Weronia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Mam kiepską wiadomość.. posypał nam się transport w sobotę..:( niestety. Więc Charly, nie jedziesz do Gdyni.. na szczęście piesek może spokojnie u mnie zostać jeszcze jakiś czas.. to trzeba szukać transportu nowego.. Przepraszam za zamieszanie, ale wydarzyło się coś on nas niezależne.:/ Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Weronia']Mam kiepską wiadomość.. posypał nam się transport w sobotę..:( niestety. Więc Charly, nie jedziesz do Gdyni.. na szczęście piesek może spokojnie u mnie zostać jeszcze jakiś czas.. to trzeba szukać transportu nowego.. Przepraszam za zamieszanie, ale wydarzyło się coś on nas niezależne.:/[/quote] gdbyby w niedzielę był transport Poznand- Warszawy to Basia0607 moze go W-wie odebrac. W takim razie odnowie ogloszenie na transportowym I- pieniądze ktore poszly na konto rybci rodzicow będą w takim razie zamrożone. Jesli nie będzie potrzeba i maly dojedzie w inny sposob tutaj, odeslemy je Brutusowi L. ok? Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ale się narobiło... Ale przynajmniej Czarek pogrzeje jeszcze doopkę u Weroni ;) Quote
Brutus_L Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Ra_dunia']Póki co doszło od Brutusa 250. Nic więcej. Ale to jakieś ekspresowe tempo było :D[/QUOTE] Poszło 250 na budę (na jedno konto) i 50 (na drugie konto) na transport żeby nie zabrakło. Quote
Brutus_L Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Ra_dunia']Pieniążki doszły :loveu: Brutus_L DZIĘKUJEMY :loveu: 250 PLN zasiliło konto Czarusia :multi:[/QUOTE] Mi nie dziękujcie, ja tylko dałem pieniądze. Jeśli chcecie to podziękujcie Brutusowi bo to on mnie poprosił żeby pomóc Czarkowi: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28871&page=76[/url] Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Brutus_L']Mi nie dziękujcie, ja tylko dałem pieniądze. Jeśli chcecie to podziękujcie Brutusowi bo to on mnie poprosił żeby pomóc Czarkowi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28871&page=76[/URL][/quote] Panie Jacku dziękujemy za tak hojne wsparcie:buzi: Kochany Brutusie:-( Bardzo mi przykro. Byłes tak pięknym psim staruszkiem:( [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/4739/26380005ks5.jpg[/IMG] Dziękujemy, że z psiego raju opiekujesz się naszym Czarkiem R.I.P Brutus['] Quote
patch75 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 dziewczyny, musimy zawiezc kotke z Olsztyna do Poznania, jedziecie z Poznania do Gdyni z psiakiem, mzoe w drodze powrotenj daloby rade jazabrac? jest tez druga opcja-moglibysmy wyslac samochod i zabrac waszego psiaka, powiedzcie jaka jest tam teraz u was sytuacja Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='patch75']dziewczyny, musimy zawiezc kotke z Olsztyna do Poznania, jedziecie z Poznania do Gdyni z psiakiem, mzoe w drodze powrotenj daloby rade jazabrac?[/quote] niestety transport padł:shake:. nie jedziemy z poznania do gdyni. na razie nie jedziemy nigdzie Patch gdybys jednak slyszala o kims kto jedzie z poznania do olsztyna/gdyni to daj znac prosze Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Chyba ze Cie zle zrozumialam i cos pokręciłam i to Wy oferujecie transport..:roll: Quote
Ra_dunia Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Brutusiku - dziękujemy kochany staruszku. Quote
orpha Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [COLOR=darkred]Instrukcja umieszczenie filmu na youtubie [/COLOR] [COLOR=darkred]po zalogowaniu się kliknąć w zakładkę [B]konto [/B]( na samej gorze zaraz koło loginu) ,rozwinie sie lista -wybrać [B]moje filmy video ,[/B]następnie po lewej stronie kliknąć w [B]nowe ,[/B]następnie [B]przesyłanie filmów video [/B], wpisac w te rubryczki co sie pojawia tytuł , opis itd i kliknąc na znajdujący sie na samym dole "[B]prześlij film video" ......[/B][/COLOR] [COLOR=darkred]heh mloda mi dyktowala a ja siedzialam i na kartce pisałam :P[/COLOR] Quote
patch75 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 charly, wyslalalam Ci prywa, dzialaj;) Quote
Charly Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='patch75']charly, wyslalalam Ci prywa, dzialaj;)[/quote] ok. dzięki:) Quote
Ra_dunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Czarecki nadal szuka domu! Intensywnie! Kochani- nie pozwólmy mu znowu trafić do budy... a jak już, to niech będzie tam tylko chwilkę... Quote
kikou Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 kto znajdzie kacik w swoim domu dla Czarusia? Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 czekam na Weronie co i jak z transportem i czy są jakies nowe wiesci. Quote
Ra_dunia Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Weronia'] na szczęście piesek może spokojnie u mnie zostać jeszcze jakiś czas.. [/quote] To co z Czarkiem? Zostaje jeszcze u Ciebie? Ja potrzebuje transportu do Warszawy dla Jumpera. Quote
Charly Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Nic panno łorsowianko:loveu: Na razie grzeje dupke u Weroni ale poniewaz padl transport,a byl wygodny dla psa i wzystkich czekamy na jakis inny. [SIZE=3]Wszystkich ofiarodawcow informujemy, ze pieniązki sa na razie zamrozone:)[/SIZE] Quote
orpha Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no to czekamy na transport Charly mysl nad ogłoszeniem jakims fajnym plizz , to go w warszawskie pasmo wrzuce Quote
Margolka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='orpha'][COLOR=darkred]Instrukcja umieszczenie filmu na youtubie [/COLOR] [COLOR=darkred]po zalogowaniu się kliknąć w zakładkę [B]konto [/B]( na samej gorze zaraz koło loginu) ,rozwinie sie lista -wybrać [B]moje filmy video ,[/B]następnie po lewej stronie kliknąć w [B]nowe ,[/B]następnie [B]przesyłanie filmów video [/B], wpisac w te rubryczki co sie pojawia tytuł , opis itd i kliknąc na znajdujący sie na samym dole "[B]prześlij film video" ......[/B][/COLOR] [COLOR=darkred]heh mloda mi dyktowala a ja siedzialam i na kartce pisałam :P[/COLOR][/quote] Cioteczko, uściskaj młodą za oświecenie dogowej gawiedzi:evil_lol: Quote
orpha Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 hehe uściskam , usciskam hehe tym bardziej ze moze sie jeszcze przydac ;) Quote
Margolka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Cioteczko, to mocno ściskaj, tak na zapas:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts