Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a tak swoja droga to ja sie musze jakos ogarnąć z tymi ogłoszeniami , bo gdzie nie wejde na strone i widze "dodaj ogłoszenie" to je dodaje a potem zapominam gdzie juz dodałam a gdzie nie :cool1:.
Napewno dalam jeszcze na
[URL="http://www.vendito.pl"]www.vendito.pl[/URL]
[URL="http://www.ale.gratka.pl"]www.ale.gratka.pl[/URL]
a i na stronie sklepu internetowego animalia tez , akurat zakupy dla swojej bandy robilam no i oczywiscie rzucilo mi sie w oczy "dodaj ogloszenie"

A dzisiaj nadrukuje troche papierowych i porozwieszam po swojej okolicy a co tam nie ma nic do stracenia :d

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ano :(

czasem aż trudno uwierzyć, że to XXI wiek i EUROPA ;/

no, ja plakaty też miałam drukować i rozwieszać
obiecałam dziewczynom z Azylu, zaraz im napiszę, że chwilowo nie mogę, bo w pracy moja drukarka poszła się je... tzn. zabrali ja do naprawy ;)

Czarek, ale Ci dobrze :)
tyle lasek za Toba szaleje! :cool3: zadbamy o Ciebie
Radunia Cie tam faktycznie będzie trzy dni musiała miziać... :eviltong:

Posted

[quote name='Ra_dunia']Orpha się nakręciła :D Super :D[/quote]

heh ot cała ja jak sie nakrece to juz koniec , do upadłego :evil_lol: taki barani charakterek , upór to moje drugie imie czasem to dobre czasem niekoniecznie , moj tz cos o tym wie :diabloti:

Posted

ło matko i córko , Angie wytłumacz Ty mi jak krowie na miedzy jak sie na tym cholernym goldenline zdjecia dodaje , to wogole zrobie osobny zwatek dla czarusia i powrzucam go wtedy jeszcze do do innych grup. Matko normalnie jestem tepa blacha z tym dodawaniem zdjęc na golden:cool1:

Posted

o tym nawet nie wspominam :roll:
jak ktoś robi takie rzeczy zyjącej tak samo jak on istocie to ja nie mam słów
:angryy: kary, adekwatne do cierpienia...

nie oszukujmy się, u nas jest to bezkarne

Posted

[quote name='orpha']Matko normalnie jestem tepa blacha z tym dodawaniem zdjęc na golden:cool1:[/quote]

nie tam, jedno dodałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)

Posted

nie no..ja z wami nie wytrzymiem:diabloti::evil_lol:
wpadłam na chwilę przed wyjazdem do schroniska na wątek czarka zeby zobaczyć czy coś nowego w sprawie badań...a wy mi tyle postów piszecie ze powinnam tylko siedziec na dogo i nie popadać w większe zaległosci:lol:

witamy, kanagroo

Posted

rotek - to Ty nie siedzisz jeszcze non stop na dogo??
Ciekawe kiedy mi dostęp w firmie zblokują... ;) ale teraz wakacje... to nuuuudaaaaa... więc póki co - korzystam :D
W sprawie badań - czekam na info (żebyś nie musiała się przez wszystko przebijać ;) )

Posted

no ja podam streszczenie: mamy nową wielbicielkę Czarusia:) i jakos na dniach Radunia dowie się co z tymi badaniami:)

Edit: jak się wszyscy tu przepychają, nawet nie da rady byc pierwszym z informacjami.....hihi

Posted

[quote name='orpha']ło matko i córko , Angie wytłumacz Ty mi jak krowie na miedzy jak sie na tym cholernym goldenline zdjecia dodaje , to wogole zrobie osobny zwatek dla czarusia i powrzucam go wtedy jeszcze do do innych grup. Matko normalnie jestem tepa blacha z tym dodawaniem zdjęc na golden:cool1:[/quote]

tak jak tutaj

najpierw wchodzisz w:

[URL]http://imageshack.us/[/URL]

w przegladaj zalaczasz zdjecie w jpeg (najlepiej)

potem nizej wpisujesz swoj e-mail

potem wybierasz format zdjecia - 320x240

potem robisz host it

po kilku chwilach pojawia sie zdjecie i linki
wybierasz linka na samym dole - direct robisz copy -caly

na golden piszesz [img] tu wstawiasz link bez przerw[/img]

i gotowe

zapraszam tez do mojej grupy - Pieski do adopcji :)

Posted

kurde , musze zniknac i przez jakies 2 godzinki popracowac , ale potem tu wróce :diabloti:.
Zrobie tez porzadek na goldenline , a wezme sie tez za nasza klase tyllko musze poczekac na wiadomosc ze Xantus jest juz u nowej pani , to przerobie jego konto na konto Czarusia , nie bede zakladac nowego bo musialabym nowa skrzynke pocztowa tez zakladac :roll:

Posted

patrzcie no
NaszaKlasa się na coś przydaje... :evillaug::evillaug::evillaug:

musze mamie powiedzieć :D

(eeee. miałam się usunąć i nie zaśmiecac czarkowego wąciaka.... :roll: przepraszam :oops: już mnie nie ma :scared:)

Posted

[quote name='Charly']dokładnie.:)[/quote]

dzieki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
(wiem wiem, to bylo na Raduni posta - ale daj mi sie pocieszyc :cool3:)