BIANKA1 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='GoskaGoska']Fajnie się piszę, ale jak to zrobić??!! I gdzie ten domeki idealny znaleść. Coz a ja uwazam, ze DT lepszy niz prztulek. Nie odbieram nic P/Wandzie, ale padło pytanie czy tymi 160psami opiekuje się sama? Nawet 2 osoby to cięzko wykonalne, zeby pobawic się z psem, glaska nakarmic i wyczesac. W DT na 100% mozna mu więcej czasu poświęcic i się nim zająć. PYtanie własnie o finanse, i jak wyglada forma DT -ile jest psow w tym DT czy pies normalnie mieszka z opiekunem, czy tez trzymany jest w kojcu i jak się to ma finansowo. Nie ma co zadawac pytan na dogo, tylko trzeba maila wyslac do tej dziewczyny z Dt i zadac konkretne pytania. Jak bedzie wiadomo co i jak to wtedy mozna podejmowac decyzje[/quote] Otóz to .:cool3: Quote
epe Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Jeśli chodzi o finanse to przecież Zekyie honorowo obiecała pokrywać koszty za DT lub hotelik! Mimo,że nic już nie pisze na wątku /pewnie jej jest głupio,że tak się stało!/ to wierzę,że skoro publicznie się do tego zobowiązała,to słowa dotrzyma!:lol: Wierzę,że zależy jej na tym psie,choć nie jest u jej ojca! Z DT Majkel prędzej znajdzie domek!;) Quote
Poker Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Też uważam,że nie ma jak DT ,bo nie ujmując niczego p.Wandzie ,przytułek to przytułek,mimo jej największych starań nie da rady fizycznie zająć się wszystkimi psiakami.I tak jestem jej wdzięczna ,że wzięła Majkela i nigdy nie odmawia pomocy. Quote
irysek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ja tez jestem wdzieczna pani wandzie jak nie wiem co. zekiye napisalam pw. odda mi pieniadze, ktore zalozylam za majkela u pani wandy. mysle, ze jak pisala, ze bedzie mu oplacac hotelik do czasu znalezienia domu dotrzyma slowa. byla kilka dni poza warszwa dlatego nie wchodzila na dogo. nie wiem czy jest jej glupio. bardziej pewnie przykro, ze tak wyszlo. do martyny maila napisalam. czekam na odpis. w koncu to ja majkela ze schronu wyciagnelam. ja go wozilam po calej polsce, czuje sie za niego bardzo odpowiedzialna. traktuje go tak jak wirtualnego synka :) Quote
Karilka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Czy Psiakowi potrzebny jest DT? Jaka jest jego sytuacja? Quote
Edi100 Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 [quote name='Karilka']Czy Psiakowi potrzebny jest DT? Jaka jest jego sytuacja?[/quote] Potrzebuje,potrzebuje:(:(:( Quote
Karilka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kurcze... śliczny jest....:shake: Gdyby nie to że będzie u mnie na DT grzywek i być może dobka - byłby już u mnie... Eh. Coś za coś. Quote
emilia2280 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Czy oprócz DiunyB ktos tu jeszcze zagláda? Quote
Neris Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Była tu wcześniej jakaś oferta DT, coś się wyklarowało? Quote
Poker Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 cały czas zaglądam ,ale Martyna milczy. Trochę za daleko, by pojechać do niego w odwiedziny :-( Quote
BIANKA1 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Czy wiadomo co u Majkiego ? P Wanda cos sygnalizowała ?Biedaczek , nawet nie ma sie z kim pobawić jak jest sam w boksie :roll: Quote
Edi100 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='BIANKA1']Czy wiadomo co u Majkiego ? P Wanda cos sygnalizowała ?Biedaczek , nawet nie ma sie z kim pobawić jak jest sam w boksie :roll:[/quote] Miałam nadzieję że jednak ten DT sie znajdzie:roll: Quote
xxxx52 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Majkel zostal dzisiaj wykastrowany.Niestety bez kaganca sie nie odbylo ,nie mozna do niego bylo podejsc.Potrafi ugryzc,ale on robi TYLKO ze stachu!!:-(P.Wanda uzalala sie ,ze nie ma kto Majkelem pracowac:placz:,gdyz ostatnoi byla chora i jest sama ,a ma 140 pieskow do obsluzenia Quote
irysek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 co do domku to martyna pisala mi na maila. narazie to nic pewnego, wiec nie pisze. musimy poczekac do poniedzialku, bo wtedy okaze sie czy bedzie dla majkela miejsce, czy do martyny na dt trafi psiak z wawy. teraz stal sie agresywny i gryzie (po kastracji), czy od przywiezienia taki jest. planowalam pojechac skuterem go odwiedzic. uzbierac jakas kwote pieniedzy, zabawke mu kupic i pare innych rzeczy i do przyborowka. zabawka narazie licytowana, kasy brak, bo telefonu nikt nie bierze, chyba, ze tutaj na watku ktos chce sie dorzucic. no i ten dt ... jesli dziewczyna go bedzie brac to odwiedze go juz u niej. chyba, ze to ja bede go przewozic do leszna. a zagladac tu zagladam kilka razy dziennie. tylko co mialam pisac, jak byly tylko posty diuny (tez wazne) hop po domek. Quote
xxxx52 Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 jak moglby byc po kastracji agresywny?kiedy telefonowalam jeszcze spal po narkozie. Dziewczyny on pragnie ugryzc,ze strachu,gdyz wokolo niego ciagle przewijaja sie nowe twarze .nie wiemy co biedak wczesniej przezyl? Quote
Poker Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='xxxx52']Majkel zostal dzisiaj wykastrowany.Niestety bez kaganca sie nie odbylo ,nie mozna do niego bylo podejsc.Potrafi ugryzc,ale on robi TYLKO ze stachu!!:-(P.Wanda uzalala sie ,ze nie ma kto Majkelem pracowac:placz:,gdyz ostatnoi byla chora i jest sama ,a ma 140 pieskow do obsluzenia[/quote] Tym bardziej DT pilnie jest mu potrzebny :cool3: On ma za dużo przeżyć i z lęku gryzie.Biedny psiak :-( My tez byśmy gryźli na jego miejscu. Quote
xxxx52 Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Poker-zgadazam sie z Toba.On potrzebuje spokojnego ,odpowiedzialnego DT ,i opiekunow ,ktorzy by mu zaufanie do czlowieka przywrocili. Quote
Recommended Posts