Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej,
ponawiam prośbę o przesłanie nr konta, chyba ze coś przeoczyłam i na wcześniejszych stronach jest podany.
Mam podać nr prywatnego adresu mailowego?
proszę o odpowiedz:)

Posted

hej, dziękuję za przesłanie numeru konta:lol: mam nadzieję że wpłata doszła :lol: namawiam kolezanki (tez psiary) żeby tez cos na maluchy powplacały:lol::diabloti:

Posted

Dzis zakonczylam bazarek markowy na 2 mioty szczeniaków, m.in. na szczeniaki z tego wátku.

Rozliczenie bazarku:

Reno2001: 55zl
Asl: 160zl

RAZEM: 215zl, polowa z tego: 107.50zl

Kupujácym i podnoszácym bardzo dziékujemy.

Esperanza, mialam Twoje konto ale skasowalam przez pomylké. Czy mozesz podac mi jeszcze raz na pw, zebym mogla przelac pieniádze?

Posted

Giga dzis poszla do domu, zostala w kojcu Sasza :placz::placz::placz: Samiuska i zrozpaczona..
Jak odjezdzalam, serce mi sie pokroilo na kawalki.
Stalam dlugo pod kojcami i wydzwanialam do wszytskich, ktorzy przyszli mi do glowy, czy nie znajdzie sie kawalek podlogi i ludzkiej reki dla niej, ale niestety nie udalo mi sie znalezc nic na dzis..
Wiec odjechalam.. U mnie tylko klatka by wchodzila w rachube, a tak umeczylaby sie jeszcze bardziej.

Kto wezmie mala na tymczas ?????
Mamy jeszcze szczepienie do zrobienia i zabieg operacyjny - biore na siebie jezdzenie po wetach - potrzebuje dla niej tylko malego kacika ..

Posted

Czy wszystkie dziewczyny oprócz Saszy znalazły nowe domki??
Dobrze zrozumiałam??
No to teraz już tylko małą Saszkę należy na świecie promować :) Na pewno znajdzie się kochający domek i dla niej...
Dziewczyny, wstawcie jej zdjęcie...

Posted

Melba i Margot także są do adopcji. Gdyby chociaż jedna z nich poszła do nowego domu, może Sasza trafiłaby na jej miejsce. Nadzieja jest jednak niewielka
Szkoda szczeniaka, by sam płakał w kojcu :-(

Posted

Oświeć mnie jeszcze:
Czy ta cała trójeczka z boksu domku szuka?
Czy może też jedno z nich to Giga, która poszła juz do adopcji?
I czy Mela to ta łaciata ?

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Giga to jedna z tych podpalanych, druga to Sasza (jayo która z nich została? ja ich 2 tygodnie nie widziałam i nie wiem, która na zdjęciu to Sasza)
Melba to właśnie ta łaciata :p i jest w raz z Margot w dt, obecnie na działce.