Klementynkaa Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 PETRA wreszcie na ND [url]http://www.nadzieja-dobermana.pl/inne/adopcje/petra.html[/url] Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Oj cieszę się!!!!!!!!!Dzięki!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Isadora7 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Nowa edycja allegro dla Petry, tym razem wyróżniona: [URL]http://allegro.pl/item413678659_dobermanka_szuka_przyjaciela.html[/URL] :loveu: Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Dzięki!!!! Cudne!!! :loveu::loveu::loveu: Tam jest błąd- jest: " u której przebywa", winno być: " u którego przebywa" ale to się już chyba nie da poprawić? Co?:roll: Quote
Isadora7 Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 [quote name='Talcott']Dzięki!!!! Cudne!!! :loveu::loveu::loveu: Tam jest błąd- jest: " u której przebywa", winno być: " u którego przebywa" ale to się już chyba nie da poprawić? Co?:roll:[/quote] Mówisz i masz - poprawione Quote
Talcott Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Fajnie!!!!! Kochana Ciotka!!!! A ilustracje cudne!!! szczególnie te z trzcinami w tle!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Nikt Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Proszę jeszcze poprawić płeć Petry.Z allegro wynika,że jest PSEM!!!!! Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ciotko Isadoro - Ty jej płeć zmieniłaś??????? Quote
BeataJ Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Fajniutkie to allegro! Mam chetnych na Petre. Pani z Gdynii, zawsze ma przygarniete psiaki, aktualnie ma znaleziona dwa lata temu dobermanke. Mam nadzieje, ze w piatek uda mi sie odwiedzic potencjalny nowy dom Petry. Przez telefon Pani bardzo sympatyczna, ciepla. Mam nadzieje, ze Patra dogada sie jakby co z aktualna domowniczka. Dam znac Beata Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Petra nie jest suniożerna - ciekawe jak tamta?????? Quote
BeataJ Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Tamta tez lagodna wiec powinno byc OK. Petra powinna zaakceptowac druga suczke, przez rok mieszkala przeciez z druga suczka jeszcze w mieszkaniu wnuczki. Bedzie dobrze! Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Ona nie jest psioagresywna wcale!!!! Żeby tylko domek był OK- Quote
Erazm Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Tak czy inaczej dziewczyny będą musiały ustalic kto jest alfa w stadzie, ale jeśli śą obydwie pierdołoate:eviltong: jak moje panny to szybko dojda do porozumienia. U mnie był pisk , wrzask w pierwszym momencie , a potem wspólne szalenstwa. Teraz czasami kotłuja sie jak szalone i komus z zewnątrz może wydawać się to straszne , ale to takie psie bezkrwawe potyczki... Quote
Talcott Posted August 6, 2008 Posted August 6, 2008 Będzie dobrze - mam nadzieję:loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Aukcja Petry na świstaku: [URL]http://www.swistak.pl/aukcje/3765153,Doberman-ka-Petra-szuka-Przyjaciela.html[/URL] :cool1: Quote
Talcott Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Dziękujemy Cioteczce!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
BeataJ Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 Bylam w nowym domu Petry - Pani kocha psiaki, zawsze im pomagala, zawsze miala jakies przybledy, ktore leczyla i wyprowadzala na prosta. To bedzie dobry dom, kolo lasu, wokol domu tez jest teren. No i kolezanka juz na nia czeka, bo smutno jej po odejsciu poprzedniej towarzyszki. Pan od Petry juz wie, Pani ma juz namiary. W przyszlym tyg po nia jada. Beata Quote
Isadora7 Posted August 9, 2008 Posted August 9, 2008 [quote name='BeataJ']Bylam w nowym domu Petry - Pani kocha psiaki, zawsze im pomagala, zawsze miala jakies przybledy, ktore leczyla i wyprowadzala na prosta. To bedzie dobry dom, kolo lasu, wokol domu tez jest teren. No i kolezanka juz na nia czeka, bo smutno jej po odejsciu poprzedniej towarzyszki. Pan od Petry juz wie, Pani ma juz namiary. W przyszlym tyg po nia jada. Beata[/quote] Uwielbiam takie informacje. Cieszyć się będę jak już Petra w domu będzie. Quote
Erazm Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Czekamy i zaciskamy kciuki zeby sie dogadaly szybciutko Quote
Talcott Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 W sobotę przyjeżdża do Pana Beata po Petrę! Quote
Talcott Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 No chyba ma skoro Beata w sobotę po nią jedzie!!! Quote
Recommended Posts