Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 3 months later...
Posted

Erazm napisał(a):
Niw wiem kochanie, tłumaczenia są mętne i niespójne, podejrzewam, że w domu atmosfera się popsuła:cool1:

Matko, a gdzie teraz trafi???

Posted

Może jeszcze chwilę zostać w tym domu... Jestem totalnie załamana...Psiakowi ja dawałam all, Isadora pomogła robic odsiew, bo nie wiem nie było mnie czy coś w tym stylu, bylismy w kontakcie, wszystko wyglądało bardzo dobrze do czasu...

Posted

Jak trafi do kochającego domu który od początku będzie poświęcał mu uwagę natychmiast się przyzwyczai.
My Czako "dostaliśmy" gdy miał właśnie ok roku. Po tygodniu gdy spotkał swojego "starego" pana a i owszem przywitać się przywitał, ale potem bez zastanowienia poszedł za nami. :loveu:

Posted

beka napisał(a):
Cały czas mówimy o psie, prawda??

Oczywiście, że o psie czymkolwiek by sie to okazało :roflt::roflt:

Erazm napisał(a):
To znaczy ja lubię brać pieska na rączki:evil_lol:, lubię być przez pieska( i) lizana,zalizywana i tak cały czas mówimy o psie:roll:

Coś o tym wiem:evil_lol::evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Toffik okazuje się bardzo sympatycznym, pojętnym psem. Domowe zawirowania sprawiły, ze psiak się trochę pogubił, niemniej jednak wygląda na to, że doprowadzi się go do porządku. Oby...

Posted

Erazm napisał(a):
Toffik okazuje się bardzo sympatycznym, pojętnym psem. Domowe zawirowania sprawiły, ze psiak się trochę pogubił, niemniej jednak wygląda na to, że doprowadzi się go do porządku. Oby...

No to trzymańsko kciuków odbywam

• 1 month later...
Posted

Toffi juz jest w top formie, wrocil do rownowagi, szczegolne podziekowania naleza sie Karolinie, ktora poswiecila swoj czas i podzielila sie swoja wiedza z opiekunami Toffika:loveu: