lunadino Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 rodzeństwo Ajry - fotki z nowych domkow ASTERIX z Shagim AXA BAJKA GOLDI Quote
lunadino Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 i jeszcze kilka ASTERIX ATRIX-GOLDI ATRIX,AXA I NA KONIEC MOJE MALEŃSTWO W NOWYM DOMKU -ALCAZAR Quote
Dzidtka_Gl Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 po prostu super fotki i widac jak maluchy mają dobrze... i o to chodzi :) Quote
rodzice Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Kiedy nowi wlaściciele przesylaja fotki i wiadomo ,ze psiak ma dobrze to serce rosnie z radosci . wiem po sobie . Mój mały synuś wczoraj opuscił mamę a dzisiaj już dostalam adres na jego stronę internetową . Mogę zobaczyć gdzie mieszka i jak sie miewa - dziękuję rodzince Akisa . adres strony http://www.idzik.pl/~kd/akis/akis.html Dzisiaj rano ( Lunadino - tez z goraczką ) pojechałam na walne zgromadzenie naszego oddzialu zwiazku kynologicznego . Oglądalismy film ze swiatówki , omawialiśmy te wystawę itd. Ogromną niespodziankę zrobił nam zarząd ufundowawszy piękne puchary dla zwycięzców .Doceniono tez hodowców których psy wygrały - to przecież oni starali się odpowiednim kryciem uzyskać jak najlepsze potomstwo . Było nam bardzo milo ,ze nasz oddział nas docenił i tak uhonorował . Quote
Dhunga Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Lunadino, ten Alcazar to ma boooooskie życie. Tylko co będzie jak wyrośnie? Pan się w łóżku nie zmieści...:evil_lol: Quote
rodzice Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Na takich podusiach to i mnie byloby jak w raju . Quote
mysza30 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 [LIST] [*]Widzę że Alkazar śpi jak Ajrunia w pościeli. Ciesze sie że reszta rodzeństwa Ajruni ma się świetnie. To miłe Ze wszystkim udało się dobrze trafić. My śpimy w czworo na jednym łóżku Ajra, mój synek, mąż i ja. Ajrunia śpi przytulona do mojego synka a on tylko otworzy oczy to jej szuka. Axelek śpi na swoim legowisku i dobrze bo byśmy się już chyba niepomieścili.[/LIST] Quote
Recommended Posts