Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dori została znaleziona w krakowie, niestety trafiła do schroniska. Dziewczyna, która ja znalazła bardzo chciała jej pomoc, dlatego teraz szukamy Dorince domu a Dorinka siedzi w hotelu.
Dori jest bardzo bardzo miłą suczką . Najchętniej wtulałaby się ciągle w człowieka.
Po wyprowadzeniu z boksu kwarantanny była tak bardzo przerazona, że wyglądała na połowę mniejszą....
Dori jest niewielka i młoda, sięga głowką poniżej kolana. Jest bardzo przyjazna ludziom, po paru godzinach u mnie w ogrodzie sie rozchmurzyła zupełnie.
Zchęcią zjada suchą karmę, jest zaszczepiona p/chorobom zakaźnym, bedzie wysterylizowana :)

nic tylko brac kruszynke!!! ma około roku - póltora

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dori jest bossska :loveu: klasyczna przytulanka :loveu:

Mam kilka zdjęć - marnie wyszyły ale widać całą miłość i przytulaśność :loveu: Hotel to nie miejsce dla tej suni :shake:

Posted

Mam kilka zdjęć - marnie wyszyły ale widać całą miłość i przytulaśność :loveu: Hotel to nie miejsce dla tej suni :shake:

Weszka masz racje ,że hotel to nie miejsce dla tej suni ale lepsze to niz schronisko i napewno teraz łatwiej bedzie jej znaleść dom

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):

Weszka masz racje ,że hotel to nie miejsce dla tej suni ale lepsze to niz schronisko i napewno teraz łatwiej bedzie jej znaleść dom

Oczywiście że tak! Tylko miałam na myśli że dla Dori najlepszy własny człowiek i kanapa :roll: bo w hotelu ma za mało czułości :shake:

Posted

W środę jedziemy z Olą po nią, by miała sterylkę. Poterm spróbuję ją parę dni do wygojenia glównego u mamy przechować