Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Kiwi proszę napisz jej ogłoszenie i wyślij do pani Hani z prośbą o ekspres, bo jak się mama dowie, że w jej mieszkaniu znowu coś przechowuję, to będzie źle ze mną :)

Posted

wysle wysle

aga, mam kubrak posterylkowy ale załoze sie zanim do ciebie z nim dojade to dori juz bedzie smigac bez szwow :mdleje:

Posted

ja mam dwa ale chyba za duże kubraki..:lol:

Posted

Dorinka teraz ma sterylkę... niestety nie a ten cel na razie nic... pieniążków..biore ją potem do mieszkania mamy, która jest na wakacjach

Posted

Na razie mamy dług za sterylkę.. Dorinka śpi u mojej mamym a ja latam od swoich psów do niej.. :mad: i z powrotem

Posted

Fiziu dzieki. Dorinka jest grzeczna super w domku!! cichutka, nie wyje, nie niszczy, chodzi na łapkach podkulonych troszkę przestraszona. zachowuje czystość. ugotowałam jej ryż z mielonym indykiem. zaraz wyprowadzę moją czwrórke zwierzaków w dwóch turach i bignę do niej..

Posted

Dorunia na razie nie chce jeść... indyczka zjadła mielonego może łyżeczkę...i nie sika i nie robi kupki na razie..

Posted

wiesz ona na zbolała mi nie wygląda..całkiem sprawnie chodzi, nie popiskuje..jutro będę z nią na kontroli u Małgosi

Posted

Kontrola wypadła super. Maleńka je z apatytem i jest słodka jak aniolek:p

Posted

ojej, wreszcie dotarłam znów na dogo..
W piątek zrobie bazarki na krakowskie psy z tych rzeczy które mi Agus przekazałas, bo bede miała juz komputer.. Zdjecia mam porobione wiec szybko pójdzie.. Moze bedzie na sterylke dla Dorisi..

Wiem ze Karolina zaglada też czasem do małej i spaceruje..

Posted

Dori ma dom dzięki ogłoszeniu staremu Aniołka, które Pan znalazł. Zawiozłam ją dziś z Olą do Miechowa. Pan ma pieska małego kudłatego jeszcze. zdjecia mam dwa tylko bo aparat nie nabity. dziś łapałam psa bezdomnego i padam.

Posted

wieści z domku: Pan powiedział, że nigdy nie miał tak wrazliwego psa i przytulnego.jest nią zachwycony.. czułam, że będzie dobrze..Stary kawaler (chyba) i piękna sunia to świetne połaczenie!!zdjecia mam coprawda dwa tylko w aparacie wciaż, jestem w biegu ale spróbuję jakoś..:loveu: