Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

a co to znaczy socjalny? pani wanda nie mowila, czemu nie ma nowych opiekunow? jestes przeciez z nia w kontakcie telefonicznym, wystarczy zadzwonic, a ona wszystko o poniku powie. nie trzeba jechac taki kawal.

Posted

irysek -ale mnie rozbawilas :lol:czy Ty myslisz ,ze ja jade dla tego psa:cool3:tylko do tego schroniska?:crazyeye:czyzby tylko on jest w schronisku:evil_lol:Troche to zapytynie jest nie na miejscu:shake:
ps dzisiaj tez sa osoby z Niemiec-zadzwon zeby go nie zabrano!
Ojej!

Posted

tak to zabrzmialo. ze jak ja sprawdze czy on jest jakis tam to ok. czyli ze jak ja sprawdze to juz nie bedziesz jechac. skad ja mam wiedziec po co jedziesz do tego przytuliska...

Posted

no po co sie jedzie do schroniska?:evil_lol:jak myslisz?:roll:
wiesz musze pomyslec dlaczego od lat jezdze do schronisk?:hmmmm::mdleje:
Ps och Irysek masz wybujala fantazje .

Posted

dziewczyny ,bierzcie prosze pieska do DT ,gdyz on nigdy nie znajdzie opiekunow.Piesek biega na placu schroniska w kagancu,jest mily sympatyczny,ale jak sie np.chce zalozyc smycz to mruczy i kiedy cos jemu sie nie podoba moze ugryzc.Pies potrzebuje DT znajcego psy dominujace,powinien chodzic do dobrej psiej szkoly,gdyz schronisko nie jest miejscem dla takiego psa .Psa nalezy poznac ,czego nie lubi,czego sie boi,musi poznac granice jakie nie powinien przekroczyc.tego nie da pobyt nawet w najlepszym schronisku.

Posted

[quote name='xxxx52']dziewczyny ,bierzcie prosze pieska do DT ,gdyz on nigdy nie znajdzie opiekunow.Piesek biega na placu schroniska w kagancu,jest mily sympatyczny,ale jak sie np.chce zalozyc smycz to mruczy i kiedy cos jemu sie nie podoba moze ugryzc.Pies potrzebuje DT znajcego psy dominujace,powinien chodzic do dobrej psiej szkoly,gdyz schronisko nie jest miejscem dla takiego psa .Psa nalezy poznac ,czego nie lubi,czego sie boi,musi poznac granice jakie nie powinien przekroczyc.tego nie da pobyt nawet w najlepszym schronisku.[/quote]
Jemu potrzebny jest tymczas . Ja nie moge go wziąc , bo nie zgadza się z Rokim . Roki to doberman i nie toleruje dorosłych psów . On sie da naprostowac . Ja zakładałam mu smycz po pół dnia jak był u nas :-( On sie zgadzał ze wszystkimi psami u mnie . Co tu robic :roll: On łapki podaje , aportuje , siada i zostaje na rozkaz . Ale nikt go nie weżmie ze schroniska , jak bedzie capał po łapkach . Jak taki tymczas mu znalesc .

Posted

a co u majkela. ciachniety na dwa sposoby. widziec go nie widzialam, w przyszlym miesiacu go obfoce jak sie uda. wykastrowany i obciety podobno, bo byl niemozliwie skoltuniony, ma teraz sierscke taka na 10cm.