Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki!!!! Cudne!!! :loveu::loveu::loveu:
Tam jest błąd- jest: " u której przebywa", winno być: " u którego przebywa"
ale to się już chyba nie da poprawić? Co?:roll:

Posted

[quote name='Talcott']Dzięki!!!! Cudne!!! :loveu::loveu::loveu:
Tam jest błąd- jest: " u której przebywa", winno być: " u którego przebywa"
ale to się już chyba nie da poprawić? Co?:roll:[/quote]

Mówisz i masz - poprawione

Posted

Fajniutkie to allegro!

Mam chetnych na Petre. Pani z Gdynii, zawsze ma przygarniete psiaki, aktualnie ma znaleziona dwa lata temu dobermanke.
Mam nadzieje, ze w piatek uda mi sie odwiedzic potencjalny nowy dom Petry. Przez telefon Pani bardzo sympatyczna, ciepla.
Mam nadzieje, ze Patra dogada sie jakby co z aktualna domowniczka.

Dam znac

Beata

Posted

Tamta tez lagodna wiec powinno byc OK. Petra powinna zaakceptowac druga suczke, przez rok mieszkala przeciez z druga suczka jeszcze w mieszkaniu wnuczki. Bedzie dobrze!

Posted

Tak czy inaczej dziewczyny będą musiały ustalic kto jest alfa w stadzie, ale jeśli śą obydwie pierdołoate:eviltong: jak moje panny to szybko dojda do porozumienia. U mnie był pisk , wrzask w pierwszym momencie , a potem wspólne szalenstwa. Teraz czasami kotłuja sie jak szalone i komus z zewnątrz może wydawać się to straszne , ale to takie psie bezkrwawe potyczki...

Posted

Bylam w nowym domu Petry - Pani kocha psiaki, zawsze im pomagala, zawsze miala jakies przybledy, ktore leczyla i wyprowadzala na prosta.

To bedzie dobry dom, kolo lasu, wokol domu tez jest teren. No i kolezanka juz na nia czeka, bo smutno jej po odejsciu poprzedniej towarzyszki.

Pan od Petry juz wie, Pani ma juz namiary. W przyszlym tyg po nia jada.

Beata

Posted

[quote name='BeataJ']Bylam w nowym domu Petry - Pani kocha psiaki, zawsze im pomagala, zawsze miala jakies przybledy, ktore leczyla i wyprowadzala na prosta.

To bedzie dobry dom, kolo lasu, wokol domu tez jest teren. No i kolezanka juz na nia czeka, bo smutno jej po odejsciu poprzedniej towarzyszki.

Pan od Petry juz wie, Pani ma juz namiary. W przyszlym tyg po nia jada.

Beata[/quote]

Uwielbiam takie informacje. Cieszyć się będę jak już Petra w domu będzie.