Weronia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Charly'] Ja jestem bardzo szczesliwa ze zostaje w domku. To juz teraz nie musi sie przyzwyczajac do zimna i spac przy otwartym oknie:evil_lol::loveu: Basi jestem jak wszyscy tutaj szalenie i niewymiernie wdzieczna, bo jej propozycja otwarla schroniskowa bramę Czarusia...[/quote] ja to bym Czareckiego do łóżka wzięła najchętniej....:oops: :eviltong: A Basia będzie teraz miała z tym agresorkiem!! a duży on jest?? Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 nie wiem. Basia sobie poradzi:) Jak zawsze zresztą:) Uprzejmie obwieszczam decyzje pana Jacka vel Brutus_L, ze jesli Ewka nie potrzebuje kasy, to pieniądze idą na staruszkę Barbi. (Jest nowa na forum). Quote
Weronia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Charly'] Baska tylko otrzymywala moje gg...Czarecki jedzie, czarecki nie jedzei, jednak jedzie, juz nie przyjedzie:oops::lol:[/quote] bo Czaruś szybko zmienia zdanie i jest niezdecydowany...:oops: :eviltong: Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Weronia']bo Czaruś szybko zmienia zdanie i jest niezdecydowany...:oops: :eviltong:[/quote] ja byłam pewna, że to on, tylko nie chcialam skarżyc:cool3: Quote
orpha Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 ja sobie zycze ten film o Czareckim , instrukcja podana ....bo normalnie strzele focha :eviltong: Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 o kochana to ju musisz osobiscie do Weroni pisac. A to moze potrwac:eviltong: Quote
Ra_dunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Pięknie że Czarecki u Weroni :) [B]Charly[/B] - jak będzie wiadomo gdzie pieniążki przelać - to proszę o info :) Oczywiście w tytule przelewu napiszę, że to od Brutusa :D [B]Weronisiu[/B] - coś mi się wydaje, że ja te szeleczki jak Czaruś taki rzeczywiście mikrusi, to za duże na niego kupiłam :( Co sądzisz, żeby dać je Jumpowi a Czareckiemu Ty dobierzesz nowe a ja za nie zapłacę? Może malutkie będą zielone ;) Quote
Weronia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='orpha']ja sobie zycze ten film o Czareckim , instrukcja podana ....bo normalnie strzele focha :eviltong:[/quote] orpha, daj mi trochę czasu.. moje umiejętności komputerowe są raczej znikome :eviltong: ale instrukcję widziałam i pamiętam. Przyjechała moja Mamcia i przywiozła nasz aparat, robi ładniejsze filmiki niż ten, który teraz pożyczyłam. Na filmik proszę czekać cierpliwie:) Fatalnie u mnie teraz z czasem, bo mam egzaminy:/ a wczoraj nie zdałam prawa jazdy:/ :placz: Obiecuję, że Czarecki będzie obfocony i sfilmowany :evil_lol: Radunia, jeśli te szeleczki pasują na Jumpera, to na Czareckiego na pewno nie będą dobre :D Jumperowi się przydadzą, a ja Czareckiemu kupię zielone.:) Quote
Ra_dunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Super Weronisiu :) Tak mi się jakoś wydawało, że te 43 cm to za dużo było ;) Prawkiem się nie przejmuj - większość nie zdaje za pierwszym razem (ja nie zdałam :diabloti:) Quote
Charly Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Mnie się wydaje, ze większośc zdaje ale ja przy próbie nr 1 -przejechałam na czerwonym (fakt, ze byla to budowa i jakies postawione swiatelko:evil_lol: na srodku drogi i wszyscy przede mna jechali na czerwonym no to ja też ...:roll:) próba Nr. 2 wjechalam w uliczke jednokierunkową:oops: proba nr. 3: zdane:multi::multi: Quote
orpha Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Weronia']orpha, daj mi trochę czasu.. moje umiejętności komputerowe są raczej znikome :eviltong: ale instrukcję widziałam i pamiętam. Przyjechała moja Mamcia i przywiozła nasz aparat, robi ładniejsze filmiki niż ten, który teraz pożyczyłam. Na filmik proszę czekać cierpliwie:) Fatalnie u mnie teraz z czasem, bo mam egzaminy:/ a wczoraj nie zdałam prawa jazdy:/ :placz: Obiecuję, że Czarecki będzie obfocony i sfilmowany :evil_lol: Radunia, jeśli te szeleczki pasują na Jumpera, to na Czareckiego na pewno nie będą dobre :D Jumperowi się przydadzą, a ja Czareckiemu kupię zielone.:)[/quote] nooo dobrze jak tak , to bede cierpliwa ;) Quote
orpha Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 hehe a ja tam sie wogole na kierowce nienadaje , wiec nawet nie próbuje , za nerwowa jestem i za niecierpliwa , takze dziekujcie mi ze po drogach wozem nie smigam :diabloti: Quote
