orpha Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 a tak swoja droga to ja sie musze jakos ogarnąć z tymi ogłoszeniami , bo gdzie nie wejde na strone i widze "dodaj ogłoszenie" to je dodaje a potem zapominam gdzie juz dodałam a gdzie nie :cool1:. Napewno dalam jeszcze na [URL="http://www.vendito.pl"]www.vendito.pl[/URL] [URL="http://www.ale.gratka.pl"]www.ale.gratka.pl[/URL] a i na stronie sklepu internetowego animalia tez , akurat zakupy dla swojej bandy robilam no i oczywiscie rzucilo mi sie w oczy "dodaj ogloszenie" A dzisiaj nadrukuje troche papierowych i porozwieszam po swojej okolicy a co tam nie ma nic do stracenia :d Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ano :( czasem aż trudno uwierzyć, że to XXI wiek i EUROPA ;/ no, ja plakaty też miałam drukować i rozwieszać obiecałam dziewczynom z Azylu, zaraz im napiszę, że chwilowo nie mogę, bo w pracy moja drukarka poszła się je... tzn. zabrali ja do naprawy ;) Czarek, ale Ci dobrze :) tyle lasek za Toba szaleje! :cool3: zadbamy o Ciebie Radunia Cie tam faktycznie będzie trzy dni musiała miziać... :eviltong: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Ra_dunia']Orpha się nakręciła :D Super :D[/quote] mnie też to cieszy :D Quote
orpha Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Ra_dunia']Orpha się nakręciła :D Super :D[/quote] heh ot cała ja jak sie nakrece to juz koniec , do upadłego :evil_lol: taki barani charakterek , upór to moje drugie imie czasem to dobre czasem niekoniecznie , moj tz cos o tym wie :diabloti: Quote
orpha Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 ło matko i córko , Angie wytłumacz Ty mi jak krowie na miedzy jak sie na tym cholernym goldenline zdjecia dodaje , to wogole zrobie osobny zwatek dla czarusia i powrzucam go wtedy jeszcze do do innych grup. Matko normalnie jestem tepa blacha z tym dodawaniem zdjęc na golden:cool1: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 o tym nawet nie wspominam :roll: jak ktoś robi takie rzeczy zyjącej tak samo jak on istocie to ja nie mam słów :angryy: kary, adekwatne do cierpienia... nie oszukujmy się, u nas jest to bezkarne Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='orpha']Matko normalnie jestem tepa blacha z tym dodawaniem zdjęc na golden:cool1:[/quote] nie tam, jedno dodałaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Quote
rotek_ Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 nie no..ja z wami nie wytrzymiem:diabloti::evil_lol: wpadłam na chwilę przed wyjazdem do schroniska na wątek czarka zeby zobaczyć czy coś nowego w sprawie badań...a wy mi tyle postów piszecie ze powinnam tylko siedziec na dogo i nie popadać w większe zaległosci:lol: witamy, kanagroo Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 rotek - to Ty nie siedzisz jeszcze non stop na dogo?? Ciekawe kiedy mi dostęp w firmie zblokują... ;) ale teraz wakacje... to nuuuudaaaaa... więc póki co - korzystam :D W sprawie badań - czekam na info (żebyś nie musiała się przez wszystko przebijać ;) ) Quote
Charly Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 no ja podam streszczenie: mamy nową wielbicielkę Czarusia:) i jakos na dniach Radunia dowie się co z tymi badaniami:) Edit: jak się wszyscy tu przepychają, nawet nie da rady byc pierwszym z informacjami.....hihi Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Nie ma to jak pisanie synchroniczne :evil_lol: Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='orpha']ło matko i córko , Angie wytłumacz Ty mi jak krowie na miedzy jak sie na tym cholernym goldenline zdjecia dodaje , to wogole zrobie osobny zwatek dla czarusia i powrzucam go wtedy jeszcze do do innych grup. Matko normalnie jestem tepa blacha z tym dodawaniem zdjęc na golden:cool1:[/quote] tak jak tutaj najpierw wchodzisz w: [URL]http://imageshack.us/[/URL] w przegladaj zalaczasz zdjecie w jpeg (najlepiej) potem nizej wpisujesz swoj e-mail potem wybierasz format zdjecia - 320x240 potem robisz host it po kilku chwilach pojawia sie zdjecie i linki wybierasz linka na samym dole - direct robisz copy -caly na golden piszesz [img] tu wstawiasz link bez przerw[/img] i gotowe zapraszam tez do mojej grupy - Pieski do adopcji :) Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='orpha']Angie ij lovju ;)[/quote] a ja Czarusia :eviltong: no i Ciebie tez za pomoc:oops: Quote
orpha Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 kurde , musze zniknac i przez jakies 2 godzinki popracowac , ale potem tu wróce :diabloti:. Zrobie tez porzadek na goldenline , a wezme sie tez za nasza klase tyllko musze poczekac na wiadomosc ze Xantus jest juz u nowej pani , to przerobie jego konto na konto Czarusia , nie bede zakladac nowego bo musialabym nowa skrzynke pocztowa tez zakladac :roll: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 patrzcie no NaszaKlasa się na coś przydaje... :evillaug::evillaug::evillaug: musze mamie powiedzieć :D (eeee. miałam się usunąć i nie zaśmiecac czarkowego wąciaka.... :roll: przepraszam :oops: już mnie nie ma :scared:) Quote
Charly Posted August 7, 2008 Author Posted August 7, 2008 a kto ci sie kazal usuwać:) Ty sama sobie?:lol::loveu: Quote
Ra_dunia Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Przez zaśmiecanie Czaruś cały czas na pierwszej :) Zresztą jakie zaśmiecanie?? Konstruktywna dyskusja się tu odbywa :cool3: Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 no sama sobie ;)bo wiem, że Wy mnie nie wywalicie :D ;) taka jestem fajna ;) Quote
mru Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 [quote name='Charly']dokładnie.:)[/quote] dzieki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (wiem wiem, to bylo na Raduni posta - ale daj mi sie pocieszyc :cool3:) Quote
Angie :) Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 mru jestes fajna a jaaaaaaka skromna :cool3: Quote
Recommended Posts