Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
W Malborku macie kilka fajnych samochodów no i niezłych gości.

A jak z piesiakami?

Są jakieś ciekawe?

Zdrówko

Ideałem byłby pierwotny piesek w pierwotnym (czytaj retro) samochodzie ... :wink:

Pozdrawiam.

:D

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Ja nie myślałem o samochodach retro a tuningowanych.

A odnośnie psa w samochodzie:

FIN_026DM.jpg

Zdrówko

Ale przed tuningiem to samochód był jakby... pierwotny. Nie prawdaż?

A teraz jest odwrotnie, pierwotny pies w tuningowanym... :wink:

Pozdrawiam.

Posted

Zejdzcie z tematu motoryzacja; pomyliły Wam sie topiki:)))
Ale fakt faktem, że pies (jaki by on nie był) w samochodzie (jaki by on nie był) zawsze wygląda świetnie i interesująco. Nie ma to jak rwać "laski" na maszynę, co?
Pzdr.

Posted

[quote name='Basenji']To dopiero za rok. Nieraz jadąc mało nie wyskoczy z samochodu widząc innego piesiaka.
Zdrówko[/quote]
A jak mijane suczki reagują widząc Takiego Piecha w Takim Wozie? 8)
Pozdrawiam.

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Poczekaj, poczekaj. Nie od razu Kraków itd... I nastawiaj psychicznie Fingala.
Pzdr.[/quote]
Daj mi kilka wskazówek, jak mam go nastawiać? Z piesiackiej psychologii jestem raczej słabiutki :cry:
Zdrówko

Posted

Rozmawiaj z nim, pokaż różnice między suczką a psem, powiedz, kiedy suczka może zajść w ciążę itp. Jakie sa tego konwencje i kto je ponosi. Na tym polega uświadamianie i nastawianie psychiczne przyszłego ojca:))Aha, i powiedz mu, jaka to frajda mieć dzieci.
Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Rozmawiaj z nim, pokaż różnice między suczką a psem, powiedz, kiedy suczka może zajść w ciążę itp. Jakie sa tego konwencje i kto je ponosi. Na tym polega uświadamianie i nastawianie psychiczne przyszłego ojca:))Aha, i powiedz mu, jaka to frajda mieć dzieci.
Pzdr.[/quote]
Czym się różni suczka od psa to on doskonale wie.
A co do ojcostwa- z tym chyba poczekam, bo się jeszcze zniechęci do sexu.
zdrówko

Posted

No to pierwszy krok macie zrobiony. A poza tym, nasze pierwotniaczki dają sobie radę w różnych sytuacjach, a więc, gdyby przyszło co do czego, to i w takiej Fingal da sobie radę. Siła natury...
Pzdr.