Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To nie wiem dlaczego, może pomyliłam numer?
Elza, nie mam nawet jak przewieźć małej, no i chciałbym tez wiedziec co to za domek i mieć jakis kontakt do nich. Psiak będzie daleko, a to szczenior więc jak ze sterylką? Przyznam się, że zdarzyło mi się pojechać z psiakiem za Katowice i wrócić, bo rzeczywistość była inna niż mi ja przedstawiano. Mam po tej sytuacji duzy dystans.

Posted

Telefonu nie mam do środy, bo zostawiłam w Polsce:roll: Czasem cieszę się, że głowa nie jest odkręcana, bo pewnie któregoś dnia wyszłabym bez niej na spacer:shake:

Posted

Elza mnie po prostu interesuje gdzie trafi pies, nie miałam przyjemności Cię poznać, a nawet jesli psiak idzie do jakiegoś domu przez dogo to po prostu muszę mieć z nim kontakt i kropka. Mam swoich mentorów i trzymam się tego czego sie od nich nauczyłam. Dzięki temu mam stały kontakt z większoscią ludzi, którzy wzieli psiaki ode mnie albo przeze mnie. Nie jest w moim stylu oddac psiaka innej dogomaniaczce i zadowolić się faktem, ze psiak w nowym domu. Jesli masz super domek to chętnie mała tam pojedzie. dochodzi tez kwestia transportu to drugi koniec Polski, a poza tym kto dopilnuje sterylki? Co będzie jeśli adopcja okaże się chybiona?

Posted

Ale ja to wszystko rozumiem, tylko nie mam czasu na wypisywanie różności na wątkach. Dlatego prosiłam o telefon.

Mam swój transport, mam tymczasy awaryjne, za swoją kasę sterylizuję i dopilnowuję sterylek.