Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam kiepską wiadomość.. posypał nam się transport w sobotę..:( niestety.
Więc Charly, nie jedziesz do Gdyni..
na szczęście piesek może spokojnie u mnie zostać jeszcze jakiś czas.. to trzeba szukać transportu nowego..
Przepraszam za zamieszanie, ale wydarzyło się coś on nas niezależne.:/

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Weronia']Mam kiepską wiadomość.. posypał nam się transport w sobotę..:( niestety.
Więc Charly, nie jedziesz do Gdyni..
na szczęście piesek może spokojnie u mnie zostać jeszcze jakiś czas.. to trzeba szukać transportu nowego..
Przepraszam za zamieszanie, ale wydarzyło się coś on nas niezależne.:/[/quote]

gdbyby w niedzielę był transport Poznand- Warszawy to Basia0607 moze go W-wie odebrac. W takim razie odnowie ogloszenie na transportowym

I- pieniądze ktore poszly na konto rybci rodzicow będą w takim razie zamrożone. Jesli nie będzie potrzeba i maly dojedzie w inny sposob tutaj, odeslemy je Brutusowi L. ok?

Posted

[quote name='Ra_dunia']Póki co doszło od Brutusa 250. Nic więcej. Ale to jakieś ekspresowe tempo było :D[/QUOTE]

Poszło 250 na budę (na jedno konto) i 50 (na drugie konto) na transport żeby nie zabrakło.

Posted

[quote name='Ra_dunia']Pieniążki doszły :loveu: Brutus_L DZIĘKUJEMY :loveu:
250 PLN zasiliło konto Czarusia :multi:[/QUOTE]

Mi nie dziękujcie, ja tylko dałem pieniądze.
Jeśli chcecie to podziękujcie Brutusowi bo to on mnie poprosił żeby pomóc Czarkowi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28871&page=76[/url]

Posted

[quote name='Brutus_L']Mi nie dziękujcie, ja tylko dałem pieniądze.
Jeśli chcecie to podziękujcie Brutusowi bo to on mnie poprosił żeby pomóc Czarkowi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28871&page=76[/URL][/quote]

Panie Jacku dziękujemy za tak hojne wsparcie:buzi:

Kochany Brutusie:-( Bardzo mi przykro. Byłes tak pięknym psim staruszkiem:(

[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/4739/26380005ks5.jpg[/IMG]

Dziękujemy, że z psiego raju opiekujesz się naszym Czarkiem

R.I.P Brutus[']

Posted

dziewczyny, musimy zawiezc kotke z Olsztyna do Poznania, jedziecie z Poznania do Gdyni z psiakiem, mzoe w drodze powrotenj daloby rade jazabrac? jest tez druga opcja-moglibysmy wyslac samochod i zabrac waszego psiaka, powiedzcie jaka jest tam teraz u was sytuacja

Posted

[quote name='patch75']dziewczyny, musimy zawiezc kotke z Olsztyna do Poznania, jedziecie z Poznania do Gdyni z psiakiem, mzoe w drodze powrotenj daloby rade jazabrac?[/quote]

niestety transport padł:shake:. nie jedziemy z poznania do gdyni. na razie nie jedziemy nigdzie

Patch gdybys jednak slyszala o kims kto jedzie z poznania do olsztyna/gdyni to daj znac prosze

Posted

[COLOR=darkred]Instrukcja umieszczenie filmu na youtubie [/COLOR]
[COLOR=darkred]po zalogowaniu się kliknąć w zakładkę [B]konto [/B]( na samej gorze zaraz koło loginu) ,rozwinie sie lista -wybrać [B]moje filmy video ,[/B]następnie po lewej stronie kliknąć w [B]nowe ,[/B]następnie [B]przesyłanie filmów video [/B], wpisac w te rubryczki co sie pojawia tytuł , opis itd i kliknąc na znajdujący sie na samym dole "[B]prześlij film video" ......[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred]heh mloda mi dyktowala a ja siedzialam i na kartce pisałam :P[/COLOR]

Posted

[quote name='Weronia']
na szczęście piesek może spokojnie u mnie zostać jeszcze jakiś czas.. [/quote]
To co z Czarkiem? Zostaje jeszcze u Ciebie?
Ja potrzebuje transportu do Warszawy dla Jumpera.

Posted

Nic panno łorsowianko:loveu:

Na razie grzeje dupke u Weroni ale poniewaz padl transport,a byl wygodny dla psa i wzystkich czekamy na jakis inny.

[SIZE=3]Wszystkich ofiarodawcow informujemy, ze pieniązki sa na razie zamrozone:)[/SIZE]

Posted

[quote name='orpha'][COLOR=darkred]Instrukcja umieszczenie filmu na youtubie [/COLOR]
[COLOR=darkred]po zalogowaniu się kliknąć w zakładkę [B]konto [/B]( na samej gorze zaraz koło loginu) ,rozwinie sie lista -wybrać [B]moje filmy video ,[/B]następnie po lewej stronie kliknąć w [B]nowe ,[/B]następnie [B]przesyłanie filmów video [/B], wpisac w te rubryczki co sie pojawia tytuł , opis itd i kliknąc na znajdujący sie na samym dole "[B]prześlij film video" ......[/B][/COLOR]
[COLOR=darkred]heh mloda mi dyktowala a ja siedzialam i na kartce pisałam :P[/COLOR][/quote]

Cioteczko, uściskaj młodą za oświecenie dogowej gawiedzi:evil_lol: