Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie :]
Ja nie wchodziłam raczej do tego wątku, a dokładniej nie wypowiadałam się w nim, chociaż ostatnio coraz bardziej interesują mnie Flatki.
Tak więc mam takie pytanie, jakimi cechami charakteru wyróżniają się spośród retrieverów? Jaki mają charakter?

Posted

Flaty są zawsze wesołe, serdeczne i przywiązują się bardzo do swojej rodziny- zwłaszcza do jednej osoby.Lubią się uczyć, są łase na pochwały- to tyle z teorii, bo praktyki- jeszcze- nie mam...

• 3 weeks later...
Posted

teoria właściwie pokrywa się z praktyką;)
powiedziałabym jeszcze, że uwielbiają zbierać, tropić, jeść (różne rzeczy.. ) i się moczyć. Przepadają za kontaktem fizycznym z właścicielem - muszą być jak najbliżej Ciebie, a już koniecznie w tym samym pokoju.. (nawet do kibla chcą z Tobą wejść:evil_lol:)
ahaa... co do dojrzewania - dojrzewają późno, a Ada moja to chyba nigdy:evil_lol:

parę ujęć z życia flata;)

Posted

ano zdrowe:D i jak pachnie...:evil_lol::evil_lol:
cieszę się, że foty się podobają:)
jeśli masz ochotę na więcej zapraszam do naszej galerii:cool3:;)

• 3 weeks later...
Posted

jakie fajne foty! ukazują cały charakter tych żywiołowych pieseczków!

dobrze że flaty nie są tak popularne jak labki i goldenki. miło tak popatrzeć na "oryginał" niż na psa z pseudo hodowli... a tych w przypadku tych ostatnich jest coraz więcej...

• 1 year later...
Posted

mam pytanie do osób ktore sa obeznane w flatach:)
chcialabym wziac mix FCR ze schronu w woj. warmińsko-mazurskim ma ok. 2 lat jest w schronie ok m-ce czy mozna go oduczyc pewnych nawyków ? czy po schronie moze uciekac? prosze dajcie mi odpowiedz:lol: