też wiem, sama to napisałam wczesniej. nie wiem, co dalej. do drugiego schroniska nie mam wstepu. Quote
LACRIMA Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Czy macie jakieś nowe informacje o tej suni? Ode mnie do Sieradza rzut kamieniem. Quote
Recommended Posts