dzamal Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Witam wszystkich obecnych i przyszłych springeromaniaków :))) Osobiście zakochałam się w springerach angielskich tak bardzo,że nie wyobrażam sobie zycia bez nich. Są przeurocze i kochane! To moje antidotum na smutki.:loveu: Kasia z Dżamalkiem i Winnie [url]www.dreampassion.prv.pl[/url] Quote
Torzysława Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hej, hej I dobrze jest nas coraz więcej :D:D Kasiu, ale czy Ty już posiadasz swoje antidotum czy dopiero planujesz?? Bo ja osobiście jako tako posiadam, ale nieco podrobionego :P ;) Quote
dzamal Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Oczywiście, że mam! Dwa czekoladowe springerki, które kocham ponad wszystko. Quote
anielik Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 [B]Torzysława[/B], wystarczyło odwiedzić domową stronę [B]dzamal[/B], która zresztą jest bardzo fajna. Psy piękne!!:loveu::loveu: Quote
dzamal Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 anielik[B]Torzysława[/B], wystarczyło odwiedzić domową stronę [B]dzamal[/B], która zresztą jest bardzo fajna. Psy piękne!!:loveu::loveu: anielik-ciesze sie bardzooooo, że moje czekoladki sie Tobie podobają. Dżamalek to moje oczko w głowie. Jestem nim zauroczona.Nawet czasem do pracy go zabieram :))) Znajomi juz się przyzwyczaili, że gdzie ja to i Dżamalek... Quote
Torzysława Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='anielik'][B]Torzysława[/B], wystarczyło odwiedzić domową stronę [B]dzamal[/B], która zresztą jest bardzo fajna. Psy piękne!!:loveu::loveu:[/quote] :eviltong::roflt: Też tak myśle no ale cóż teraz wiem, widziałam i SĄ :loveu::laugh2_2::cool2::loveu::loveu: Poprostu przepiekne :) Quote
dzamal Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Wczoraj po powrocie do domu patrzyłam uwaznie w oczka mojego Dżamalka i wiecie co- ja tam nie zauwazyłam żeby miał przenikliwe spojrzenie. Wręcz przeciwnie - ma pełne miłości spojrzenie, takiego kochanego springerka.W zalezności od sytuacji robi on inne minki, wszystko jednak sprowadza sie i tak do jednego- nieczego nie potrafie mu odmówic :loveu: Pozdrawiam Wasze psiaki i zycze miłego dnia Quote
anielik Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='dzamal'] nieczego nie potrafie mu odmówic :loveu: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzamal, Ty nie kuś tymi pięknymi opowieściami, bo mój następny piechol nie będzie cockerem tylko springerem:eviltong::evil_lol: Quote
dzamal Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Anielik-to nie opowieści to fakty hahahahha.Ale faktycznie-trzeba na mnie uważać, bo ja "zarażam" miłością do springerów :loveu: Dodam tylko, że springery świetnie bawią się i dogaduja ze spanielami, więc możesz mieć i spaniela i springera ;) Quote
PALATINA Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 ojej... A ja ciągle jedynie w sferze marzeń mam swojego springerka! Za każdym razem, gdy mi się zdarzy być na wystawie i zobaczyć te cudeńka, to jestem chora całymi tygodniami, ale nic to... Kiedyś zamieszka i u mnie taki pies :) Quote
anielik Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 [quote name='dzamal'] możesz mieć i spaniela i springera ;)[/quote] Niewykluczone ;) Ale to za 4-5 lat :loveu: Quote
dzamal Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Dawno nic nie napisałam na temat springerków, a rodzinka nam się powiększyła. Chciałam przedstawić Nelusie - przekochaną springerową sunie :) zapraszam na stronke: [url=http://www.dreampassion.com.pl]Dream Passion FCI - English Springer Spaniel[/url] :lol: Quote
Saskja Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Stronę odwiedziłam, suczkę podziwiłam- a przy okazji zachwyciły mnie na nowo springery. Moje dawne psie marzenie :loveu: Quote
jusia666 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Jeszcze mnie tutaj nie było:cool3: No więc również i ja witam ze swoją nowozarejestrowaną hodowlą Petito Bonito:lol: Quote
dzamal Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 witaj w gronie springeromaniaków:) Quote
dzamal Posted April 23, 2012 Author Posted April 23, 2012 [quote name='bajka13']Pozdrowienia od Tokaja i Tośki! :smile:[/QUOTE] całuski dla Tokajka i Toski:) Quote
Recommended Posts