Charly Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Ostateczne oswiadczyny w sprawie 300 zl pana Jacka: najpierw mialy isc na Ewę (z mojego podpisu), ale dziewczyny powiedzialay ze Ewa potrzebuje domku nie pieniędzy. Potem byla Barbi staruszka. Rozmawialam z opiekunami na pw- tez nie jest konieczna kasa, tylko bardzo konieczny jest dom! 300 zl zostanie w takim razie przelane (250 z konta Ra-duni i 50 z konta Rybc!) na konto pani Romy i jej psow. zaraz podam wątek. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108104[/URL] edit; dziewczynom wyslalam pw. Bazarek Czarusia: Na razie Czarus nie potrzebuje wsparcia finansowego, więc bazarek idzie na Filifonke z ropomaciczem, która jest na DT u Hop!. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10959662#post10959662[/URL] Quote
Charly Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 Czarus ma ponad 200 wejsc na allegro (zobaczymy, co przyniesie weekend;)) i czekamy na plakacik Izadory:) Quote
Isadora7 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Charly']Czarus ma ponad 200 wejsc na allegro (zobaczymy, co przyniesie weekend;)) i czekamy na plakacik Izadory:)[/quote] Na szczęście weekend więc będzie czas wykończyć :) Quote
Charly Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Isadora7']Na szczęście weekend więc będzie czas wykończyć :)[/quote] Dzieki wielkie:) Dane wtedy na Weronię:) [B][I][B]tel: (0) 511-819-130[/B][/I][/B] Quote
Weronia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Ra_dunia']Super Weronisiu :) Tak mi się jakoś wydawało, że te 43 cm to za dużo było ;) Prawkiem się nie przejmuj - większość nie zdaje za pierwszym razem (ja nie zdałam :diabloti:)[/quote] no coś Ty !! Radunia! przecie on ma tyle w klatce. nawet z 46cm... No przejmuję się, bo lubię jezdzic bardzo.. i chcę mieć już to prawo. Tak mi dobrze szło i na skrzyżowaniu głupotę zrobiłam:/ no bywa:shake: Quote
Weronia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='Charly']Ostateczne oswiadczyny w sprawie 300 zl pana Jacka: 300 zl zostanie w takim razie przelane (250 z konta Ra-duni i 50 z konta Rybc!) na konto pani Romy i jej psow. zaraz podam wątek. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108104[/URL] edit; dziewczynom wyslalam pw. Bazarek Czarusia: Na razie Czarus nie potrzebuje wsparcia finansowego, więc bazarek idzie na Filifonke z ropomaciczem, która jest na DT u Hop!. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10959662#post10959662[/URL][/quote] no i bardzo dobrze!:) wszyscy sa zadowoleni? Quote
mru Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 ja bardzo :D pieniądze bardzo się przydadzą... zarówno pani Romie jak i suni hop! :multi: Jacku, Brutusie - dziękujemy! :multi: Quote
Brutus_L Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 [quote name='mru']ja bardzo :D pieniądze bardzo się przydadzą... zarówno pani Romie jak i suni hop! :multi: Jacku, Brutusie - dziękujemy! :multi:[/QUOTE] Nie trzeba dziękować. Quote
Ra_dunia Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 RM też przelała pieniążki, które zostały po Loli. Czy je również przesłać na rzecz psów Pani Romy? Quote
Charly Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Ra_dunia']RM też przelała pieniążki, które zostały po Loli. Czy je również przesłać na rzecz psów Pani Romy?[/quote] Czy możesz wysłać RM pw w tej sprawie. Moze ma jakas inna sugestie. Dzięki ---------------------------------------------------------------- Ciekawe jak tam para zakochanych:loveu: Quote
Ra_dunia Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Sugestii nie ma ;) Byleby na na biedę poszło. A u Pani Romy wiele bied, więc przeleję pieniądze i od Brutusa_L i po Lolci na konto psiaków Pani Romy. A jak się ma Czaruś? [SIZE=1]A ode mnie właśnie Jumperek odjechał... buuuu.... jak smutno... Weroniu, nie dziwię się, że Czrusia zostawiłaś.[/SIZE] Quote
Charly Posted September 27, 2008 Author Posted September 27, 2008 Weronia i Czarus pewnie sobie razem gruchają:loveu: Quote
mru Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 no właśnie :eviltong: gdzie oni są? i gdzie jakieś nowe foty Czarka? :D :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts